- MisafirMisafir
Küfür Edin Düzelin
22/11/10, 02:10 am
Bak şimdi bak ne diyo bu ya diyonuz içinizden. Küfür etmiyonuz hep, içinizde tutuyonuz toplum içinde arkadaşlarınız arasında. Erkek kadın farketmez herkesin içinde rahat ve ölçülü bi şekilde küfür edin, içinizden gelen kelime neyse çekinmeden söyleyin düzelirsiniz. Bu sizin kişiliğinizin oturmasına doğru gidecek, kişilik oturduğunda hiç bir şey size etki edemez. Kişiliği oturan bi insana hiçbişey olmaz...
Bu utangaçlığı, çekinmeyi, büyüğe saygı denilen bozukluğu kaldırın düzelirsiniz.
Değişim değişim.. Değişime uğrayın. Herkesten farklı olun. İnsanların hiçbirine uymayın, düzelin.....
Ya ömür boyu şizofren, yada değişim.....
Bu utangaçlığı, çekinmeyi, büyüğe saygı denilen bozukluğu kaldırın düzelirsiniz.
Değişim değişim.. Değişime uğrayın. Herkesten farklı olun. İnsanların hiçbirine uymayın, düzelin.....
Ya ömür boyu şizofren, yada değişim.....
- MisafirMisafir
Geri: Küfür Edin Düzelin
22/11/10, 10:52 am
tecasbcops Allah belanı versin !
En hafif küfürü yazdım; hoşuna gitti mi ?
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
22/11/10, 08:33 pm
leponex demiş ki:tecasbcops Allah belanı versin !
bu kötü dua biraz çok olmadımı leponex arkadaşım
ne olursa olsun bir canlıya söylenicek enson değim...
lütfen bozmayalım kendimizi örnek olalım derken düşmeyelim...
- MisafirMisafir
23/11/10, 05:19 pm
Temujin kendi laflarını düşünmüyorsun tabi ki
bunlar çok kibar laflar değil mi ?
kaynak: https://sizofreni.yetkinforum.com/gunluk-f34/universite-mezunu-olmak-t1130.htm#5146Temujin... demiş ki:
insan ol adam ol sana saygı gösterilsin...
kişiliksiz boş insan sen...
bunlar çok kibar laflar değil mi ?
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
23/11/10, 10:41 pm
bela okumak yanlış onu demek istemiştim...
- MisafirMisafir
24/11/10, 07:08 am
Aman oğlum aman sakın düzelmeyin, forex'ide öğrenmeyin. Boşver, alın zyprexanızı için suyunuzu okuyun duanızı yaşayın öle ölü gibi. Ne gerek var paraya pula, ne gerek var doğal hayata, ne gerek var bahçeye ağaca, ne gerek var muz baklava yemeğe yeyin soğanınızı yeter size. Dinleyin Tayyibi ******'ı bütün gün onlarla uğraşın, aşkınız bugün ne yapmış onu öğrenin, siz sadece aşkınızın elini tutun devamını getirmeyin, gidin spor yapın düzelmek için, vücut geliştirin adam dövmek için, doktor ne derse onu yapın, medyumunuzun sözünden çıkmayın çarpılırsınız, gidin arada sanatsal faaliyetlerde bulunun millet sizi konuşsun, sosyalleşin bulanık hayatın içinde iyidir, sinemasız tiyatrosuz olmaz bide yanına sevgiliniz/eşiniz ve cips, he baktınız kafanız bozuldu bulun iki tane adam sıkın kafasına, stres atmak istiyonuz açın barbie oyunlarını bakın keyfinize, tavla dama stranç bunlar zeka açar bak devam, okul üniverite master doktora profesörlük müthiş bi şey, siz oyalanın gerçek olmayan şeylerle, öyle adam akıllı hayat yok, kim demiş hayat mükemmel diye yok öle birşey, hatta mümkünse şizofren şehidi olun başkaları için vatan için ölmek cennetle müşerref olmaktır, siz rahatsızlığınıza hastalık deyin, kader deyin ve öyle devam edin bir gün mükafatını alırsınız, çalışmak ibadettir elaleme hamallık yapın helal kazanın, hiç bir zaman ama hiç bir zaman bilimden şaşmayın bilim demek hayat demek, 8 tane çocuk yapın mutluluktur her biri ayrı ayrı, karısını kıskanmayan erkek değildir ona göre, ilahlaştırın kurumları devleti bazı toplumları grupları ezilin onların üzerinde hep, unutmayın güzele bakmak sevap ona ulaşmak hayaldir, mümkünse intihar ederken temiz edin ikide birde ediyonuz beceremiyonuz olmuyo, hayatı bilmeyin hayatı anlamayın hayatı yaşamayın........
Umarım bir gün birilerini bişeyleri anlarsınız.......................
Umarım bir gün Aziz haklıymış dersiniz.............. Ama geç olmasın.......
Bakın bu forex yazılarım yine silinecek bilginize. Neden silineceğini bi düşünün. Başkaları görmesin, okumasın Psikiyatr başına iş alır sonra.
Umarım bir gün birilerini bişeyleri anlarsınız.......................
Umarım bir gün Aziz haklıymış dersiniz.............. Ama geç olmasın.......
Bakın bu forex yazılarım yine silinecek bilginize. Neden silineceğini bi düşünün. Başkaları görmesin, okumasın Psikiyatr başına iş alır sonra.
- MisafirMisafir
24/11/10, 08:06 am
Siz google kullanarak para kazanın, Google Borsasına girmeyin, Google'ın reklamlarını tıklayın, reklam yayınlayın kuruş kuruş kuruşer olun, milyoner olmanın ne alemi var.
- lailaGedikli Üye
Puanlar : 225
27/11/10, 10:32 pm
tecasbcops birşey sormak istiyorum, mesleğiniz nedir_?
yazıların çoK karışık ve bir konudan başka bir konuya atlıyorsun... dolasıylada, anlatmak istediğin anlaşılmıyor.. özellikle senin yazılarını çözmye çalışıyorum şimdi...
NEDİR BU İSYAN ?? SAKİN OL,
DÜŞÜNCELERİNİ SAKİN VE TANE TANE YAZABİLİRSİN...
yazıların çoK karışık ve bir konudan başka bir konuya atlıyorsun... dolasıylada, anlatmak istediğin anlaşılmıyor.. özellikle senin yazılarını çözmye çalışıyorum şimdi...
- MisafirMisafir
28/11/10, 12:10 am
laila hepsi yazıyo forumda ya. bida yazdırma...
- MisafirMisafir
06/12/10, 11:52 pm
leponex demiş ki:tecasbcops Allah belanı versin !
Leponex ................ :
La aylardır yazıyom hiç ses çıkarmıyon ben buyum diye.
Bir düzeltme : Leponex şüpheliler listesinden silinmiştir.
- MisafirMisafir
06/12/10, 11:57 pm
Bir açıklama daha:
Leponex bu tecasbcops eserlerinin esas sahibi ve temeli sensin. Herşey senin sayende. Ben sadece aciz bir yazarım Sen olmasaydın bunları yazamazdım. Bilgine
Leponex bu tecasbcops eserlerinin esas sahibi ve temeli sensin. Herşey senin sayende. Ben sadece aciz bir yazarım Sen olmasaydın bunları yazamazdım. Bilgine
- MisafirMisafir
07/12/10, 01:06 am
Haydaaa ne alakası var şimdi ?
Benim sayemde ne olmuş şimdi millet yanlış anlayacak
Benim sayemde ne olmuş şimdi millet yanlış anlayacak
- MisafirMisafir
07/12/10, 02:42 pm
İlimden bilime, forex'ten ölüme, düşmandan dosta, intihardan maniye, şizodan paranoide, okuldan devlet'e, katliamdan terörizme, büyük değişimin sebebi sensin oğlum.
Hayata döndüm la senin sayende, ölüydüm dirildim la, yaşam la bu yaşam bunun adı yaşam oğlum, sen bana hayat vermişsin hayat daha ne diyim.. Kendime gelmişim bu ne demek biliyin mi
Hayata döndüm la senin sayende, ölüydüm dirildim la, yaşam la bu yaşam bunun adı yaşam oğlum, sen bana hayat vermişsin hayat daha ne diyim.. Kendime gelmişim bu ne demek biliyin mi
- MisafirMisafir
07/12/10, 02:53 pm
laila demiş ki:tecasbcops birşey sormak istiyorum, mesleğiniz nedir_?
Yaw merak ettim hakketen ha. Ben nerde konudan konuya atlıyom bana gösterirmisniz?