- MisafirMisafir
Hayat "Kendi ve kendin" Felsefesi/Biyolojisi Üzerine Kurulu
01/11/10, 02:34 am
Dünya ve canlıların Biyolojisinde irade (Kendin) diye birşey var ama, nedense insanalar o yok deyip dış etkenlere, güçlere inanıyor. Ve bu bağlamda bir hayat kuruluyor. Zaten sorunların temeli bu ya.
Hastalık Diye Birşeyin Olmadığını birde şöle anlatmaya çalışayım;
Dünya'da birşeyin birşeye etki etmesi, müdahale etmesi, edebilmesi sözkonusu değildir. Yani herşey kendi yönetir kendini ve kendisiyle uyum sağlar.
Daha açık olarak;
İnsan kendi yönetir kendini, dış güç (Başka bir insan, cin, uzaylı, kimya) onu bozamaz düzeltemez yönlendiremez.
Hayvan kendi yönetir kendini, dış güç (İnsan, cin, başka bir hayvan, kimya) onu bozamaz düzeltemez yönlendiremez.
Dünya kendi döndürür kendini, hiç kimse durduramaz bozamaz.
Her varlık kendi burcuyla uyum sağlar. (İnsan,hayvan) (Şiddetlemi derler se işte, bunu şiddetle öneriyorum)
Yağmur, kar kendi yağdırır kendini.
Tüm varlıklar kendi burçlarıyla uyum sağlar. (Örneğin kediniz, köpeğiniz sizinle aynı burçta olmalı)
Aklıma geldikçe buraya ilave yapıcam. Ama sanırım ne demek istediğimi anladınız. "Kendin ve kendi" felsefesini düşünün bi.
Hastalık Diye Birşeyin Olmadığını birde şöle anlatmaya çalışayım;
Dünya'da birşeyin birşeye etki etmesi, müdahale etmesi, edebilmesi sözkonusu değildir. Yani herşey kendi yönetir kendini ve kendisiyle uyum sağlar.
Daha açık olarak;
İnsan kendi yönetir kendini, dış güç (Başka bir insan, cin, uzaylı, kimya) onu bozamaz düzeltemez yönlendiremez.
Hayvan kendi yönetir kendini, dış güç (İnsan, cin, başka bir hayvan, kimya) onu bozamaz düzeltemez yönlendiremez.
Dünya kendi döndürür kendini, hiç kimse durduramaz bozamaz.
Her varlık kendi burcuyla uyum sağlar. (İnsan,hayvan) (Şiddetlemi derler se işte, bunu şiddetle öneriyorum)
Yağmur, kar kendi yağdırır kendini.
Tüm varlıklar kendi burçlarıyla uyum sağlar. (Örneğin kediniz, köpeğiniz sizinle aynı burçta olmalı)
Aklıma geldikçe buraya ilave yapıcam. Ama sanırım ne demek istediğimi anladınız. "Kendin ve kendi" felsefesini düşünün bi.
- MisafirMisafir
Geri: Hayat "Kendi ve kendin" Felsefesi/Biyolojisi Üzerine Kurulu
01/11/10, 04:56 pm
Böyle teorik balonlar çabuk sönüyor
--------------------
--------------------
Sağlam birisini getir bana Ona bazı ilaçlardan vereyim Etki edip etmediğini görürsünüz
--------------------
--------------------
Sağlam birisini getir bana Ona bazı ilaçlardan vereyim Etki edip etmediğini görürsünüz