HERYERİ TECASBCOPS KAPLADI
+7
Gökyüzü
Temujin...
MyDyingBride
MEHRİ
almora92
iyikiben
aycammm
11 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- GökyüzüGedikli Üye
Puanlar : 152
Geri: HERYERİ TECASBCOPS KAPLADI
25/10/10, 01:18 pm
'' Bu Zeynep bana bişey daha inandırmış. İç güç. Yazdım blogdada, burdada. Daha detaylıda yazıcam sizinde düzeltmeniz için. Büyük sorunları çözdüm düzelttim, bu küçücük sorunu düzeltemedim. Zeynep'te anlatmıyo bende çözemiyorum. Zeynep'e kızdım ve foruma üye oldum. Zeynepsel, Psikiyatrik ve Medyumsal yalanları, oyunları deşifre etme adına. Forumda bulunma amacım bu. Heh. Anlaşıldı mı? ''
Yazdığın yazıyı kendin bir okur musun ne kadar tutarsızlık var. Hem Zeynep yok inanmıyor havası hemde Zeynep'in sana yardım etmedği. Sevgili tecasbcops, otur, düşün öyle yaz.
Sana tekrar hatırlatıyorum, iyi değilsin uzman desteği almalısın.
Yazdığın yazıyı kendin bir okur musun ne kadar tutarsızlık var. Hem Zeynep yok inanmıyor havası hemde Zeynep'in sana yardım etmedği. Sevgili tecasbcops, otur, düşün öyle yaz.
Sana tekrar hatırlatıyorum, iyi değilsin uzman desteği almalısın.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
25/10/10, 02:04 pm
.
- tecasbcopsUsta Üye
Puanlar : 1990
25/10/10, 02:23 pm
Benim başıma gelen sizinde başınızda. Sadece ismi değişik. Durum aynı. Sizi uyarmak istedim.
iyikiben hakkımda araştırma yapmışsın. nerden yaptıysan birazda saptırıyosun. Ben şu an tamamen forex ile uğraşıyorum. İş dünyasından elimi ayağımı çektim.
Ayrıca hakkımda bilgiyi nerden aldığını söylermisin? Cevabı özel yazma buraya yaz.
iyikiben hakkımda araştırma yapmışsın. nerden yaptıysan birazda saptırıyosun. Ben şu an tamamen forex ile uğraşıyorum. İş dünyasından elimi ayağımı çektim.
Ayrıca hakkımda bilgiyi nerden aldığını söylermisin? Cevabı özel yazma buraya yaz.
- leponexUsta Üye
Puanlar : 852
27/10/10, 08:23 pm
tecasbcops işin dozunu azıttı ama rahatsızlığından dolayı herhalde
- GökyüzüGedikli Üye
Puanlar : 152
27/10/10, 09:35 pm
Ayrılıyorum dedi gitti nereye gittiyse artık.isteği var yazıları silinmesin istiyor. artık tez zamanda iyileşir diyorum. nasılda saplantılı dşünceleri var.hayali arkadaşı var. dıştan anlaşılıyor değil mi arkadaşlar bazı şeyler.
- tecasbcopsUsta Üye
28/10/10, 08:20 pm
Gökyüzü hanım şizofreni bitti. Schizophrenia Over. Do you understand?
- leponexUsta Üye
Puanlar : 852
29/10/10, 12:46 pm
tecasbcops demiş ki:Gökyüzü hanım şizofreni bitti. Schizophrenia Over. Do you understand?
Sen öyle zannediyorsun
- tecasbcopsUsta Üye
29/10/10, 01:53 pm
Leponex sen şüpheli kişisin abicim. Senin yazılarını saymıyorum.
- tecasbcopsUsta Üye
21/11/10, 01:52 am
almora92 demiş ki:Forex in gerçek olmadığını biliyorum ama o ona inanmış.Olabilir öyle düşünüyor olabilir.Eleştirebiliriz.Ama biraz sakin davranmalıyız bence.
Ben forex'e inanmadım ben forex'i gördüm. Ben fikir/düşünce yazmıyorum gördüğümü yazıyorum. Forex gerçek. Forex bi hayal, bi kumar değil.
- tecasbcopsUsta Üye
21/11/10, 01:58 am
almora92 demiş ki:iyikiben ne demek istediğini tam anlamadım.mydyingbride ve leponex açıklamış.Bende küçüklüğümden beri internette birilerini kandırma amaçlı reklamları görür geçerim.Forex inde onlardan biri olduğunu görebiliyorum.
Arkadaşım ne alaka ya. Nası kandırmaca buluyon bunu ya. Forex'i yada borsayı inceledin mi, yok. Ne olduğunu nasıl olduğunu gördün mü, yok. Koskoca bankalar, holdingler, devletler, ülkeler, bu piyasanın içinde. Bildiğin ticaret bu. Biraz araştır, kurcala bu işi. Uyanık ol, akıllı ol bak neler çıkacak karşına.
11/07/11, 04:56 am
FOREXİ BİLİYORSAN ANLAT TABİ ARKADAŞIM AMA FİNANS DİYE Bİ BAŞLIK AÇ ORDA TAKIL BURDA ASIL MESELE VE FOREX BİRBİRİNE GİRMESİN
- yalnizadamYeni Üye
Puanlar : 10
08/11/12, 03:24 pm
Schizophrenia is Over olmalıydı gramer olarak, mantık olarak ise Schizophrenia can't be Over olur.tecasbcops demiş ki:Gökyüzü hanım şizofreni bitti. Schizophrenia Over. Do you understand?
Gerçek hasta olan için "over" olamaz çünkü şizofreni "curable" yani tamamen tedavi edilebilir bir akıl hastalığı değildir. İlaçlarla kontrol altına alınır. Eğer öyle yaptığını söyleyen biri varsa ya söylediği doğru değildir, ya da eşi benzeri olmayan gerçek bir tedavi bulmuştur.
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3