- ETeRNiTYAcemi Üye
Puanlar : 93
SELAMLAR...
08/12/10, 04:47 am
Sizlere iyi uykular... bana iyi sabahlar... uyku tutmadı napiym İsmim Sertan 30 yaşına giricem yakında,yaklaşık 8 senedir ilaç tedavisi görüyorum özele gidiyorum doktorum prof. psikiyatr.bana ilk başta panik-atak sonradanda şizofrenik-form bozukluğu teşhisi koydu.İlk gün Kulağıma fısıltılar geldiğini hissettim yada bana öyle geldi halüsinasyon yani görüntü görmedim.Hemen o an aileme söyledim bu durumu.Hemen ertesi gün özelde prof. olan bir psikiyatra gittik. Kültürlü bir ailem var ve aileden gelen genetik yatkınlığım olduğu için çok erken teşhis edildim.Korunma amaçlı düzenli ilaç tedavisi görüyorum.Hastaneye yatma durumum olmadı çünkü o duruma hiç gelmedim.Çok şükür iyi durumdayım.İlaç olarak Solian ve Lustral kullanıyorum.Sizlere tavsiyem ilaçlarınızı muntazam olarak kullanın.Zaten ilaç kullanmayan yani psikotik bozukluğu olmayandan şüphelenmek lazım Psikiyatri klinikleri artık dolup taşıyor tabiki bu iyiye işaret halkımız artık bilinçlenmeye başlıyor.Askerlikten çürük raporu aldım.Şizofren ve ilaç raporum var ayrıca babamın vasiliği altındayım.%80 çalışamaz raporumda var.Devlet sağolsun ehehehe eee Tayyibe oy verilen bir ülkede bunlar az bile şaka bir tarafa bütün kader ortaklarıma kucak dolusu selamlar...
- MEHRİAsil Üye
Puanlar : 132
Geri: SELAMLAR...
08/12/10, 02:46 pm
sağol tüm yaşadıklarını birkaç satıra sığdırabilimişsin geçmişolsun
- aramisAcemi Üye
Puanlar : 18
08/12/10, 07:58 pm
vasiyliği nasıl aldın bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
18/12/10, 08:00 pm
ETeRNiTY demiş ki:Sizlere iyi uykular... bana iyi sabahlar... uyku tutmadı napiym İsmim Sertan 30 yaşına giricem yakında,yaklaşık 8 senedir ilaç tedavisi görüyorum özele gidiyorum doktorum prof. psikiyatr.bana ilk başta panik-atak sonradanda şizofrenik-form bozukluğu teşhisi koydu.İlk gün Kulağıma fısıltılar geldiğini hissettim yada bana öyle geldi halüsinasyon yani görüntü görmedim.Hemen o an aileme söyledim bu durumu.Hemen ertesi gün özelde prof. olan bir psikiyatra gittik. Kültürlü bir ailem var ve aileden gelen genetik yatkınlığım olduğu için çok erken teşhis edildim.Korunma amaçlı düzenli ilaç tedavisi görüyorum.Hastaneye yatma durumum olmadı çünkü o duruma hiç gelmedim.Çok şükür iyi durumdayım.İlaç olarak Solian ve Lustral kullanıyorum.Sizlere tavsiyem ilaçlarınızı muntazam olarak kullanın.Zaten ilaç kullanmayan yani psikotik bozukluğu olmayandan şüphelenmek lazım Psikiyatri klinikleri artık dolup taşıyor tabiki bu iyiye işaret halkımız artık bilinçlenmeye başlıyor.Askerlikten çürük raporu aldım.Şizofren ve ilaç raporum var ayrıca babamın vasiliği altındayım.%80 çalışamaz raporumda var.Devlet sağolsun ehehehe eee Tayyibe oy verilen bir ülkede bunlar az bile şaka bir tarafa bütün kader ortaklarıma kucak dolusu selamlar...
pek de havalısın kültürlü bir ailem var aileden gelen genetik yatkınlığım
var demişsin... aferin sana durumunda iyi galiba
çürük raporu falan alaylı ve gülücük dolu bir yazı...
şaka bir yana demekle olmuyor şaka gibi zaten... ))
alaylı bir yazı olmuş seninki karşılığıda bu benimki...
sen hasta falan değilsin dalgandasın yani hadibakalımm...
- ibrahim uyanıkGedikli Üye
Puanlar : 327
18/12/10, 09:04 pm
BİGÜN Bİ HASTA OLURSUN NE OLDUĞUNU ANLAYAMAZSIN BENDE %80 İLE EMEKLİYİM AMA SEVİNMİYOM FAZLA SEVİNME İYİ GÜNLERİN
- MisafirMisafir
31/01/11, 03:25 pm
Eternity aramıza hoşgeldin Maşallah vasi tayini,çürük raporu vs. devletin sağladığı bütün imkanlardan faydalanmışsınız. İlaçları aksatmama konusunda sana kesinlikle katılıyorum Yazdığın gibi ilaç kullanmayanın psikozundan şüphe etmek lazım Gerçi ağır vakalarda hastalığı inakr edip ilaçları reddetmek de görülebiliyor. Güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle.