- lailaGedikli Üye
Puanlar : 225
Bu ne hız...
27/11/10, 10:54 pm
tecasbcops, Bu kadar uzun cümleler kurmak zorundamısın ? İnan bana ne dediğin ve ne söylemek istediği anlaşılmıyo.. Ayrıca birşeyler izah etmek için kendi kendini bu kadar helak etmene ne gerek var çözemiyorum ??
Hayatı bu kadar irdelemek iyibirşey değil... Serbest bırakta 2 dakika nefes alsın beynin
"""Dünyanın gam'ı, kederi bitmez... Boşver sen takma bunları sana mı kalmış dünyayı düzeltmek.. """"
Böyle uzun cümleler çok kuran kişilerin yanında kimse durmak istemez. insanlar kaçar yahu.. resmen işkence...
bence takıntılarından kurtul.. FİLM İZLE, YÜRÜYÜŞLERE ÇIK... ÖRNEĞİN EĞLENCELİ HOBİLER EDİNEBİLİRİSİN... DANS, SPOR, v.s... v.sss... hayat güzel arkadaşım... nefes almak hergüne uyanmak güzel..
ömrün kıymetini bilmek lazım...
Hayatı bu kadar irdelemek iyibirşey değil... Serbest bırakta 2 dakika nefes alsın beynin
"""Dünyanın gam'ı, kederi bitmez... Boşver sen takma bunları sana mı kalmış dünyayı düzeltmek.. """"
Böyle uzun cümleler çok kuran kişilerin yanında kimse durmak istemez. insanlar kaçar yahu.. resmen işkence...
bence takıntılarından kurtul.. FİLM İZLE, YÜRÜYÜŞLERE ÇIK... ÖRNEĞİN EĞLENCELİ HOBİLER EDİNEBİLİRİSİN... DANS, SPOR, v.s... v.sss... hayat güzel arkadaşım... nefes almak hergüne uyanmak güzel..
ömrün kıymetini bilmek lazım...
- MisafirMisafir
Geri: Bu ne hız...
01/12/10, 06:45 pm
laila bu mesajını yeni gördüm pardon. Şimdi uzun uzun anlatmak her zaman boştur diye bişey yok yada itici olur diyede bişi yok. Bazen detay gerekiyo.
Takıntı yok. Film yok doğal değil, yürüyüş ne, dans ne demek spor yararlı mı, bunlar sence hayat mı? Hayat sence senin anladığın ya da sana anlatılan gibi mi? Eğlence doğal mı, insan biyolojisine uygun mu? Hobi nedir ya, hobi dediğin şey senin çocukluk karakterinin depreşmesinden başka bişey değil. Ha adamlık geliyo akla adamlık ne, oda doğal değil, efendi olmak bey olmak, bay olmak, kariyer sahibi, kredisi olmak bunlar he boş/anlamsız/mantıksız/bozukluk... Vs. a dan z ye ne biliyosan ne yaşıyosan bozukluk/yanlış/mantıksız/zararlı.......
Hayat Güzel! Güzel diye bi kavramda mantıskız, biyolojiyi psikolojiyi bozuyo. Farket bunları.
Nerden biliyorum bunları?, GÖRDÜM!!!!!
Takıntı yok. Film yok doğal değil, yürüyüş ne, dans ne demek spor yararlı mı, bunlar sence hayat mı? Hayat sence senin anladığın ya da sana anlatılan gibi mi? Eğlence doğal mı, insan biyolojisine uygun mu? Hobi nedir ya, hobi dediğin şey senin çocukluk karakterinin depreşmesinden başka bişey değil. Ha adamlık geliyo akla adamlık ne, oda doğal değil, efendi olmak bey olmak, bay olmak, kariyer sahibi, kredisi olmak bunlar he boş/anlamsız/mantıksız/bozukluk... Vs. a dan z ye ne biliyosan ne yaşıyosan bozukluk/yanlış/mantıksız/zararlı.......
Hayat Güzel! Güzel diye bi kavramda mantıskız, biyolojiyi psikolojiyi bozuyo. Farket bunları.
Nerden biliyorum bunları?, GÖRDÜM!!!!!
- MisafirMisafir
01/12/10, 07:04 pm
Laila hakketen hızlıyım ya . Bak bunu hiç düşünmemiştim. Bayada yorulmuşum bak yeni farkettim. Ama iyide dirençliyim bunuda farkettim. Bayada yol katettim bununda farkındayım. Forumda bi takım azda olsa bişeyler uyandı, ilerde umarım dahada fazla uyanır. Bir gün bu forumda yazdıklarım aklınıza geldiğinde belki teker teker bu öfkenizi yersiz bulacaksınız. Her yazdığımı gerçekmiş diyeceksiniz. Nası yıllarımı heba etmişim diyeceksiniz belki. Belki beni arayıp teşekkür etmeye geleceksiniz. Hayat bu belli olmaz....
Bu arada dalga malga geçtiğim yok yanlış anlama, anlamasında kimse, ayrıca tüm forum beni doğru tanısın bu çok önemli, çünkü olur olmaz yazı fazlalığı oluşuyo forumda gereksiz yere..
Bu arada dalga malga geçtiğim yok yanlış anlama, anlamasında kimse, ayrıca tüm forum beni doğru tanısın bu çok önemli, çünkü olur olmaz yazı fazlalığı oluşuyo forumda gereksiz yere..
- lailaGedikli Üye
Puanlar : 225
08/12/10, 11:11 pm
Ben seni çook iyi tanıdım..
biliyormusun sen çok zeki ve uyanık birisin..