Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 96 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 96 Misafir

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

şuanda  Forum  dinliyorsunuz  

Misafir
Misafir

Nerden Çıktı Bu Forex Empty Nerden Çıktı Bu Forex

25/11/10, 07:09 am
Zeynep'in en sık sözlerinden biride bu. Bunuda demeden geçmiyim. Forex onu çok baydı. Çok uğraştı bunun için kandırıyım Aziz'i diye ama olmadı. Zeyno Forex'te öğrenmenin sonu yok, sen sonsuz bir yolda benle olamazsın demi bunu biliyon. Ben forex'i unutmam, ben forex'e sımsıkı sarılmışım bırakmam, ben forex'i öğrenmişim görmüşüm çözmüşüm yanılmam, iş güç hikayeymiş bunu anlamışım heman, çok kafa yorma bana bırak ellerini Büyükçekmece'den buda sana derman..... Mutlu
Misafir
Misafir

Nerden Çıktı Bu Forex Empty Geri: Nerden Çıktı Bu Forex

25/11/10, 07:18 am
Kızım görmüyonmu bütün gece forex'teyim, forex için uyumuyom, forex için kafa yoruyom, forex için tablolar yapıyom grafikler çıkarıyom, boşunamı uğraşıyom, deliye bak, yatıyom forex kalkıyom forex, 1 pip kaç dolar, altın kaç oldu, ortalama rakam ne, yıllık veriler ne, 20 yıllık seyir ne, saatte kaç dolar kazanır, aya vursan ne kazanır, otomatik formül nasıl olur, 100 bin dolarlamı programa girsem 250 bin dolarla mı, bana ayda kaç para lazım iyi yaşamak için, sen biliyon rahatsın tabi, öğret desem uyduruyon, öğretme desem kuduruyon, ama sen kazanırken iyi, sen pastayı ye biz çöp toplayalım ne güzel...... Var mı böyle bir Dünya......

Gerçi sana öğret demem niye diyim, zor bişey mi, ben özürlümüyüm öğrenemicem, bak nasıl takır takır çözüyom.......
laila
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 225

27/11/10, 10:20 pm

abowwww Shocked valla onca şey yazmışsın inan hiçirşey anlaşılmıyo..
yahu Zeynep kim? kime anlattın sen bunca şeyi ? Rolling Eyes
Misafir
Misafir

28/11/10, 12:11 am
anlaşılıyo anlaşılıyo. anlaşılmıycak bişi yok. Bazen yanlış anlaşılıyo ama o kadar olur...
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

28/11/10, 08:09 am
.

En son iyikiben tarafından 03/12/10, 06:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

28/11/10, 01:58 pm
Doğruyu söyleyen paranoya, yanlışı söyleyen bilmemne noya... Doğru olan hasta, yanlış olan iyi. Bilen deli bilmeyen akıllı, deşifre eden manyağın teki, susan sevilen, şüpheci/uyanık hasta aşağılık biri delinin teki, güvenen/saf temiz kalpli övülen yüceltilen değerli bilinen zeki kişi.

Başa ne gelirse saflıktan kendinizden gelir. Dünya A'dan Z'ye insanları kullanıyo haberiniz yok. Devletinden kurumlarına, biliminden tıbbına, iş sahalarından futbol sahalarına, dizilerinden haberlerine, reklamlarından medyasına kadar tüm bunlar insanalrı kullanıyo. Yeri geliyo öldürüyo, yeri geliyo deneme tahtası gibi sömürüyo, yeri geliyo parasını çalıyo, yeri geliyo ruhsal cinayet işliyo, yeri geliyo fiziksel cinayet işliyo, yeri geliyo virüs yayıyo (Sadece Pc'ye virüs yayan yok, insana da var) , yeri geliyo yediğine katkıyla abuk sabuk satışlar yapıyo, A'dan Z'ye sömürüüyorsunuz/öldürülüyorsunuz, çok ucuzsunuz haberiniz var mı?

Her dalda/her olayda/her biçimde/tıpta/terörde/bilimde/kazada/ilaçta/hastanede/hapishanede her yerde bunca adam gitti, hala gidiyo memlekette. Sebebini iyi biliyor musunuz?

Maranki'yi dinleyipte ölen, herbalife'i dinleyipte ölen, Psikiyatr'i dinleyipte ölen (Maalesef bunu göremiyorsunuz), hastaneye giripte ölen, bitmek bilmeyen bilimsel cinayetlerin farkında mısınız?
Similar topics