Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 42 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 42 Misafir

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  şuanda  dinliyorsunuz  

Misafir
Misafir

Psikiyatrik Kavramlar Empty Psikiyatrik Kavramlar

25/10/10, 01:20 am
Kendi yaşadıklarım ve tespitlerim doğrultusunda yazıyorum...

Bozukluk = Bİr takım kimyasal eksiklik yada fazlalıktan yada başka kimyasal nedenlerden kaynaklanan psikolojik bozulma.

Hezeyan = Sanrı = Zannetmek

Halüsinasyon = 5 duyu organının doğal yoldan algıladıklarını yada gerçek olayda algıladıklarını, telepatik yolla sadece hissi olarak (etkisi olmayacak şekilde) algılama.

Paranoya = Aşırı Kuşku = Aşırı Şüphe = (Ne kadar eleştirilsede çoğu yerde işe yarar)
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

Psikiyatrik Kavramlar Empty Geri: Psikiyatrik Kavramlar

25/10/10, 09:29 am
.

En son iyikiben tarafından 10/01/12, 02:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

25/10/10, 02:42 pm
Psikiyatrda; psikiyatrinin hastalık kavramını yalanlayıcı hastalık diye bişey olmadığını deşifre edici olan kimse hasta olarak geçmiyo. Eğer buda hastalıksa O zaman üstün öngel'de hasta, onun gibi başkalarıda hasta, Dünya'da ölümler şüpheli diyen herkes hasta, herkes suikaste adaydır diyen herkes hasta, herkes cinayete kurban adayıdır diyen herkes hasta, o hasta bu hasta.

İki önemli konuyu tekrar yazıcam.

Şizofren Nasıl Ölüyo, nasıl öldürüyo. Bir örnek;

-Psikiyatri şizofren kişiye hasta (Ölüdürüleceğini sanma) deyip kişinin önlem almasını engelleme amaçlı söylenir.Kişi de buna inanır, önlem almaz ve ölür. Karısının annesinin babasının yada abisinin kurbanı olur.

-Psikiyatri şizofren kişiye hasta (psikolojisi bozuk) etiketi koyar. Kişi buna inanır. Babasını düşman ve psikiyatrlardan, medyumlardan biri gibi görür hasta olmama göz yuman beni hasta yaptıran babam der. Babasını öldürür.

Evindeki hizmetçiyi kendini hasta yapan örgütten (Psikiyatr, medyum, Zeynep vb.) görür himzetçi onu zehirleycek sanır o zehirlemeden ben öldüreyim der öldürür.
Misafir
Misafir

25/10/10, 02:45 pm
ya varya herşeyi yazıcam açık açık ama bana bişey olur mu olmaz mı bilmem.

Şöle diyim hafif bir ifadeyle. Dine dikkat edin. Hele hele dine çok dikkat edin.
Misafir
Misafir

25/10/10, 02:52 pm
Şimdi tamam ben onların konumunda değilim ama. Bir uğur mumcu vardı, bi aziz nesin vardı gitti. Ben veya siz gitmezsiniz diye bişey yok. Dünya'da bitek şizofreniyi düzelten siz olduğunuzu düşünün, uyandığınızı size yalanlar söylendiğini anlayın, deşifre için uğraştığınızı düşünün, ne yaparsınız ne düşünürsünüz. Ben pek fazla bişey yazmak istemiyom. Bilginize...
Misafir
Misafir

25/10/10, 03:59 pm
Yok Yazıcam. El ayak çekilmedikçe yazıcam. Örgüt, bana mı sordunuzda beni seçtiniz şizofren kurbanı için. Seçmeseydiniz. Allah allah. Hata yapmasaydınız. Dikkatli olsaydınız. İşin içine ettiniz telafi etmeye uğraşıyonuz. Ettikçe ediyonuz. Bakalım sonu nolcak. Hep beraber görücez. Bu forumdakiler görür mü bilmem.
Misafir
Misafir

25/10/10, 04:12 pm
La fa la sol la fa la sol

El ayak çekilince
Doğrular söylenince
şizofren bizden gidince
İşte hayat gönlünce

Öper iki hece
İsmi dudaklarım

La-Fa-La-Sol
La-Fa-La-Sol

Sokakları kamçılıyor
Aziz'in sesi
Gözlerim yanıyor
Yazı öncesi
Her vesile sözlerim
Sözlerini arıyor
Her yanımı sarıyor
O müthiş yalanların
Beni anlamadın ya
Ben ona yanıyorum

iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

25/10/10, 05:28 pm
.

En son iyikiben tarafından 10/01/12, 02:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

25/10/10, 05:45 pm
.

En son iyikiben tarafından 10/01/12, 02:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

25/10/10, 06:19 pm
iyikiben azcık ii düşün ya. O yazıyı iyi anla. Kendinide, zeynebide, psikiyatriyide, hocayıda.

o yaşadığın paranoya dediğin şeyler gerçek oluyo sora.
Misafir
Misafir

25/10/10, 06:22 pm
bide iyikiben üstün öngel'in yazıalrını dikkatle okumanı öneriyorum. her kelimesini dikkatle incele. Her şeyini ii anla.
Misafir
Misafir

25/10/10, 06:31 pm
Üstün Öngel'e rasgelen ya amerika yanlısı türk düşmanı deyip bilmem ne deyip takmıyo, yada psikiyatlardan aslında öle gözüküyo diyo, saçma sapan bi nedenle okumuyo kaale almıyo. Yaw onca insan yazıyo, çiziyo, konuşuyo (6,5 milyar) , bunların hepsi salak, düşman, yahudi, dinsiz, ajan, bölücü, bozguncu bi avuç psikiyatr doğru. Bide böle düşünün. ii Düşünün.
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

25/10/10, 06:50 pm
.

En son iyikiben tarafından 10/01/12, 02:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

25/10/10, 07:08 pm
Mantıki tartışma mümkün değil, çünkü şizofren bazı gerçekleri gözüyle görmüştür. Nası değişsin. Tamam gerçekten bazen hezeyan var ama çokta doğrusu var. O yüzden iyikibencim yalana başvurma forumda. Abuk sabuk sallama, şu istatistik var, bu binde birdir gibi zırvalama. Kafamı bozma benim. Şizofreniyi iyi anlat. Madem bu kadar biliyosun ii anlat. Sanrı manrı deme adama, hezeyanda deme, şüphelenmede deme, Dünya ölüyo Dünya. Allahım yarabbim.
Misafir
Misafir

25/10/10, 07:14 pm
İyikiben, Dünya'da bitek ben şizfreniyi çözdüm iyikiben. Gelin görün beni sorun araştırın. Fıttrıdım iice yazıcam üşenmeden herşeyi en ince ayrıntısına kadar anasını satım. Cık cık. İyikiben bana psikiyatrdan alıntı yapıp cevap verme. Tamamen kendin ol ve bildiğini yaz. Abuk sabuk mantık bu seninkisi. Bende sende öküz değiliz. Göz var kulak var. Herşeyde açık. Ona göre yaz bana. Şu şöle bu böle diyo yok. allah allah.
Misafir
Misafir

25/10/10, 07:20 pm
Beş duyunu birden çalıştrmadan hareket edip gelme buraya. Hepsini çalıştır. Hepsi birarada aynı anda çalışan sonuç doğrudur. Ona buna inanma olmaz. Bilmem kim ne demiş, nerden bileyim doğrumu yalan mı, veya niye ona bakayım sorayım ki ben öküz müyüm. Allah allah.
Ama yalanda yazma buraya gördüm diye. Olayın kendisini açıklayıcı olarak gel ben şunu duydum gördüm yerine böle olamaz mı şöle olmalı bu doğru değil mi diye yaz. Sen saptırırsın şimdi bunu.
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

25/10/10, 07:20 pm
.

En son iyikiben tarafından 25/10/10, 10:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

25/10/10, 07:35 pm
Yaw sallıyon. Ayan beyan sallıyon. Mantık var nizam var. Sallıyon. Belli.
Similar topics