Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 62 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 62 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  şuanda  Forum  

Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 152

z - Sayfa 2 Empty Geri: z

02/11/10, 12:40 pm
tecasbcops demiş ki:iyikiben hep sen soruyon ya birazda ben sorayım. sen hasta olduğunu gördün mü?

Bence sen önce soyut ev somut kavramları öğrenmelisin. ayrıca iyikibenin sorusunu cevaplamadın hala. kaçamak cevaplar veriyorsun farkındamısın? Kendi içindeki tutarsızlığı gör artık gör. dön oku yazılarını. sende anlayacaksın muhakkak.
Misafir
Misafir

02/11/10, 04:14 pm
İyikibenin soruları anlamsız sorular. İyikiben yada tümünüz benim yazdığımı anlamıyorsunuz. Ne kastettiğimi ne anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz. Ben hiç biyerde tutarsız değilim. Do you understand?
İkincisi ben görme diyosam görme. İnanma minanma yok. Do you understnad?
Hissediyorum demek varlığını kanıtlamaz bişeyin. Hissettiğin şeyi sende üretmiş olabilirsin. İyikiben sen görmüyorsun inanıyorsun. Mehmet ağa derken ne kastettin anlamadım. Ama hasta olup olmadığını gözünle görebilirsin. Normal gözü kastetmiyorum burda umarım anlıyorsundur. Biyolojik bozulma yada cin tarafından bozulma var mı yok mu bunun için uzman aramana gerek yok. Herşey açık. Do you understand?
Zaten insanlar görüyorda size bişeyin yok diyor.
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

02/11/10, 04:35 pm
Zaten insanlar görüyorda size bişeyin yok diyor
lütfen kendi çevreni bize örnek verme,az çok hayal edebiliyorum ne tür bir çevren olduğunu bariz bir şekilde...benim ailem beni biraz dalmış görseler hemen iyi misin?ilacını aldın mı?vs sorular sorarlar.senin çevren eminim iyice deli(onların tabiriyle) gibi hareketler yapmadıkça yaw aziz senin bir şeyin yok yaw,bu ilaçları ne diye kullanıyorsun sabah akşam yaw,seni evlendirelim geçer yaw tarzında konuşan insanlar eminim,nitekim evlendirmişler sonra boşanmışsın blogundan okudum.bu tarz bir çevreyi ikna edebilirsin daha önce de söyledim.

En son iyikiben tarafından 03/12/10, 06:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ASUMAN
ASUMAN
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 673

02/11/10, 11:07 pm
GÖKYÜZÜ,ARKADAŞIM,ERKEKSİZ DOĞUM DERKEN TAM OLRAK KASTETTİĞİNİ ANLAMADIM BEN.BENİM BİLDİĞİM TECASBCOPS ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ERKEK HÜCRE(SPERM) OLMADAN BEBEK YAPMAK HALA MÜMKÜN DİİL.
KLONLAMADAN BAHSETMİŞSİN,İNSANIN KLONLANABİLDİĞİNİ HİÇ DUYMADIM BEN.BU BİLGİYİ NEREDEN EDİNDİN ACABA,ÇOK MERAK ETTİM.
Misafir
Misafir

03/11/10, 10:08 am
Kadınla erkek yaratılış gereği farklıdır ama erkek egemen bir toplum olmamızda kadınların kendilerini pasifleştirmelerinin de etkisi vardır Hakkınızı arayın kardeşim; eşin sana dayak atıyorsa veya hakaret ediyorsa karakola veya savcılığa şikayet edeceksin Beyimdir ne yapsa yeridir diye kabuğuna çekilirsen daha çok sıkıntı çekersin Ne demek istedğimi anladınız umarım Saygılar
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

03/11/10, 10:41 am
ASUMAN demiş ki: GÖKYÜZÜ,ARKADAŞIM,ERKEKSİZ DOĞUM DERKEN TAM OLRAK KASTETTİĞİNİ ANLAMADIM BEN.BENİM BİLDİĞİM TECASBCOPS ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ERKEK HÜCRE(SPERM) OLMADAN BEBEK YAPMAK HALA MÜMKÜN DİİL.
KLONLAMADAN BAHSETMİŞSİN,İNSANIN KLONLANABİLDİĞİNİ HİÇ DUYMADIM BEN.BU BİLGİYİ NEREDEN EDİNDİN ACABA,ÇOK MERAK ETTİM.

Sevgili Asumancım ;

işin doğası dediğiniz gibi, ok. Haklısınız o konuda. Ben diyorum ki tabiki yasal değil arkadaşlar yapılmıyorda bu konuda öncelikle anlaşalım. Ama spermsiz embriyo yapılabiliyor diye okumuştum yada duymuştum, bununla ilgili bir belge yada herhangi bir şey bulduğumda sizlerle paylaşırım. Ama unutmayın yapılıyor demiyorum, ok. Cinsiyeti şu, Saçları şöyle, gözleri böyle, boyu şu vs özellikleri verip bebek sahibi olabilmekte mümkün ama kullanılmıyor, yasak ok?
Anam anam bu kadın erkek meselesi her zaman olduğu gibi yine tamtartışma konusu oldu çıktı, baştan demiştim. Bazı şeyler yasak olmasa gabaktan karpuz olduğu gibi arkadaşlar, herşey olurda yasak yasakyasak yasak... Biyolojik denge meselesi.... Ok mi. Umarım anlaşılır olmuştur diyorum.
Misafir
Misafir

03/11/10, 12:51 pm
bu gökyüzünde erkek düşmanlığı var sanki birazcık. Yanlış mı anladım. Birazda güvensizlik. Mutlu
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

03/11/10, 02:22 pm
tecasbcops demiş ki:bu gökyüzünde erkek düşmanlığı var sanki birazcık. Yanlış mı anladım. Birazda güvensizlik. Mutlu

Çok Mutlu Hangi kelime dayanarak yada hangi cümleme dayanarak bu yazıyorsun??? Şüpheci.
Misafir
Misafir

03/11/10, 02:36 pm
Mutlu şimdilik sadece ölüme çare yok. bu böyle kabul edilsede edilmesede. nesini gösteriyorlar ki he

Yaw şakasına takıldımda. Sanki kızgınsın erkeklere. Böyle kabul etselerde etmeeselerde böyle. Hani erkekelre ithaf gibi anladımda.... Mutlu
Misafir
Misafir

03/11/10, 02:39 pm
He bide ben şüpheci filan değilim. Lütfen bunun altını çizelim. Önemli...!!!
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

03/11/10, 02:44 pm
tecasbcops demiş ki:He bide ben şüpheci filan değilim. Lütfen bunun altını çizelim. Önemli...!!!

Ok. Bende hiçbir cinsiyete kızgın falan değilim, cümlem yanlış anlaşılmış olabilir.OK?
ASUMAN
ASUMAN
Usta Üye
Usta Üye

03/11/10, 03:18 pm
SPERMSİZ EMBRİYODA YAPMIŞLAR SONUNDA DEMEK Kİ.BEN GERÇEKTEN YASAL VEYA DİİL,ÖYLE BİŞEY DUYMAMIŞTIM ARKADAŞIM.NETTEDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM.HERGÜN YENİ GELİŞMELER OLUYOR,HEPSİNİ BİLEMEM AMA GEREKSİZ Bİ BULUŞ OLMUŞ BENCE.SPERM VARKEN,HİÇ GEREK YOK BÖYLE Bİ BULUŞA.
ASUMAN
ASUMAN
Usta Üye
Usta Üye

03/11/10, 03:53 pm
http://www.doktornevra.com/kisirlik/klonlama_genetik.asp
SPERMSİZ EMBRİYO,YANİ KLONLAMA HAYVANLARDA YAPILMIŞTIR.ANCAK İNSANLAR ÜZERİNDEKİ DENEMELER BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANMIŞTIR.ZATEN ŞU AN İÇİN KLONLAMA DENEYLERİ YASAKLANMIŞTIR.
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

03/11/10, 09:42 pm
Çok Mutlu
ASUMAN
ASUMAN
Usta Üye
Usta Üye

03/11/10, 09:52 pm
NİYE GÜLDÜĞÜNÜ ANLAMADIM.
MEHRİ
MEHRİ
Asil Üye
Asil Üye
Puanlar : 132

06/12/10, 04:41 pm
ne güzel ya neleri tartışıyoruz selamlar
arif.konyali
arif.konyali
Asil Üye
Asil Üye
Puanlar : 90

12/08/12, 08:19 am
erkek erkeğe/kadın kadına eşit mi ki, erkek ve kadın birbirine eşit olsun!..