Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 101 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 101 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  şuanda  Forum  

Misafir
Misafir

Katliam Planı İşlemeye Hazır Ama...... Empty Katliam Planı İşlemeye Hazır Ama......

01/12/10, 06:10 am
Proje çizili, herşey hazır.

Zeynep'in adamları ayarlandı. Hülya'nın adamları ayarlandı. Ama Forex düşündürüyo...

Zeynep'te A-B-C-D-...... şahısları aldı.
Hülya'da E-F-G-H-....... şahıslarını.

Plan katliam. Maktulun biri henüz bölgede değil, 15 gün sonra burada. O gelmeden olmuyo. Sayı az. Nasıl olacak? Şafak Vakti. Neler kullanılacak? Silah Bıçak Neşter. Belkide monotof. Kimler ölecek A-B-C-D-.. Kim yada kimler öldürecek F öldürcek E-G-H-... körükleyecek. A'ya G gelecek G ona böle diyecek A böle diyecek. Sonra G gidecek H'ye oda böle diyecek. H gidecek C'ye öldür kes diyo insan diyecek, D deli olmayın böle yapın diyecek, .q ya diyecek B E bunu böle anlayacak, .....
Sat evi sınamaktan ulan bu anlasın uyanmaktan, sınama değil oğlum sınama değil bu bence düşmanlıktan, Hülya ver gazı yalandan, Zeynep uyut alemi akşamdan, düzeldi bu bildi botaniği, oğlum o aslında bozulmaktan, bilmek Zeynep'ten mi kendinden mi, Zeynep neyylerse yalan eyler anam neylerse iyi eyler, Hülya doğurur sanrıları, Zeynep pişirir Hülya'ları, Azizcim kaç burdan öldürmesin, öldüremez ki bombamı atacak dimi gülüm, lan suikast suikast yok bu olmayacak, .q forex'inin emi, Aziz abi ciğerimsin lan sen benim böbreğimsin, ayak yapan bilmem ne olsun, bizi karıştıran t.p olsun, kendin dedim anlamadılar, forex dedim sustular, botanik nerden çıktı, astrolojiyi unuttular, astral beden çıktı yola, ölüm değil inanmayın ha, gelecem yine ben geri, şu Hülya'yı bitirem gayri, şizofren değilim okb'yim, olsun oğlum sende öldürürsün, her sosyal fobinin altında şizofren yatar mutlaka, bipo kalkar okb sarkar, sf sarkar şizofren sokar........ Bu katliamda böylece bizden çıkar. Teör yine devam sahnelerde, sinsi isimler zihinlerde..

Kimsenin kimseye bişey yapmadığı Dünya'da, bişey yapıyor sanrılarıyla işlenen katliam Dünya'sı bu Dünya.....

Bu arada umutsuz örgüt, çok umutsuzlaştı iyice, cık, Bu İş Olmayacak......