- MisafirMisafir
İş Aramıyorum
17/11/10, 12:55 am
İş niye arıyayım ki. Niye çalışayım ki. Ben Dünya'ya çalışmaya mı geldim. Biz Dünya'ya çalışmaya mı geldik.
İş aramıyorum, aramamda. Ararsam kendime yanlış yapmış olurum. Artı ben kendime saygısız ve küstah değilim. Kendim bana emanet, ben onu yıpratırsam o beni yıpratır. Ben ve kendim birbirine girer, böyle yıpranma dokuruz hep ömür boyu. Lütfen kendinizi yıpratmayın. Bu bir emirdir.
İş aramıyorum, aramamda. Ararsam kendime yanlış yapmış olurum. Artı ben kendime saygısız ve küstah değilim. Kendim bana emanet, ben onu yıpratırsam o beni yıpratır. Ben ve kendim birbirine girer, böyle yıpranma dokuruz hep ömür boyu. Lütfen kendinizi yıpratmayın. Bu bir emirdir.
- aytutkunuYeni Üye
Puanlar : 5
Geri: İş Aramıyorum
29/10/12, 10:07 pm
Aziz abi nerelerde bileniniz var mı?ben onu çok eskiden tanıyorum ama gördüğüm kadarıyla burayı basbayağı karıştırmış bi dönem ve o dönemlerde karmakarışık olduğu çok açık.umarım iyidir.tanıyanlar varsa selamımı iletsinler
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
30/10/12, 07:24 pm
,en son yurtdışına gidicem diyordu,çok tartıştık onunla ya... ,internetten elimi ayağımı çekicem diyordu,umarım iyidir...
- aytutkunuYeni Üye
Puanlar : 5
31/10/12, 09:56 pm
umarım banada şu forexe başlamam konusunda çok ısrar etmişti son sert tepkimden sonra ortadan kayboldu sanıyordum meğer heryerden elini eteğini çekmiş hakkında hayırlısı olsun burda neredeyse her başlıkta onun nicki var ve o dönem site sakinleri gerçekten sinir krizi geçirmişlerdir diye düşünüyorum
- yalnizadamYeni Üye
Puanlar : 10
08/11/12, 02:32 pm
Zamanını nasıl geçirdiğini merak ettim. İşi olmayan birinin bolca zamanı vardır. Kitap okumakla falan geçirilmeyecek kadar çok
- erolmAcemi Üye
Puanlar : 61
27/12/15, 10:25 am
aramazsan arama