Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 111 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 111 Misafir

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  şuanda  Forum  

laila
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 225

Miilet bana bir çare...  Empty Miilet bana bir çare...

28/11/10, 09:59 am

Dilimin 2 tarafında da yara çıkmış acayip ağrı yapıyo .. Sad

konuşamıyorum, yemek yiyemiyorum offfff offff yaaa
ilaç aldım faydasız.. Ne yapmalıyım bilmiyorum.. Ben böyle fena bir acı görmedim ya Sad

yok mu bir fikri olan ?? kocakarı ilacı vs.. bilen Mutlu
Misafir
Misafir

Miilet bana bir çare...  Empty Geri: Miilet bana bir çare...

28/11/10, 02:05 pm
Yara psikolojiktir, herşeyin psikolojik olduğu gibi. Bu yaralar fazla stres yapmaktan, oraya buraya koşmaktan, korkulardan, hayali inanışlardan, kısaca her konuda iyi düşünememekten kaynaklanır. Mesela kalkıp beni anlamayıp, saçma sapan yorum yapmanız sizin bu yaralarınıza neden olur. Vallahi billahi. Dalga malga geçmiyorum. Gerçeği söylüyorum. Net Olmayan/Hayali/Yüzeysel/Eksik Değerlendirilmiş bilgi insanı bozar. Ve buda her türlü bozukluğa gider. Sivilceden tutun nasıra kadar, şekerden kalbe kadar herşey olur. Eğer bir insan net/kesin/belirgin/berrak biliyosa grip bile olmaz.

Laila hanım ve diğer arkadaşlar, bana özelden abuk sabuk mesaj yazmayın. Yok satıcımısın, yok sahtekar mısın, yok bilmem ne misin? Nerden çıkarıyorsunuz ya. Ben bunalrı niye yazdığımı açıkladım, hala bana abuk sabuk yazılar yazmayın.

Misafir
Misafir

28/11/10, 02:06 pm
Size en iyi yardım bu laila hanım. Gidip eczanelerde ilaç aramayın. İyice bozmayın kendinizi.
laila
Gedikli Üye
Gedikli Üye

28/11/10, 06:41 pm
tecasbcops demiş ki:Yara psikolojiktir, herşeyin psikolojik olduğu gibi. Bu yaralar fazla stres yapmaktan, oraya buraya koşmaktan, korkulardan, hayali inanışlardan, kısaca her konuda iyi düşünememekten kaynaklanır. Mesela kalkıp beni anlamayıp, saçma sapan yorum yapmanız sizin bu yaralarınıza neden olur. Vallahi billahi. Dalga malga geçmiyorum. Gerçeği söylüyorum. Net Olmayan/Hayali/Yüzeysel/Eksik Değerlendirilmiş bilgi insanı bozar. Ve buda her türlü bozukluğa gider. Sivilceden tutun nasıra kadar, şekerden kalbe kadar herşey olur. Eğer bir insan net/kesin/belirgin/berrak biliyosa grip bile olmaz.

Laila hanım ve diğer arkadaşlar, bana özelden abuk sabuk mesaj yazmayın. Yok satıcımısın, yok sahtekar mısın, yok bilmem ne misin? Nerden çıkarıyorsunuz ya. Ben bunalrı niye yazdığımı açıkladım, hala bana abuk sabuk yazılar yazmayın.

SANA BİRŞEY SÖYLEYEYİM Mİ-- BEN 70 KİŞİNİN İDARİ MÜDÜRÜYÜM..
KİMSEYE ABUK SUBUK MESAJ ATMAM BUNA EMİN OL .. Mutlu Mutlu Mutlu EN AZINDAN Z........ Mutlu SORUNUM YOKK.. google'da bir araştırma sonucu buradayım.. merak ettim.. ilgimi çekti..

SİZE GELİNCE, KEŞKE ELİMDEN BİRŞEY GELSE... KEŞKE GELSEDE SAĞLIKLI DÜŞÜNEBİLMEN İÇİN SANA YARDIMCI OLABİLSEM... ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOK... çok samimiyim bu konuda emin ol... Sad

sana yardımcı olmak istedim... belki bir yardımım dokunur dedim.. ancak, sen bunu anlamayacak kadar farklı bakıyorsun olaya.. Neyse SEN BİLİRİSİN...
ARTIK İLGİLENMİYORUM

allah yardımcın olsun...

iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

28/11/10, 07:04 pm
,

En son iyikiben tarafından 30/01/14, 09:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

29/11/10, 07:02 am
Yaw zaten idari mdür olduğunuz için bozuksunuz ya. İyiki profesör olmamışsınız, yoksa düşünceleriniz iyice bozulacaktı. Siz tahsilin/kültürün/okumanın insanı iyiye ---ürdüğünü mü zannediyorsunuz.

Ben fikir/düşünce yazmıyorum, o yüzden sağlıklı düşünmek gibi bir cümleyi bana kurmayın. Ben gayette iyiyim. Sadece kızgınım o kadar.
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 152

29/11/10, 02:00 pm
tecasbcops demiş ki:Yara psikolojiktir, herşeyin psikolojik olduğu gibi. Bu yaralar fazla stres yapmaktan, oraya buraya koşmaktan, korkulardan, hayali inanışlardan, kısaca her konuda iyi düşünememekten kaynaklanır. Mesela kalkıp beni anlamayıp, saçma sapan yorum yapmanız sizin bu yaralarınıza neden olur. Vallahi billahi. Dalga malga geçmiyorum. Gerçeği söylüyorum. Net Olmayan/Hayali/Yüzeysel/Eksik Değerlendirilmiş bilgi insanı bozar. Ve buda her türlü bozukluğa gider. Sivilceden tutun nasıra kadar, şekerden kalbe kadar herşey olur. Eğer bir insan net/kesin/belirgin/berrak biliyosa grip bile olmaz.

laila ZEYNEP KİM?? dedi, uzattında uzattın. Hani çokta umrundaydı ya onun bu yara çıkaracak kadar. Belkide düzenli beslenemdi şu sıralar, bu kadar durumu psikolojiye dökecek ne var.. !!
Misafir
Misafir

29/11/10, 02:05 pm
Herşey psikolojik, yok öle beslenme meslenme kimya mimya bilmem ne....
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

29/11/10, 02:36 pm
tecasbcops demiş ki:Herşey psikolojik, yok öle beslenme meslenme kimya mimya bilmem ne....

Bu siteye üye olduğundan beri kaç defa birşeyler yedin, içtin Allah bilir, yok öyle biyolojisiz kimyasız...
Misafir
Misafir

29/11/10, 02:41 pm
sen beni anladın mı gökyüzü, herşey kendinden demek istedim, yok öle beslenme kim mimya. Yok çay bozdu yok su bozdu yok mısır bozdu, yok bilmem ne bozdu yok öle bişey.........
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

29/11/10, 02:53 pm
Vücut direnci diye birşey var mı? Peki neden yiyoru, içiyoruz? Anlat ki anlayalım. Üyeliğinden beri kimsenin seni anlayamaması sence neden?
Misafir
Misafir

29/11/10, 03:57 pm
Benim kendin dediğim vucut direnci değil ki, ya da o anlamda değil, nerden çıkartıyorsun bunu, kendin bir yönetme mekanizması anlamında, seni çalıştıran şey, karar vermende, eylemlerinde, inanışlarında, fiillerinde, herşeyinde etkin olan şey. Yönetilme değilde yönetme. Dayanma gücü yada güç anlamında falan değil yani. Kimse onu senden alamaz, iradeyi almak diye bi durum yok, onu alabilecek olsa biri yada bişey sen o anda ölürsün.

Herşey kendinden, kendin yönetiyon kendini sana ne ifade ediyo.

Bişeylere inandırman kendini herşey.

Örnekler vereyim de daha net anlaşılır herhalde;

Örneğin kurşun seni öldürmüyo, kendin öldürüyon kendini. Kurşunun öldürücü olacağına inanıyon ölüyon. Bu kadar basit. Hakkaten bu kadar basit.

Sigara kanser yapmıyo kendin kanser yapıyon kendini, bilmem ne şeker yapmıyo kendin şeker yapıyon kendini, insan herşeyi bilemez (hassaslık, zayıflık, eksiklik inancı) diyon herşey oluyon. Kanser, Aids, Felç, Zatürre, Bronşit, Grip.......

Mesela, insan hassastır diyosunuz yaralarınız çıkıyo, hayat çile diyonuz sivilce, düşmanlaşıyonuz nefretleşiyonuz kinleniyonuz başağrısı, üzülüyonuz tansiyon, saf karakterlisiniz bilmem ne......

Herşey kendinden, yanlış bilimden, herşey inanmaktan/görmemekten, hiç bir dış güç müdahalesi olmadan tamamen kendinden.

Umarım anlaşılır olmuştur....
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

29/11/10, 04:08 pm
.

En son iyikiben tarafından 30/01/14, 09:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

29/11/10, 04:46 pm
Örneğin kurşun seni öldürmüyo, kendin öldürüyon kendini. Kurşunun öldürücü olacağına inanıyon ölüyon. Bu kadar basit. Hakkaten bu kadar basit. !!!!!!!???????!!!!!!!!???????!!!!!!!!????????

(YORUMSUZ)
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

29/11/10, 04:48 pm
.

En son iyikiben tarafından 30/01/14, 09:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

29/11/10, 05:28 pm
.

En son iyikiben tarafından 30/01/14, 09:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

29/11/10, 09:15 pm
Çöktü mü dersin.........
laila
Gedikli Üye
Gedikli Üye

30/11/10, 09:33 am
tecasbcops demiş ki:Yaw zaten idari mdür olduğunuz için bozuksunuz ya. İyiki profesör olmamışsınız, yoksa düşünceleriniz iyice bozulacaktı. Siz tahsilin/kültürün/okumanın insanı iyiye ---ürdüğünü mü zannediyorsunuz.

Ben fikir/düşünce yazmıyorum, o yüzden sağlıklı düşünmek gibi bir cümleyi bana kurmayın. Ben gayette iyiyim. Sadece kızgınım o kadar.

Yawrum benim ağız yarası dün oldu, bugün geçti.. Demir vitamini Eksikliğinden Mutlu Mutlu

BEN SANA ÜZÜLÜYORUM.. SENİN DERDİNİN ÇARESİ YOK.. Laughing Laughing
İLERİ-GERİ KONUŞMAK GÜZEL BİR ALIŞKANLIK DEĞİL... SENİN İYİ OLABİLMEN İÇİN NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM ?? ÇEKİNME LÜTFEN BELİRT ?

Gökyüzü
Gökyüzü
Gedikli Üye
Gedikli Üye

30/11/10, 10:34 am
laila demiş ki:
tecasbcops demiş ki:Yaw zaten idari mdür olduğunuz için bozuksunuz ya. İyiki profesör olmamışsınız, yoksa düşünceleriniz iyice bozulacaktı. Siz tahsilin/kültürün/okumanın insanı iyiye ---ürdüğünü mü zannediyorsunuz.

Yawrum benim ağız yarası dün oldu, bugün geçti.. Demir vitamini Eksikliğinden Mutlu Mutlu

BEN SANA ÜZÜLÜYORUM.. SENİN DERDİNİN ÇARESİ YOK.. Laughing Laughing
İLERİ-GERİ KONUŞMAK GÜZEL BİR ALIŞKANLIK DEĞİL... SENİN İYİ OLABİLMEN İÇİN NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM ?? ÇEKİNME LÜTFEN BELİRT ?

Gördün mü tecasbops düzenli beslenememiş, vitamin eksikliği olmuş.
Misafir
Misafir

30/11/10, 01:39 pm
soğuk almak, vitamin eksikliği/fazlalığı, mikrop kaptı bilmem ne kaptı yok, kendiniz yapıyonuz.... Bilime inanmayın bilimi görün...
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

30/11/10, 02:47 pm
.

En son iyikiben tarafından 30/01/14, 09:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

30/11/10, 02:51 pm
İyikiben neden birazda cevabı kendin vermeyi düşünmüyon. Kendin sorup kendin cevaplamayı öğrensen herşeyin düzelecek.
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

30/11/10, 02:54 pm
.

Misafir
Misafir

30/11/10, 02:58 pm
iyikiben bana şu öfkeni açıklasana. Neden böylesin bana karşı. Farkındamısın öfkenden ne yazdığını bilmiyon....
Similar topics