- MisafirMisafir
Kişiliksiz Ruhsuz Şey
02/12/10, 10:54 am
Oğlum bi insanlara hakaret et, küfür et bi, bi kız bağır çağır ya, ne biçim şeysin ya, la oğlum kafana vuruyom bişi demiyon sayıyom ne varsa tepki yok, ne şizofrensin ne mani, ne tınlama ne takma, ne ağlama ne gülme, ne üzülme ne sevinme, ne nefret ne aşk, ruhsuzsun aq. Bi kavga et ya, kardeşine laf atıyo sende bişi yok ben olsam dağıtırım ağzını yüzünü, aq sana tecavüz etseler nolursun merak ediyom, içkin yok kumarın yok anlarım sosyallik niye yok, forex forex çalışan enayimi aq, yok betonla uğraşan iyimi yapıyomuş adam para kazanıyo oğlum evine ekmek getiriyo, cami doğal değil senin s.k.n doğal değil aq, bide suikast çıktı la seni kim niye öldürsün oğlum, yok senin gibi biri doğru senin gibi bi şekil yok aq, vallahi anlamadım ben seni kusura bakma. o yok bu yok oh yan gelde yat yani ne güzel. Terörist düşman değilmiş bize, pkk yımı savunuyon, nası bişi bu ya.
X-Bak şimdi psikoloji yok mu?
Aziz - Yok.
X - Nası yok aq ya.
Aziz - Yok, normal değil, oluşumu sanrıya dayanıyo.
X- A si. lan. Duyguda mı yok? O da mı öyle.
Aziz - Evet
X - Tınlamama, boşverme, takma stres üzülmek yok yani. Hepsi aynı şeye dayanıyo yani.
Aziz - Yok, yok aq yok sorup durma ya hiç bişi yok of...
X - Senden bi cacık olmaz..
Aziz - Aramızdaki farka bak...
X - Senin farkının aq..
Aziz - Bi sürü dertten bahseden değilim...
X - aq şimdi.
Y - Sen onu değiştiremezsin bırak.... İnşallahu rahman tövbe nasip olur yarabbiiiiiiiiiiii...
X - Yok ya bunun değişceği yok, tövbe edeceğide yok...
Z - Akşam sahile gidelim...
Aziz - Cık, napıcaz orda...
Z - Ebe.. şe... yapcaz... Allahım yarabbim..
Aziz - Sen intihar edersin bak böle olursan...
Z- Nasıl olursam?
Aziz - Sahile gidersen...
X - Ne diyo la bu...
Aziz - İnce iş Hassas bi konu Tatlının acı hali Boşver sen anlamazsın, of ben gidiyom....
Sanırım forum yanlış anlamaz aradaki küfür ifadelerine, olayı doğal yoldan anlatmak istedim. Ortamı canlı canlı hissettirmek istedim....
X-Bak şimdi psikoloji yok mu?
Aziz - Yok.
X - Nası yok aq ya.
Aziz - Yok, normal değil, oluşumu sanrıya dayanıyo.
X- A si. lan. Duyguda mı yok? O da mı öyle.
Aziz - Evet
X - Tınlamama, boşverme, takma stres üzülmek yok yani. Hepsi aynı şeye dayanıyo yani.
Aziz - Yok, yok aq yok sorup durma ya hiç bişi yok of...
X - Senden bi cacık olmaz..
Aziz - Aramızdaki farka bak...
X - Senin farkının aq..
Aziz - Bi sürü dertten bahseden değilim...
X - aq şimdi.
Y - Sen onu değiştiremezsin bırak.... İnşallahu rahman tövbe nasip olur yarabbiiiiiiiiiiii...
X - Yok ya bunun değişceği yok, tövbe edeceğide yok...
Z - Akşam sahile gidelim...
Aziz - Cık, napıcaz orda...
Z - Ebe.. şe... yapcaz... Allahım yarabbim..
Aziz - Sen intihar edersin bak böle olursan...
Z- Nasıl olursam?
Aziz - Sahile gidersen...
X - Ne diyo la bu...
Aziz - İnce iş Hassas bi konu Tatlının acı hali Boşver sen anlamazsın, of ben gidiyom....
Sanırım forum yanlış anlamaz aradaki küfür ifadelerine, olayı doğal yoldan anlatmak istedim. Ortamı canlı canlı hissettirmek istedim....