- MisafirMisafir
Eğer Silinecekse Hiç Yazmayım Forum
22/11/10, 01:48 am
Forumsa burası forum gibi davranın. Öyle kafanıza göre herşeyi sileceksiniz hiç yapmayın forumu daha iyi. He diyosun ki benim işime gelmiyo, sende benim işime gelmiyon bunu bil. Çek elini ayağını çek. Kafamı bozma çek. Tam başına bela olcam bak çek....
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
Geri: Eğer Silinecekse Hiç Yazmayım Forum
22/11/10, 08:43 pm
sen şaşırmışsın... yazılarına tek müdahalemiz inandıklarının yanlış olduğunu seni ve yazılarını çürüten yazılarımızdan başka bişeyler değil...
bırak bu atristik tehditleri kendini kandırma form senin olsun belamız olsun...
gün geçtikçe küçülüyorsun diyorsun ki nasıl olsa kim olduğumu bilmiyorlar
öyle değil arkadaş ip numaran bende kimsin nesin amacın ne biliyorum...
ama zamanı var seni deşifre etmemin
bırak bu atristik tehditleri kendini kandırma form senin olsun belamız olsun...
gün geçtikçe küçülüyorsun diyorsun ki nasıl olsa kim olduğumu bilmiyorlar
öyle değil arkadaş ip numaran bende kimsin nesin amacın ne biliyorum...
ama zamanı var seni deşifre etmemin
- MisafirMisafir
24/11/10, 08:00 am
Forum yok özür, tekrar düzenliyorum yazımı. Devamı Altta.
- MisafirMisafir
24/11/10, 03:22 pm
Yazdıklarımın silinip silinmediğinden emin değilim. Tam anlayamadım. İkincisi silinmesede silinecek tahminim. Çünkü Zeynep hala uğraşıyo. Amacı uğruna herşeyi yapar. Çünkü bunalımda. Hedefine ulaşamadı. Tahminim anlık olarak forex ile ilgili yazılarım ve işine gelmeyen diğer yazılar silinecek, bazı yazılarda değişiklik yapılacak. Ve sonra tekrar geri yüklenecek. Belkide yapıldı bilmiyorum. Forum üyelerinin ve okuyucuların dikkatine.....
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
24/11/10, 03:59 pm
.
- MisafirMisafir
24/11/10, 04:11 pm
iyikiben hakkımda hiç bişey bilmiyorsun. Beni tanımıyorsun, beni görmedin anlamadın bile iyice. O yüzden kafana göre yorum yapma. İyice düşün. Yüzlerce kez düşün. Eksik bırakmadan hiçbişeyi. Kafan beynin zonklayana kadar, fırtına kasırga kar yağmur demeden, kalbin yerinden çıkcak gibi olsada, kafanı bazen duvarlara vurmak gelsede DÜŞÜN. Sonunda benim dediklerime gelecen ben buna eminim.
- iyikibenUsta Üye
24/11/10, 04:29 pm
.
- MisafirMisafir
24/11/10, 04:43 pm
iyikiben beni bi görmeni isterim. Belki istanbul'a gelemezsin ama istersen bol bol iletişimde ol ve takipe al beni ondan sonrada tekrar düşün.
Yada şöle bişey desem ne dersin, Eğer Dünya'da en rahat/en sağlıklı/en iyi/enlerin en eni diye sıralama ve inceleme yapsalar herhalde 1. sırayı alırım desem herhalde ne kadar iyi olduğumu anlarsın.
Yada şöle bişey desem ne dersin, Eğer Dünya'da en rahat/en sağlıklı/en iyi/enlerin en eni diye sıralama ve inceleme yapsalar herhalde 1. sırayı alırım desem herhalde ne kadar iyi olduğumu anlarsın.
- iyikibenUsta Üye
24/11/10, 04:47 pm
.
- MisafirMisafir
24/11/10, 04:47 pm
Ben şu an sadece sinirliyim. Örgüte oda. Onun dışında en ufak kızmam yok denebilir.
Moral bozukluğunu, uflamayı puflamayı, küfürü isyanı, kavgayı dayağı, parasızlığı şekeri tansiyonu şizofreni, devleti milleti, kısaca bilinen insan yaşamını unuttum. İstanbul'uda unutucam yakında.
Moral bozukluğunu, uflamayı puflamayı, küfürü isyanı, kavgayı dayağı, parasızlığı şekeri tansiyonu şizofreni, devleti milleti, kısaca bilinen insan yaşamını unuttum. İstanbul'uda unutucam yakında.
- MisafirMisafir
24/11/10, 04:50 pm
Zeynep demek, yazıalrım silinecek demek benim negatif bir ruh halinde olduğumu yansıtmaz. HEr böyle yazanlar sandığınız ruh halindedir diye birşey yok. Ben sadece sinirliyim. Ben bu yapılanları kafaya takıp uyumayan, uflayan puflayan, moral bozan sıkıntı yapan bilmem ne yapan biri değilim.
- MisafirMisafir
24/11/10, 04:54 pm
Zeynep kaç kere maillerime girdi, daha önceki bloğumda yazılarımı sildi bunlardan bilgin var mı yok. İyikiben akıllı ol uyanık ol. İş bu iş. İşin kuralları/hedefleri neyse o kuralalrın/hedeflerin çalışması için herşey yapılır. Bak adam bile öldürülüyo görülüyon. Psikiyatri kaç tane cinayet işledi ama hala kimse uyanmadı.
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
24/11/10, 09:31 pm
sana sen gerizekalısın dicem... kimse sana böylebişey söylemediyse benden duy..!
duyki anla kendini kişiliksiz boş insan sen...
insan ol adam ol sana saygı gösterilsin...
duyki anla kendini kişiliksiz boş insan sen...
insan ol adam ol sana saygı gösterilsin...
- MisafirMisafir
25/11/10, 12:54 am
Ama bu yazılarım herhalükarda silinecek, o kesin. Forumun sakinleşmesi ve benim kaybolmam bekleniyo... Bi bahaneyle hepsi silinecek....
- lailaGedikli Üye
Puanlar : 225
28/11/10, 06:57 pm
yahu bu Zeynep KİM ?????
- iyikibenUsta Üye
28/11/10, 07:02 pm
.
- MisafirMisafir
29/11/10, 07:08 am
laila Zeynep merakın yerine biraz insan biyolojisi merakın olsa daha iyi olacak. Müdür olup yüksek okul üniversite okuyup kültürel/bilimsel oyuna geldiğinin farkına varsan daha iyi olacak. Psikiyatri gibi davranma, öle davranırsan bir şizofrene psikiyatrik fikirlerle yakaşırsan şizofren seni öldürür. Biyolojiyi çözdüğün zaman Zeynep otomatik olarak olmayacak zaten.
- MisafirMisafir
29/11/10, 07:20 am
Şu Din'e ve Bilim'e endeksli hareket etmeyi bıraksanız herşey çok daha iyi olacak. Biraz kendiniz bişeyler yapmayı deneyin, kendiniz bilmeyi deneyin bi.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
10/03/12, 08:33 pm
yazdıklarımız silinmiyorda,anca yanıtlıyabiliyoruz.yeni konu açma kısmı yok forum da.eskiden vardı.ne oldu da böyle oldu bir kişi açıklasın lütfen.
- şizoUsta Üye
Puanlar : 500
11/03/12, 02:13 pm
benim bilgisayarda var.normal çalışıyor