- MisafirMisafir
Daha Açık Daha Şeffaf
24/11/10, 04:06 pm
2007 yılından beri bir suikast (Şizofreniyi sanırım Dünya'da bir tek ben düzelttim/Uyandım yani hakkaten uyandım/Örgütün anlattığı uyanma değil bu uyanma/Örgütün terör olduğunu yalan söylediğini etiketlediğini keşfeden uyanma) birde şizofrenik ölümün arasında gidip geliyorum.
Bütün mesele şu;
2007'de şizofreniyi tertemiz bitirdim, vukuatsız kazasız belasız. bu örgütün (Psikiyatr-Medyum-Zeynep vb.) işine gelmedi haliyle. Şu an örgüt ne çıkarsa kar adına uğraşıyo benle. Babaannemi öldürecektim, yeğenimi öldürecektim, bir iki kişi daha öldürecektim, hastanelerde sürünecektim, düzelecem düzecelem diye avunacaktım, ve sonunda katliam kurbanı olacaktım.
Ya beni kimse anlamadan yok edecek, yada bi şizofren akrabaya katliam yaptıracak. Ve benden sonra katliamlar devam edecek. O kök kurumayı iyi değerlendirin, iyi araştırın. Örgütün hedef ölüm sayısını tam bilmiyorum ama kardeş ana baba ve ben kalmayacaz sanırım. Ama bunu beceremiyecekler onu biliyorum, becerttirmem niye becerttireyim, niye kendimi öldüreyim, şizofreniyi tertemiz bitirmişim. Bunca zaman benden iş çıkmamış niye çıksın ki.
Şizofreni evirip çevirip, allayıp pullayıp anlatıyorlar. Şizofren neyse odur. Bipoları siliyo şizofren yazıyo, şizofreni siliyo bipolar yazıyo, onu bunu yapıyo adam çekiyo yıllarca. Kimi böyledir kimi şöyledir gibi sözlere aldanmayın, Psikiyatriye a dan z ye inanmayın. Yok akustik, yok beynin sağ tarafı, yok elektirklenme, yok dopamin, yok nlp, yok latent, yok kimyasal reaksiyon bilmem ne aldanmayın. Bunların hepsi boş/yalan/hikaye/terör/oyun/katliam.......
Yani ya suikast yada şizofrenik ölüm şu an örgütün amacı. Şizofrenik ölüm ön planda haliyle suikast en son çare. O diğer başlıkta (Şizofrenik Cinayet Başlığı) bahsettiğim konu bu. Ve şunuda bilin bir çok şizofrenik cinayet o konuya benziyor. Hiç bir cinayet yazıldığı yada anlatıldığı gibi değil. Şizofren tam açık anlatmıyo hiçbişeyi.
İsmini yada kim olduğunu yazmadan burdan ona ve size hitaben yazayım;
Arkadaş örgüt size oyun oynuyo, örgüt a dan z ye oyun üzerine terör üzerine kurulu. Düzelmede yok düzeliyonda bişeyler öğreniyonda yok. Arkadaşlar örgüte inandığınız müddetçe düzelemezsiniz. Bilmem astrolojiyi, bilmem botaniği, bilmem astrali teleptiyi biyolojiyi Dünya'yı öğrenmek diye birşey yok. Düzelsenizde yok. Çünkü böyle bir şey yok, çünkü böyle bir öğrenme şekli yok, çünkü birinden bişey öğrenmek diye bişey yok, çünkü insan insana hiç bir konuda muhtaç değil, muhtaç olacak bir durum/engel/özürlülük yok, o dediğiniz öğrenme tarzı/şekli bir bozukluk, herşey kendiniz, siz bunları kimseye sormadan etmeden ihtiyaç duymadan, takır takır öğrenirsiniz, çünkü ilim o bildiğiniz tarzda bişey değil.
Hasta olup olmadığınızı gözlerinizle görebilirsiniz örneğin bunun için doktora ihtiyaç yok, bilmek görmektir, bilmek inanmak değildir, bilmek anlamaktır.......
Benim yazdıklarımı bir daha düşünün size tavsiyem.
Bütün mesele şu;
2007'de şizofreniyi tertemiz bitirdim, vukuatsız kazasız belasız. bu örgütün (Psikiyatr-Medyum-Zeynep vb.) işine gelmedi haliyle. Şu an örgüt ne çıkarsa kar adına uğraşıyo benle. Babaannemi öldürecektim, yeğenimi öldürecektim, bir iki kişi daha öldürecektim, hastanelerde sürünecektim, düzelecem düzecelem diye avunacaktım, ve sonunda katliam kurbanı olacaktım.
Ya beni kimse anlamadan yok edecek, yada bi şizofren akrabaya katliam yaptıracak. Ve benden sonra katliamlar devam edecek. O kök kurumayı iyi değerlendirin, iyi araştırın. Örgütün hedef ölüm sayısını tam bilmiyorum ama kardeş ana baba ve ben kalmayacaz sanırım. Ama bunu beceremiyecekler onu biliyorum, becerttirmem niye becerttireyim, niye kendimi öldüreyim, şizofreniyi tertemiz bitirmişim. Bunca zaman benden iş çıkmamış niye çıksın ki.
Şizofreni evirip çevirip, allayıp pullayıp anlatıyorlar. Şizofren neyse odur. Bipoları siliyo şizofren yazıyo, şizofreni siliyo bipolar yazıyo, onu bunu yapıyo adam çekiyo yıllarca. Kimi böyledir kimi şöyledir gibi sözlere aldanmayın, Psikiyatriye a dan z ye inanmayın. Yok akustik, yok beynin sağ tarafı, yok elektirklenme, yok dopamin, yok nlp, yok latent, yok kimyasal reaksiyon bilmem ne aldanmayın. Bunların hepsi boş/yalan/hikaye/terör/oyun/katliam.......
Yani ya suikast yada şizofrenik ölüm şu an örgütün amacı. Şizofrenik ölüm ön planda haliyle suikast en son çare. O diğer başlıkta (Şizofrenik Cinayet Başlığı) bahsettiğim konu bu. Ve şunuda bilin bir çok şizofrenik cinayet o konuya benziyor. Hiç bir cinayet yazıldığı yada anlatıldığı gibi değil. Şizofren tam açık anlatmıyo hiçbişeyi.
İsmini yada kim olduğunu yazmadan burdan ona ve size hitaben yazayım;
Arkadaş örgüt size oyun oynuyo, örgüt a dan z ye oyun üzerine terör üzerine kurulu. Düzelmede yok düzeliyonda bişeyler öğreniyonda yok. Arkadaşlar örgüte inandığınız müddetçe düzelemezsiniz. Bilmem astrolojiyi, bilmem botaniği, bilmem astrali teleptiyi biyolojiyi Dünya'yı öğrenmek diye birşey yok. Düzelsenizde yok. Çünkü böyle bir şey yok, çünkü böyle bir öğrenme şekli yok, çünkü birinden bişey öğrenmek diye bişey yok, çünkü insan insana hiç bir konuda muhtaç değil, muhtaç olacak bir durum/engel/özürlülük yok, o dediğiniz öğrenme tarzı/şekli bir bozukluk, herşey kendiniz, siz bunları kimseye sormadan etmeden ihtiyaç duymadan, takır takır öğrenirsiniz, çünkü ilim o bildiğiniz tarzda bişey değil.
Hasta olup olmadığınızı gözlerinizle görebilirsiniz örneğin bunun için doktora ihtiyaç yok, bilmek görmektir, bilmek inanmak değildir, bilmek anlamaktır.......
Benim yazdıklarımı bir daha düşünün size tavsiyem.
- MisafirMisafir
Geri: Daha Açık Daha Şeffaf
24/11/10, 04:36 pm
Herşey Allah'tan Değil Kendinden,
Kader değil kendinden,
Şans değil kendinden,
Talih baht değil kendinden,
Hastalık değil kendinden,
Çaydan kahveden sigaradan değil kendinden,
Büyü değil kendinden,
havadan değil kendinden,
oğlundan kızından değil kendinden,
o yapmıyo kendinden,
bu yapmıyo kendinden,
şu yapmıyo kendinden,
ondan bundan şundan değil kendinden,
Sudan, topraktan değil kendinden,
aşktan değil kendinden,
şeytandan değil kendinden,
cinden değil kendinden,
onla bunla değil kendi burcundan,
öyle böyle değil kendi kendine,
Herşey kendisi kendisine, kendisiyle, kendi, kendinden, kendin, kendine.............
Güneş kendisi ay kendisi yıldız kendisi,
Kedi kendisi köpek kendisi,
Program/yazılım/software kendisi, bulut kendisi,
Ağaç kendisi, çiçek kendisi,
yağmur kendisi, kar kendisi,
toprak kendinden, ateş kendinden,
Herşey kendi kendine çalışıyo hiç bişey hiçbişeye müdahale etmiyo..........
Kader değil kendinden,
Şans değil kendinden,
Talih baht değil kendinden,
Hastalık değil kendinden,
Çaydan kahveden sigaradan değil kendinden,
Büyü değil kendinden,
havadan değil kendinden,
oğlundan kızından değil kendinden,
o yapmıyo kendinden,
bu yapmıyo kendinden,
şu yapmıyo kendinden,
ondan bundan şundan değil kendinden,
Sudan, topraktan değil kendinden,
aşktan değil kendinden,
şeytandan değil kendinden,
cinden değil kendinden,
onla bunla değil kendi burcundan,
öyle böyle değil kendi kendine,
Herşey kendisi kendisine, kendisiyle, kendi, kendinden, kendin, kendine.............
Güneş kendisi ay kendisi yıldız kendisi,
Kedi kendisi köpek kendisi,
Program/yazılım/software kendisi, bulut kendisi,
Ağaç kendisi, çiçek kendisi,
yağmur kendisi, kar kendisi,
toprak kendinden, ateş kendinden,
Herşey kendi kendine çalışıyo hiç bişey hiçbişeye müdahale etmiyo..........
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
24/11/10, 07:35 pm
.
- MisafirMisafir
24/11/10, 07:58 pm
İnsanalrın değişimini durdurmak, sürekli aynı yerde saydırmak, gerçeği görmeyi engellemek, körleştirdikçe körleştirmek, insanları sürekli bozma yöntemi, düzelmeleri önleme, inandıklarını sabitleştirme, sürekli olumsuza yönlendirme, bozuk Dünya'yı/kainatı/doğayı bozuk insanla dengeleme, insanı Dünya'ya uydurma, boş şeylerle meşgül etme, kafayı bişeye/işe/tv'ye/diziye/tiyatroya verdirirp gerçek hayatı sorgulamayı unutturma, sayılamayacak kadar yöntem....... vs... vs....
- iyikibenUsta Üye
24/11/10, 08:13 pm
.
- iyikibenUsta Üye
24/11/10, 08:35 pm
.
- MisafirMisafir
24/11/10, 10:56 pm
Paranoya paranoya diye diye insanlar gerçeğe paranoya dedi, gerçek paranoya olarak inandırıldı ve canlar gitti. Bu paranoya oyunu Psikiyatrinin en temel oyunlarından biri. Bu konuya çok dikkat iyikiben, çok dikkkat et. Hala şizofren öldürüleceğini sanır diye cümleler kuruluyo ve hasta olarak etiketleniyo pes pes pes yani......
Şizofren suikast kurbanıda olabilir, şizofrenik kurbanda olabilir, şüpheli ölüm süsü verilerekte öldürülebilir, yeri gelir bir katlimanın içinede sokulabilir, bi insan kaç çeşit şekilde ölüyorsa hepsi uygulanabilir. Herşey olabilir. Olmaz diye bişey yok.
Paranoya/Şüphecilik/Korku/Huylanma/Düşman/Dost/Aşk/Kötü/Zalim/Kötülük/İnanç
Bu kavramların/olayların/inanışların/yaşantıların/mantıkların oyunlarına çok dikkat edin... Çok şey farkedeceksiniz.
Psikiyatr düşman olmayabilir size ama katliama kurban gitmenizi istemiyor demek değil bu.
Bazen abuk sabuk bişeyden şüphelenmiş olabilirsiniz ama bu hiçbirşeyden şüphelenmicem herşey abuk sabuk diyemezsiniz.
Psikiyatr zalim olmayabilir ama bu terör olmadığını göstermez.
Birde genelde Psikiyatrik vakalı aileler Din'e bağlıdır. Yada Din'e bağlandırılır öyle diyim. Buna hiç dikkat ettiniz mi?
Çünkü bu şizofreniyi, bipoyu vs. sürekli ayakta tutar. Ruh hali sürekli ilahi ve eziktir. Yüceltilmiş ve aşağılanmış varlıklar kurulur. Tamamen inanç çervesinde hareket edilir. Ayetlerden bilimsel açıklamalar/dayandırmalar yapılır ve ona göre yol alınır. İnanıldığı gibi yaşanır. Bu inanç onu/ailesini derin bir yakıcı etki yapan ruh haline sokar, iç sıkıntı yoğundur, ama kişi bunun farkında değildir. Zıt kişilikler arasında gider gelinir. Bazan kandırıldım diye gider medyumu öldürmek ister, ama sora yanılmışım deyip oturup Kur'ana sarılır, belkide ağlar.
Cinlerden/şeytandan söz eden ayetlere inanır bağlı kalır, Kur'ana tümüyle inanır kısaca. Ve şizofreniyi canlı canlı yaşamaya/alelendirmeye/sanrılarını Kur'andan almaya devam eder. Tabi bu şizofrenlere has değil, herkes için. Herkes ya Kur'andan ya Bilim'den sanrılaşıyo.
"Cinlere inanmayan Kafirdir" sözünden korkar, inanır ve bu onun ruhsal ölümü olur.
"Namaz oruç ile ilgili" sözleri alır, bilimsel dayanak kurar, fiziksel ölümünü hazırlar.
"Kendinizi tehlikeye atmayın" sözüne çok bağlı kalır, ama;
"Kısasa kısas ayetindende" öldürmeyi tehlike ve anormal görmez.
"Siz bilemezsiniz" sözünü bir etiket/damgalama olarak görmeyip inanırda inanır uzman diye gördüğüne. Hiç kendisi bilebileceğini sanmaz.
"Mucize ayetleri" nden yola çıkarak onları psişik güçlere bağlar ve denemeye çalışır, sora Bakırköy'e.
"Şehitlik cennet" evet cennet......
"Rabbin için kurban kes" Zehirlenirsen karışmam....
"Biz burçları yarattık" Ama nasıllığını söylemem.... Aslında söyleyebilirimde, söylesemde söylemem. Karıştırırımm kafayı, asla olmaz, valla olmaz, isteme..
"Kul hakkıyla gelmeyin" Hiç borç falan almasam olmaz mı?
"Asa düştü ejderha dağıttı" Ben görmedim...
"İyi olun iyi geçinin" İyi olunca tansiyon çıkıyo, napcaz.....
"Oku, rabbinin adıyla oku" Telepatiye ne oldu?
"İnanmayanlar cehenneme" İnanmak kumar olmuyo mu? Kumar günah. Görsem daha iyi bence.
"Şeytan secde etmedi" Etmesin, çokmu lazımdı.
"Biz cinleri ibadet etsinler diye yarattık" Etmezseler eksilmezsin bunu biliyon söylüyon, bi taraftan niye kızıyon.
"Cinler bişeyler yapıyorlar insanlara" Ben yaptıklarını görmedim.
"Sabır sınav imtihan ödül" Olmayan şeye var diyon sonra sabret diyon sora ödül diyon. Allah Allah.
"İbrahim oğlunu kesecedi biz koçu indirdik" E madem koçu indirecedin adamı niye beklettin....
"Bedir savaşında galip geldiler" İyimi yaptılar yani.....
"Biz İsa'yı yanımıza aldık" Torpil bu resmen olmaz...... Adam kayırma....
"Dört zevce serbest" Kadına bişey yok mu?
"Nikahsız olmaz" İntihar ederim bak kaldır bunu, ya tecavüze uğrarsam.....
"Zina edeni öldürün" Yaw kadın naptı ki, Allah Allah.
"Zorlaştırmayın kolaylaştırın" E öyle diyonda bir taraftanda çalış diyon yani, anlamadım.
Ya yok yazmıyorum fazla yeter. Anladınız işin özünü neticede. Din ve Bilim'e dikkat edin.
Ayet var dediler canlar gitti, bilimsel olarak kanıtlandı dediler canlar gitti, paranoya dediler canlar gitti, hocamız diyosa doğrudur dediler canlar gitti, gittide gitti, ananız gitti babanız gitti, oğlunuz gitti, kızınız gitti, gitti............
Şüphelenin, şüphelenmezseniz düzelemezsiniz...............
Şizofren suikast kurbanıda olabilir, şizofrenik kurbanda olabilir, şüpheli ölüm süsü verilerekte öldürülebilir, yeri gelir bir katlimanın içinede sokulabilir, bi insan kaç çeşit şekilde ölüyorsa hepsi uygulanabilir. Herşey olabilir. Olmaz diye bişey yok.
Paranoya/Şüphecilik/Korku/Huylanma/Düşman/Dost/Aşk/Kötü/Zalim/Kötülük/İnanç
Bu kavramların/olayların/inanışların/yaşantıların/mantıkların oyunlarına çok dikkat edin... Çok şey farkedeceksiniz.
Psikiyatr düşman olmayabilir size ama katliama kurban gitmenizi istemiyor demek değil bu.
Bazen abuk sabuk bişeyden şüphelenmiş olabilirsiniz ama bu hiçbirşeyden şüphelenmicem herşey abuk sabuk diyemezsiniz.
Psikiyatr zalim olmayabilir ama bu terör olmadığını göstermez.
Birde genelde Psikiyatrik vakalı aileler Din'e bağlıdır. Yada Din'e bağlandırılır öyle diyim. Buna hiç dikkat ettiniz mi?
Çünkü bu şizofreniyi, bipoyu vs. sürekli ayakta tutar. Ruh hali sürekli ilahi ve eziktir. Yüceltilmiş ve aşağılanmış varlıklar kurulur. Tamamen inanç çervesinde hareket edilir. Ayetlerden bilimsel açıklamalar/dayandırmalar yapılır ve ona göre yol alınır. İnanıldığı gibi yaşanır. Bu inanç onu/ailesini derin bir yakıcı etki yapan ruh haline sokar, iç sıkıntı yoğundur, ama kişi bunun farkında değildir. Zıt kişilikler arasında gider gelinir. Bazan kandırıldım diye gider medyumu öldürmek ister, ama sora yanılmışım deyip oturup Kur'ana sarılır, belkide ağlar.
Cinlerden/şeytandan söz eden ayetlere inanır bağlı kalır, Kur'ana tümüyle inanır kısaca. Ve şizofreniyi canlı canlı yaşamaya/alelendirmeye/sanrılarını Kur'andan almaya devam eder. Tabi bu şizofrenlere has değil, herkes için. Herkes ya Kur'andan ya Bilim'den sanrılaşıyo.
"Cinlere inanmayan Kafirdir" sözünden korkar, inanır ve bu onun ruhsal ölümü olur.
"Namaz oruç ile ilgili" sözleri alır, bilimsel dayanak kurar, fiziksel ölümünü hazırlar.
"Kendinizi tehlikeye atmayın" sözüne çok bağlı kalır, ama;
"Kısasa kısas ayetindende" öldürmeyi tehlike ve anormal görmez.
"Siz bilemezsiniz" sözünü bir etiket/damgalama olarak görmeyip inanırda inanır uzman diye gördüğüne. Hiç kendisi bilebileceğini sanmaz.
"Mucize ayetleri" nden yola çıkarak onları psişik güçlere bağlar ve denemeye çalışır, sora Bakırköy'e.
"Şehitlik cennet" evet cennet......
"Rabbin için kurban kes" Zehirlenirsen karışmam....
"Biz burçları yarattık" Ama nasıllığını söylemem.... Aslında söyleyebilirimde, söylesemde söylemem. Karıştırırımm kafayı, asla olmaz, valla olmaz, isteme..
"Kul hakkıyla gelmeyin" Hiç borç falan almasam olmaz mı?
"Asa düştü ejderha dağıttı" Ben görmedim...
"İyi olun iyi geçinin" İyi olunca tansiyon çıkıyo, napcaz.....
"Oku, rabbinin adıyla oku" Telepatiye ne oldu?
"İnanmayanlar cehenneme" İnanmak kumar olmuyo mu? Kumar günah. Görsem daha iyi bence.
"Şeytan secde etmedi" Etmesin, çokmu lazımdı.
"Biz cinleri ibadet etsinler diye yarattık" Etmezseler eksilmezsin bunu biliyon söylüyon, bi taraftan niye kızıyon.
"Cinler bişeyler yapıyorlar insanlara" Ben yaptıklarını görmedim.
"Sabır sınav imtihan ödül" Olmayan şeye var diyon sonra sabret diyon sora ödül diyon. Allah Allah.
"İbrahim oğlunu kesecedi biz koçu indirdik" E madem koçu indirecedin adamı niye beklettin....
"Bedir savaşında galip geldiler" İyimi yaptılar yani.....
"Biz İsa'yı yanımıza aldık" Torpil bu resmen olmaz...... Adam kayırma....
"Dört zevce serbest" Kadına bişey yok mu?
"Nikahsız olmaz" İntihar ederim bak kaldır bunu, ya tecavüze uğrarsam.....
"Zina edeni öldürün" Yaw kadın naptı ki, Allah Allah.
"Zorlaştırmayın kolaylaştırın" E öyle diyonda bir taraftanda çalış diyon yani, anlamadım.
Ya yok yazmıyorum fazla yeter. Anladınız işin özünü neticede. Din ve Bilim'e dikkat edin.
Ayet var dediler canlar gitti, bilimsel olarak kanıtlandı dediler canlar gitti, paranoya dediler canlar gitti, hocamız diyosa doğrudur dediler canlar gitti, gittide gitti, ananız gitti babanız gitti, oğlunuz gitti, kızınız gitti, gitti............
Şüphelenin, şüphelenmezseniz düzelemezsiniz...............
- MisafirMisafir
24/11/10, 11:06 pm
Bana hala hasta falan demeyin, ben gayet iyiyim, iyi görünmeye çalışıyor, iyiymiş gibi söylüyor, atıyor, iyiymiş gibi yapıyor, yalan söylüyor bilmem ne demeyin. Ben ne dediysem doğru. Ben ne yazdıysam o. Ben ne söylüyosam o. Açık açık yazdım. Ne biliyosam, ne isem onu yazdım.
Aziz Kerim
03.02.1976
Aha. Araştırın sorun soruşturun. Daha ne diyim. Sakın şizofrenik plan kurmayın. Çok önemli. Sanrılaşmayın acayip acayip hakkımda, asla......
Aziz Kerim
03.02.1976
Aha. Araştırın sorun soruşturun. Daha ne diyim. Sakın şizofrenik plan kurmayın. Çok önemli. Sanrılaşmayın acayip acayip hakkımda, asla......
- MisafirMisafir
25/11/10, 01:51 am
1976 dedimde aklıma geldi şimdi. Şizofrenik kurban seçimi daha küçükken başlıyo, sizi şizofrene ısındırma (Din'i mekanlarda yetişme, çok fazla konuşkanlaştırmama gibi) ve topluma şizofrenik açıklama hazrlıkları daha küçükken fitilleniyo. İlkokul dönemim, yok böyle bi Aziz bi sessiz bi sessiz, kimseyle konuşmuyo, yazları cüzünü alıyo kur'an öğrenmeye gidiyo, ortaokulda bi cemaatin yurduna veriliyo, 2,5 yıl süper zeki Aziz hatimler indiriyo, ezberlenemeyenleri ezberliyo, namazına bağlı, imamlık bile yapıyo, ama herkes kullanıyo Aziz'i, sora sora zamanla bunalıyo, canına tak ediyo ve bir bahaneyle ayrılıyo, lise yıllarında açılıyo sanki azcık, aşık oluyo bir liseliye ama kabul etmiyo teklifini, kızlardan yanına yanaşmaktan korkuyo aslında birazda dersi düşünüyo, Bu arada Aziz küçükken halasında bişeyler başlıyo, hayal meyal hatırladığına göre çok sıkılan sıkıntıdan patlayacak gibi olan bi hala, halada şizofreni yaşanıyomuş aslında, büyüler yaptırmışlar, kısmetini bağlamışlar, kıskanan biri varmış, nazar almış falan. Ve Üniversite... Aziz sanki biraz daha açılmış gibi hissediyo kendini. Ama aslında öyle sanıyo. Aziz meğer hep kapalıymış, pasifmiş, çekingen, sıkılgan, sömürülen, sus pus oturan.... Zeynep'le çarpışmış üniveriste'nin ilk günlerinde. Zeynep aslında mahsus çıkmış önüne, değsin tenime diye. Aşkı başlatıp şizofreniye gidelim diye. Zeynep'e sınıfta içten içten bakıyomuş aslında. E güzel kız, hoş kız, esmer, tatlı konuşuyo bide ama Zeynep'e ben sana aşığım dediğide diyeceğide yok. Öyle böyle canım gülüm hayatım diye diye 2 yıl ve okul bitiyo. Ama Zeynep bitmiyo. Takıldı kafaya bi kere. aradan 4 sene geçmesine rağmen Aziz bi şansını deniyo, sanki bir umut var gibi geliyo, ve telepati başlıyo, Şizofreni (Yalan Söylemlerle Dolu Bilimsel Cümleler) usul usul yerleşiyo, yok İlker Zeynep'i elimden alıyo, yok Mit beni öldürecek, yok Zeynep beni seviyo ama Mit engelliyo, İlker beni bozuyo, falan filan. Ondan sonra bu diğer akrabalardada başlıyo. Ondan sonrasını hemen hemen biliyonuz.
He bide şu var. Yani tesadüfmü plan mı düşünün, Psikiyatrik vakalılar gelin oluyo bize yada sonradan Psikiyatrik vakalı oluyo. Ne iştir sizce?
Bunu neden yazdım, bir kez daha düşünün diye. Bu işlerde bi iş var. Şizofren olup Zeynep demek İlker demek vukuat çıkarmak yıllarca sürdürmek bu kadar basit değil. Birileri bişeyler döndürüyo. Birileri bişeyler çeviriyo. Bi şizofrenin gördüğü şeye hayal diyen doktor olursa, doktor/Zeynep/İlker/Medyum söylediğini bile bile inkar ederse, günlerce size bir sürü ordan burdan bilmediğiniz duymadığınız şeyler anlatırsa, e bide kalkıp sizi öldürmekten, taciz etmekten bahsediliyorsa, kimse durduk yere vukuat çıkarmaz, kimse durduk yere abuk sabuk vukuatta çıkarmaz, vukuatında anormal durmunda cahilliğinde yanlışında bir mantığı usülü var. Güzel davranışın bir mantığı varsa çirkin davranışında var. Adam kendi kendine beyniyle bişeyler çıkaracakta üretecekte uyduracakta Zeynep diyecek, hiç olacak iş mi bi düşünün. Ya da Zeynep gibilerinin varlığına inananlar, Zeynep bi yandan size ruh diyecek soyut diyecek diğer taraftan somut diyecek yok öle diyecek astral diyecek kıl diyecek tüy diyecek ben seni bozuyorum diyecek, bu Zeynep'in çelişkilerinde bi iş var, Zeynep'in çelişkilerini keşfedin, Zeynep'i iyi anlayın düzelin, adam kalkacak babasını vuracak adam kırk yıl düşünse babasını vuracağı aklına gelmez, nasıl oluyorda bir oyuna geliyo (Yoksa İlahi Bir Görev mi), adam gidecek 12 yaşındaki kıza tecavüz edecek, sperm delil bırakmasın diye kızın vajinasına kurşun sıkacak akla bak (Ona bu Aklı İblis Verdi Onu İblis Bozdu Herhalde), kadın kalkacak elini yüzünü yıkayacak sakin sakin hiç bişey yokmuş gibi kocası evden çıkacak ve gidince 3 tane küçük çocuğunu birden doğrayacak (Kesin Örgütten Bu Çocuklar) ............................
He bide şu var. Yani tesadüfmü plan mı düşünün, Psikiyatrik vakalılar gelin oluyo bize yada sonradan Psikiyatrik vakalı oluyo. Ne iştir sizce?
Bunu neden yazdım, bir kez daha düşünün diye. Bu işlerde bi iş var. Şizofren olup Zeynep demek İlker demek vukuat çıkarmak yıllarca sürdürmek bu kadar basit değil. Birileri bişeyler döndürüyo. Birileri bişeyler çeviriyo. Bi şizofrenin gördüğü şeye hayal diyen doktor olursa, doktor/Zeynep/İlker/Medyum söylediğini bile bile inkar ederse, günlerce size bir sürü ordan burdan bilmediğiniz duymadığınız şeyler anlatırsa, e bide kalkıp sizi öldürmekten, taciz etmekten bahsediliyorsa, kimse durduk yere vukuat çıkarmaz, kimse durduk yere abuk sabuk vukuatta çıkarmaz, vukuatında anormal durmunda cahilliğinde yanlışında bir mantığı usülü var. Güzel davranışın bir mantığı varsa çirkin davranışında var. Adam kendi kendine beyniyle bişeyler çıkaracakta üretecekte uyduracakta Zeynep diyecek, hiç olacak iş mi bi düşünün. Ya da Zeynep gibilerinin varlığına inananlar, Zeynep bi yandan size ruh diyecek soyut diyecek diğer taraftan somut diyecek yok öle diyecek astral diyecek kıl diyecek tüy diyecek ben seni bozuyorum diyecek, bu Zeynep'in çelişkilerinde bi iş var, Zeynep'in çelişkilerini keşfedin, Zeynep'i iyi anlayın düzelin, adam kalkacak babasını vuracak adam kırk yıl düşünse babasını vuracağı aklına gelmez, nasıl oluyorda bir oyuna geliyo (Yoksa İlahi Bir Görev mi), adam gidecek 12 yaşındaki kıza tecavüz edecek, sperm delil bırakmasın diye kızın vajinasına kurşun sıkacak akla bak (Ona bu Aklı İblis Verdi Onu İblis Bozdu Herhalde), kadın kalkacak elini yüzünü yıkayacak sakin sakin hiç bişey yokmuş gibi kocası evden çıkacak ve gidince 3 tane küçük çocuğunu birden doğrayacak (Kesin Örgütten Bu Çocuklar) ............................
- MisafirMisafir
25/11/10, 04:22 am
Cinayet Planı Şuydu Sanırım;
Babam kalp hastası. Ve namaz kılan biri. Sabah namazına kalkacak, kapıda karşılancak ve kalbine bir kurşun. Anahtar cebinden alınacak ve eve girilecek. Annemim kafaya bir kurşun. Benim şah damara bi darbe tamam. Kardeşlerim var mı işin içinde tam bilmiyorum. Şah damarı, kurşun, kalp dağılması, vs. öldürmez aslında. Ölüm sandığınız gibi değil. Biyoloji bi tenekeye yenilmiyo size yeniliyo. Kendiniz öldürüyonuz kendinizi yani. Bunlar bilinse kimse ölmeyecek ama ah ah, işte. Psikolojik ölüm deyip duruyom, herşey yalan deyip duruyom ama inanan gören yok.
Bu katliamdan sonra öldürenin anasına 6 bıçak kardeşinden, kızın ikizlerine 8 er bıçak tam yerinden, eşler arası bıçaklaşma işin en derininden, öldürenler en sonunda av tüfeğine kurban merkezi yerden.............. En son kalanlar zaten iki üç kişi onlarında bizim bağla ve şizofrenle alakası olmayanlar.... Kök kurudu......... Örgütün hayali buydu....
Babam kalp hastası. Ve namaz kılan biri. Sabah namazına kalkacak, kapıda karşılancak ve kalbine bir kurşun. Anahtar cebinden alınacak ve eve girilecek. Annemim kafaya bir kurşun. Benim şah damara bi darbe tamam. Kardeşlerim var mı işin içinde tam bilmiyorum. Şah damarı, kurşun, kalp dağılması, vs. öldürmez aslında. Ölüm sandığınız gibi değil. Biyoloji bi tenekeye yenilmiyo size yeniliyo. Kendiniz öldürüyonuz kendinizi yani. Bunlar bilinse kimse ölmeyecek ama ah ah, işte. Psikolojik ölüm deyip duruyom, herşey yalan deyip duruyom ama inanan gören yok.
Bu katliamdan sonra öldürenin anasına 6 bıçak kardeşinden, kızın ikizlerine 8 er bıçak tam yerinden, eşler arası bıçaklaşma işin en derininden, öldürenler en sonunda av tüfeğine kurban merkezi yerden.............. En son kalanlar zaten iki üç kişi onlarında bizim bağla ve şizofrenle alakası olmayanlar.... Kök kurudu......... Örgütün hayali buydu....
- MisafirMisafir
25/11/10, 04:35 am
Şizofren cinayetleri bazan hapse yatmam diye işler ama, ruh halinden kendini ele verip 6 ay devlet hapsi yattıktan sonra durumunun anlaşılması üzerine 6 ayda Bakırköy Ruh ve Sinir Suçları Hapishanesine Sevkedilir.
- MisafirMisafir
25/11/10, 05:49 am
Bide şunu dşünüyom bu aralar. Suikast ve cinayetin dışında örgütün başka bir planı olabilir mi bana yada tüm aile ve akrabalarıma. Bunuda yazıyım istedim açık açık, hem belki sizinde işinize yarar.
- MisafirMisafir
26/11/10, 04:12 am
Bu anlattığım plan, (He bak ne aklıma ne geldi, planlar yaptığını sanır der Psikiyatr!, sanıryor muyum sizce, o kadar katliam nasıl oluyo sizce, siz buna inanırsanız bu planın kurbanı olursunuz!!! Çok Dikkat edin) 1 sene evvelinden beri bir türlü gerçekleşmdei Tam faaliyete başlandı forex çıktı. Plan ertelendi. Forex'te baya zararlar etmiş ve dolandırılmıştım başta, sora sora öğrendim baya, başka firmaya geçince daha farklı şeyler gördüm Forex her firmada aynı değilmiş, neyse buradada az az zararlarım oldu, bi ara para arıyodum tekrar başlamak için, bi süre ayarlayamadım, o ara Zeynep bunu (bu zararlarımı ve boşluğu) kullandı, bi şekilde beceremiyeceğim imajını vermeye çalıştı kafalara, tesadüfen para bulunca duruldu herşey, Sora babamın hacılığı çıkınca plan iyice ertelendi. Forex çalışmam ordan bu yana devam ediyo, şu an iyice öğrenmiş ve batmamayı bilir şekilde sürdürüyorum. Bunun farkına varan Zeynep başka bi yolla Forex imajını silmeye çalışıyor şimdi bizim cemiyette . Forex aynı zamanda örgüt'ün Dünya geneli olarak bilinmesini istemediği birşey.
Zeynep bi hamle ben bi hamle Zeynep bi hamle ben bi hamle gidiyoz bakalım, katliamı o mu yapacak ben mi?
Ama bu Forex gerçeği daha ağır basıyor hastalığa göre. Çünkü kimseye hastalık diye bişeyin olmadığını inandramıyorum, ama bu forex daha yaygın olduğundan daha kolaylaşıyor işim.
Ben aslında şunu demeye çalışıyorum;
İnanılmaz bişey oluyo, Dünya varolduğundan bu yana insanlar üzerinde etkin olan inanç kaynakları (Örgüt ve Kaynakları), Forex'e yeniliyo. Örgüt aile ve akraba üzerindeki şizofren baskısını Forex keşfi ile bırakmak üzere. Forex şizofreniyi yendi, Forex şizofren saltanatını devirdi, Forex örgüt saltanatını devirdi, Forex kimyayı dopamini cin'i Psikiyatr'ı medyum'u sildi. Forex kötü hayatı çöpe hattı, Forex kader değiştirdi, Forex insan üretti, Forex hayat yarattı, Forex ölümü engelledi, Forex katliamları engelledi, Forex terörü bitirdi, Forex kansızlığı aldı, Forex yeşerdi çiçek açtı insan nefes aldı...... Hey para sen nelere kadirsin....
Bu arada bu Dünya'da herşey lambur lumbur olsaydı Forex kumar olurdu, ama lambur lumbur olmuyo hiçbişey, Dünya dönerken bile bir projeye göre işliyor demi, varmı akşam olurken birden bire sabah olması, akşam olacak gece olacak sonra bah olacak dimi, yada şu an kış mevsimindeyiz ya yarın yaz olursa diye bişey yok, veya bi insan lap diye bi iş yapmıyor mesela lap diye memlekete gitmiyonuz önce karar alıyonuz ya babam 2 sn sonra memlekete giderse diye bişi yok, hayatın hiçbir olayında lambur lumbur gelişme yok, kumar kumarhaneden başka yerde yok, forex/borsa bi ticaret bi iş nasıl sizin dükkanınız belli bişeylere göre işliyosa borsa'da/forex'te ona göre işliyo....... Forex sadece kuamrmış gibi gösteriliyo, programlarda yada orada burada üzerinde oynanıyomuş gibi geliyo ama aslında hiç kimse müdahale etmiyo, edemezde. Yada yanlış rakamlar verilerek gerçekte olmayınca kumarmış gibi geliyo.....
Zeynep bi hamle ben bi hamle Zeynep bi hamle ben bi hamle gidiyoz bakalım, katliamı o mu yapacak ben mi?
Ama bu Forex gerçeği daha ağır basıyor hastalığa göre. Çünkü kimseye hastalık diye bişeyin olmadığını inandramıyorum, ama bu forex daha yaygın olduğundan daha kolaylaşıyor işim.
Ben aslında şunu demeye çalışıyorum;
İnanılmaz bişey oluyo, Dünya varolduğundan bu yana insanlar üzerinde etkin olan inanç kaynakları (Örgüt ve Kaynakları), Forex'e yeniliyo. Örgüt aile ve akraba üzerindeki şizofren baskısını Forex keşfi ile bırakmak üzere. Forex şizofreniyi yendi, Forex şizofren saltanatını devirdi, Forex örgüt saltanatını devirdi, Forex kimyayı dopamini cin'i Psikiyatr'ı medyum'u sildi. Forex kötü hayatı çöpe hattı, Forex kader değiştirdi, Forex insan üretti, Forex hayat yarattı, Forex ölümü engelledi, Forex katliamları engelledi, Forex terörü bitirdi, Forex kansızlığı aldı, Forex yeşerdi çiçek açtı insan nefes aldı...... Hey para sen nelere kadirsin....
Bu arada bu Dünya'da herşey lambur lumbur olsaydı Forex kumar olurdu, ama lambur lumbur olmuyo hiçbişey, Dünya dönerken bile bir projeye göre işliyor demi, varmı akşam olurken birden bire sabah olması, akşam olacak gece olacak sonra bah olacak dimi, yada şu an kış mevsimindeyiz ya yarın yaz olursa diye bişey yok, veya bi insan lap diye bi iş yapmıyor mesela lap diye memlekete gitmiyonuz önce karar alıyonuz ya babam 2 sn sonra memlekete giderse diye bişi yok, hayatın hiçbir olayında lambur lumbur gelişme yok, kumar kumarhaneden başka yerde yok, forex/borsa bi ticaret bi iş nasıl sizin dükkanınız belli bişeylere göre işliyosa borsa'da/forex'te ona göre işliyo....... Forex sadece kuamrmış gibi gösteriliyo, programlarda yada orada burada üzerinde oynanıyomuş gibi geliyo ama aslında hiç kimse müdahale etmiyo, edemezde. Yada yanlış rakamlar verilerek gerçekte olmayınca kumarmış gibi geliyo.....
- MisafirMisafir
26/11/10, 04:45 am
Dünya'da bir tek ben şizofreniyi yenmişsem bi düşünün iyice, enine boyuna, nasıl oldu bu acaba diye.................... Nasıl oluyorda bu milyonlarca kişi hasta olduğuna inanıyor, çalışmaya inanıyorda bu adam hala kendinde ve forex'te diretiyor. Nasıl oluyorda bu adam o yok bu yok diye diretiyor.
Bunca insan kavga ediyor, takıyor, ağlıyor, moral bozuyor, sıkılıyor, bunalıyor, intihar ediyor, öldürüyor. Sizce bunlar gerçek bilimin ışığının ürünü mü? Sizce bunlar normal bir durum mu? Sizce bunlar hayatın gerçeği mi? Sizce Dünya hayat çile mi? Sizce Dünya hayat bu kadar berbat mı? İnsan biyolojiyisi Dünya biyolojisi bu kadar abuk sabuk mu?
Bunca insan kavga ediyor, takıyor, ağlıyor, moral bozuyor, sıkılıyor, bunalıyor, intihar ediyor, öldürüyor. Sizce bunlar gerçek bilimin ışığının ürünü mü? Sizce bunlar normal bir durum mu? Sizce bunlar hayatın gerçeği mi? Sizce Dünya hayat çile mi? Sizce Dünya hayat bu kadar berbat mı? İnsan biyolojiyisi Dünya biyolojisi bu kadar abuk sabuk mu?
- MisafirMisafir
26/11/10, 04:56 am
Herşeyin çözümü çok basit, herşeyin çözümü bir çocuğun bile yapabileceği kadar basit, herşeyin çözümü tahmin edemiyeceğiniz kadar basit, herşeyin çözümü 6 yaşındaki çocuk bile öğrenecek ve öğretecek kadar basit, herşeyin çözümü bir kediye bile anlatabilecek kadar basit, çok basit çooook....
- MisafirMisafir
27/11/10, 06:42 am
Koskoca örgütü Forex Satın Aldı. Zeynep ve diğerleri parayla gitti. Katkısız, ilaçsız, duasız rüşvetle iş bitti. Evet Zeynep rüşvetle gitti. Psikiyatr parayı görünce elini ayağını çekti..
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
27/11/10, 12:43 pm
örgütsel düşüncelerini yıkıcam senin örgüte bağımlısın anlaşılan...
senin ve gibilerin kafasını kesicez...
insan ol adam ol sana saygı gösterilsin... şerefsiz...
senin ve gibilerin kafasını kesicez...
insan ol adam ol sana saygı gösterilsin... şerefsiz...
- MisafirMisafir
27/11/10, 01:03 pm
Temujin bu yazdıklarınla bana yapmıyosun kendine yapıyosun. Ben hakaretlerini önemsemiyorum, çünkü haakret yada iltifat ne kadar normal görünsede anormal bi durum. İnsanı bilmediğini gösterir. Kişiye hakaretin yada iltifatın bi anlamı yok, çünkü kişinin durumu/söyledikleri/davranışları/fiziği/ruhu senin bildiğin/anladığın gibi değil. Aşık olmakta öyle. Aşık olmak bilgisizlikten kaynaklanıyo. İnsanalrın kendi kendine ürettiği düşünce ve inançların ürünü bunlar.
Örneğin; Dünya'da yetenek/özel insan/özel kişi/bulunmaz bişey/olağanüstü durum/mucize/özel vasıf/özel mertebe/özel fizik/akıl/delilik diye bişey yok ki iltifat yada hakaret edeyim, yada ilahi bi lütufda yok, vs. vs.
Yani ne kadar şerefsiz desende gerçekte öyle olmayan, biyolojide çalışmayan bir karakteri ifade ediyon. Daha doğrusu karakter kişilik diye bişey yok genel olarak.
Umarım ifade edebildim.....
Örneğin; Dünya'da yetenek/özel insan/özel kişi/bulunmaz bişey/olağanüstü durum/mucize/özel vasıf/özel mertebe/özel fizik/akıl/delilik diye bişey yok ki iltifat yada hakaret edeyim, yada ilahi bi lütufda yok, vs. vs.
Yani ne kadar şerefsiz desende gerçekte öyle olmayan, biyolojide çalışmayan bir karakteri ifade ediyon. Daha doğrusu karakter kişilik diye bişey yok genel olarak.
Umarım ifade edebildim.....
- MisafirMisafir
27/11/10, 01:07 pm
Kısaca şunu diyim, ben sandığınız gibi biri değilim, ben bildiğiniz insan gibi değilim, ben bildiğiniz düşündüğünüz inandığınız gördüğünüz Dünya'dan, insandan çok farklıyım.