Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 97 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 97 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  şuanda  dinliyorsunuz  

kalem
Yeni Üye
Yeni Üye
Puanlar : 6

şizofren yakınlarına bir soru Empty şizofren yakınlarına bir soru

05/12/10, 12:49 am
Tüm üyelere merhabalar.
şizofren bir yakını olan bir kişiyim. Kendisi şu an bir hastahanede sürekli olarak kalıyor. Ben de rahatsızım. Bana birşey olduğu takdirde uzak sayılacak akrabalarımız var. Onlar hastamızın bakım işini üstlenirler mi? Üstlenirlerse de ne kadar iyi yapabilirler. Açıkcası bu konulardan emin değilim. Bir gayrimenkulüm var. Ölümümden sonra bu gayrimenkulü hastaheneye bakım karşılığı bağışlasam mı diye düşünüyorum. Bu konuda fikirleriniz nedir acaba? Böyle birşey yapılması gerekirse garantili olması için ne tür işlemler yapmak gerekir acaba?Bu konularla ilgilenmiş kişiler varsa cevaplarınızı bekliyorum.
teşekkürler.
ibrahim uyanık
ibrahim uyanık
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 327

şizofren yakınlarına bir soru Empty Geri: şizofren yakınlarına bir soru

05/12/10, 04:02 pm
sorununuz için bir avukata başvurmanız iyi olur.kötü niyetli kişilere kurban gidebilirsiniz.
kalem
Yeni Üye
Yeni Üye

05/12/10, 04:54 pm
Teşekkür ederim.İyi günler.
laila
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 225

05/12/10, 07:30 pm

geçmiş olsun ve internette forum ortamlarından fikir almaya çalışmayın.. bencede avukatla filan görüşün..
şizo
şizo
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 500

05/12/10, 07:40 pm
Şizofreni dernekleriyle de bağlantı kurabilirsiniz..
kalem
Yeni Üye
Yeni Üye

05/12/10, 08:02 pm
Teşekkürler..İyi fikir..
Misafir
Misafir

06/12/10, 02:17 am
Bu sorunuzun cevabını hayattan alın, kişiden değil. Çevrede insanlar belli, kimin kime ne yaptığı belli, kurumlar belli, devlet belli.. Yasanın ne olduğu belli. Yasanın önemi önemsizliği belli.

Yasaya güvenmeyin fazla. Yasal prosedürleride/bilgileride kaale almayın pek. Devletede, avukatada.. Kendi işinizi kendiniz görmeyi öğrenin. Onunla bununla iş olmaz.

Abla 56 yaşına gelmişsin, bunları sen bilmicende kim bilcek. Sen devletini insanını tanımıyosan kim tanıyacak.
kalem
Yeni Üye
Yeni Üye

06/12/10, 09:17 am
Valla aslında haklısın.. bende zaten cevabı hayattan almak için sizlere sormuştum. Ne yapacaksın. Çaresizlikten insan bazı şeyleri tekrar tekrar düşünüyor bazan da kafası karışıyor. Aslına bunca yıldır bahsettiğin güvensizlikler nedeni ile bu yola girmemiştim ama son dönemde tekrar bir çare düşünmek durumunda kaldım.İki yol var. Ya hiçbirşey yapmadan öylece bırakıp akrabalara güveneceğim ya da bir çare bulmak lazım. İnşallah hayırlısı olur. Cevabın için teşekkürler.Çok yardımcı oldun.
MEHRİ
MEHRİ
Asil Üye
Asil Üye
Puanlar : 132

06/12/10, 04:52 pm
kalem demiş ki:Tüm üyelere merhabalar.
şizofren bir yakını olan bir kişiyim. Kendisi şu an bir hastahanede sürekli olarak kalıyor. Ben de rahatsızım. Bana birşey olduğu takdirde uzak sayılacak akrabalarımız var. Onlar hastamızın bakım işini üstlenirler mi? Üstlenirlerse de ne kadar iyi yapabilirler. Açıkcası bu konulardan emin değilim. Bir gayrimenkulüm var. Ölümümden sonra bu gayrimenkulü hastaheneye bakım karşılığı bağışlasam mı diye düşünüyorum. Bu konuda fikirleriniz nedir acaba? Böyle birşey yapılması gerekirse garantili olması için ne tür işlemler yapmak gerekir acaba?Bu konularla ilgilenmiş kişiler varsa cevaplarınızı bekliyorum.
teşekkürler.
bir avukata danışın bir avukat yada guvenlır bir kişi vası tayınedilir bağışyapcağınız yer bakımevi olabilir onlar sağlığıylda ilgilenirler bakımıylda saygılar
Similar topics