- MisafirMisafir
Ne Uydurcaz Lan
25/11/10, 06:34 am
Zeynep bide şunu soruyo kaç gündür. Şizofren foruma yazdıkların için ne uydurcaz. Bunun adam akıllı ifadesi "nasıl toparlayacaz lan" burayı. Valla ben hiç düşünmedim böyle bişey, düşünemem şu an zaten. Ama o düşünmüştür. Bakalım ne uyduracaz.......
- MisafirMisafir
Geri: Ne Uydurcaz Lan
25/11/10, 06:43 am
Bak iyikiben bak. İyi dinle bak. Zeynep susmaktan bahsediyo, çünkü bişey söylüyo bişey aklıma geliyo buraya yazıyom, döküyom ya ondan. Neymiş, Zeynep ilaçla milaçla susmazmış, onu deşifre etmeye başlarsan susarmış, onu mantıklı yoldan, akılla susturmak varmış. Zeynep'i baya baya susturdum ama 3,5 yıldır. Nerde o gürültülü Zeynep, nerde o car car carlayan Zeynep, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... Bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ Biteeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr........ Zeynep Susaaaaaarrrrrrrrr....... Susacaaaaaaaakkkkkkkk.............. % 3 oranında konuşuyo herhalde (2007 öncesi) eskiye göre. Dehşet bişey..... % 3 demek büyük değişim demek dimi iyikiben.......
- MisafirMisafir
25/11/10, 06:47 am
Bu Zeynep işi b.k etti, bi hata daha yapacak tam b.k olacak herşey, uyancak millet iyice şimdi tam olacak. Sus kızım sus bişey kaçacak şimdi millet huylancak bak bi sürü kafa karıştır sonra, çek elini ayağını hadi....... Pes de Hadi............. Heh buldum. Zeynep Pes dedi deriz..... Ben aslında hastaydım, size masuz öyle yazdım, hastaydım ama gene diğerlerine göre iyiydim, çok kızmıştım sinirlenmişitm yazdım öle salak salak, iradeli olmam ve orada burada kafa karıştırmam Zeynep'e illallah ve pes dedirtti falan işte. Öle bişeyler. Tamam mı?
- MisafirMisafir
25/11/10, 06:53 am
Cık. Bunu beğenmedi bu kız. Bul o zamanda yazayım hadi. Sana bi kıyak.