2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
Geri: Tecasbcops Hakkında
27/10/10, 10:29 pm
tecasbcops demiş ki:http://hayatparaparahayat.blogspot.com/
Kumarmı değilmi, ticaret mi oyun mu iş mi burda yazıyo. Açın bakın.
Hayat parasız olmaz akıllı olun. Hayat çalışmaylada yıpratılmaz. Kendinize işkence yapmayın.
ŞANSINI DAHA FAZLA ZORLAMA...
BİRAZ KAFAN ÇALIŞIYORSA KES...
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
27/10/10, 10:33 pm
.
- MisafirMisafir
27/10/10, 10:51 pm
İyikiben ben neden uğraştığımı yazdım forumda, blogda. Ben herşeyi kısada olsa yazdım sanırım. Aslında daha çoook yazacak şey var. Yani ben açık açık detaylı detaylı anlata anlata anlamanızı sağlaya sağlaya sizi psikiyatr, medyum ve iş dünyasından silerim. Silerim ama arkadaşım çok zor. Şimdi bakıyom yazayım diyom üşeniyom, bakıyom psikiyatr'a kızıyom kısa kısa geçiyom olmuyo.
Gelin beni uğraştırmayın ve bi düşünün. Bu gece uzanın ve sessiz sesiz düşünün. Bu Aziz doğru mu diyo acaba diye bi düşünün. Bişeyi kendisinden öğrenmeyi düşünün. Forex'i forex'çiden değil Forex'ten, psikolojiyi psikiyatr yada spikolog'dan değil psikolojiden öğrenin.
Bi düşünün. Bişey kaybetmezsiniz ya. Bi an şüphelenin herşeyden, herkesten ve başlayın.
Neden böyle diye sorup durun hep.
Gelin beni uğraştırmayın ve bi düşünün. Bu gece uzanın ve sessiz sesiz düşünün. Bu Aziz doğru mu diyo acaba diye bi düşünün. Bişeyi kendisinden öğrenmeyi düşünün. Forex'i forex'çiden değil Forex'ten, psikolojiyi psikiyatr yada spikolog'dan değil psikolojiden öğrenin.
Bi düşünün. Bişey kaybetmezsiniz ya. Bi an şüphelenin herşeyden, herkesten ve başlayın.
Neden böyle diye sorup durun hep.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
27/10/10, 11:37 pm
ARKADAŞIM BENİ YÜZEYSEL OLARAK OKUMAKLA İTHAM ETMİŞSİNİZ.TECASBCOPS ARKADAŞIN YAZILARINDA BİR DERİNLİK OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ.MANTIĞI OLMAYAN Bİ YAZIDA NE DERİN,NE DE YÜZEYSEL Bİ ANLAM YOKTUR BENCE.
DİKKAT ETTİYSENİZ SİZE SİZ DİYE HİTAP EDİYORUM VE HİÇKİMSEYE KARŞIDA HAKARET SÖZCÜĞÜ KULLANMIŞ DİİLİM.ANLAMASI GAYET BASİT Kİ,SİZ SAYGISIZLIĞIN ANLAMINIDA KARIŞTIRMIŞSINIZ KAFANIZDA.
BİZ SADECE TECASBCOPS ARKADAŞIN FİKİRLERİNE KATILMADIĞIMIZI VE FİKRİMİZİ DEĞİŞTİRMİYECEĞİMİZİ YAZIYORUZ.ANLAMASI GAYET BASİT ŞEKİLDE İFADE ETTİĞİMİZ HALDE ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ.
DİKKAT ETTİYSENİZ SİZE SİZ DİYE HİTAP EDİYORUM VE HİÇKİMSEYE KARŞIDA HAKARET SÖZCÜĞÜ KULLANMIŞ DİİLİM.ANLAMASI GAYET BASİT Kİ,SİZ SAYGISIZLIĞIN ANLAMINIDA KARIŞTIRMIŞSINIZ KAFANIZDA.
BİZ SADECE TECASBCOPS ARKADAŞIN FİKİRLERİNE KATILMADIĞIMIZI VE FİKRİMİZİ DEĞİŞTİRMİYECEĞİMİZİ YAZIYORUZ.ANLAMASI GAYET BASİT ŞEKİLDE İFADE ETTİĞİMİZ HALDE ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2