Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 86 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 86 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  şuanda  dinliyorsunuz  

Misafir
Misafir

Bu Robot Çok Kazandırıyor Empty Bu Robot Çok Kazandırıyor

23/11/10, 05:30 am
Bu yazımda silinmişti tekrar yazdım. Forum bak yazdım oğlum gene sil.

Bir maille bişey öğrenilir mi? Öğrenilir. Bir maille çok önemli bişey öğrenilir mi? Belli olmaz. Bir maille borç, alacak, intihar, depresyon, benzinsizlik, evsizlik, işsizlik, biter mi? İnanılmaz.
Tesadüf diye bişey var mı? Var. İşe yarar mı? Duruma göre.
Milyonlarca yıldır hayatın gerçeği diye bilinen ve bilinecek olan şeyler 1 saniyede değişebilir mi? Değişebilir.
% 99 insanlığın inandığı güvendiği bir gerçek yalan olabilir mi? Olabilir.

Şizofrenininin düşmanlığını, biyolojisini ve diğer meselelerini çözümledikten 2 yıl soramı ne bu olay;

Bir mail geldi. Konusu bu robot çok kazandırıyor. Bi bakıyım dedim neymiş bu. Baktım forexi anlatıyor. Zeynep yine olaya müdahale tabi ama iş işten geçti. Aha dedim parayı buldum. Bi dalarsın forexe. Orasından girdim burasından çıktım. Ve bir kaç gün içinde iş diye bişeyin olmadığını, doğal olmadığını, mantıksız olduğunu, gereksiz olduğunu, parasız olduğumu ve paranın büyük ölçüde gerekliliğini, parasızlığın kendime yanlış olduğunu, yıllarca kendimi çok büyük eziyete maruz bıraktığımı, 2-3 milyarın insan için çok az olduğunu, insanın baştan aşağı herşeyi için paranın çok önemli olduğunu anladım.

Yani iş diye bir şey yok. Para otomatik elde edilir. Ve parasız asla olmaz. Azla yetinme asla olmaz.
Similar topics