- MisafirMisafir
Kendini Salak Zannetmek
20/12/10, 07:00 am
Bahsetmeye çalıştığım, bütün dertlerin, sıkıntıların çözümü dediğim meseleyi biraz daha toparladım. İnanmayı kaldıran, uzmanı, profesörü, hocayı, alimi kaldıran yanlış düşünce bu. Kendini salak görmek. Anlama Özürlü Görmek. Salak olmadığınızı görün, herşeyi gözünüzle görmeye başlayın. Hasta mısınız değil misiniz, evlenmek doğru mu yanlış mı, nasıl var olduk, Dünya'nın dönüşünden ay'ın etkilerine, astrolojinin gerçek olup olmadığından soyut diye bişeyin var olup olmaadığına kadar herşeyş öğrenin. Gözünüzle GÖREREK...
Bunu anlarsanız, hayatınızda ben şunun varlığına, yogaya, bipenerjiye, bu meseleye inanıyorum diye cümle kurmazsınız...
İnandıklarınızın gerçek olmadığını görüp gerçekleri öğrenmeye başlarsınız.....
Eğer bunu anlarsanız, grip dahil en ufak bir bozulma görmez, moral bozukluğu diye bişey tanımazsınız. Parasızlık çekmez, hayatınızda en küçük bir sorun yaşamazsınız.
Mükemmel hayatı kurmuş olursunuz kısaca...
Bunu anlarsanız, hayatınızda ben şunun varlığına, yogaya, bipenerjiye, bu meseleye inanıyorum diye cümle kurmazsınız...
İnandıklarınızın gerçek olmadığını görüp gerçekleri öğrenmeye başlarsınız.....
Eğer bunu anlarsanız, grip dahil en ufak bir bozulma görmez, moral bozukluğu diye bişey tanımazsınız. Parasızlık çekmez, hayatınızda en küçük bir sorun yaşamazsınız.
Mükemmel hayatı kurmuş olursunuz kısaca...