Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 83 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 83 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

şuanda  Forum  dinliyorsunuz  

Misafir
Misafir

Psikiyatr Bir Terör : Forumlar Empty Psikiyatr Bir Terör : Forumlar

22/12/10, 12:33 pm
Bir insana hasta olmadığı halde hastasın demek.. Terör burdan başlıyo zaten... Ve gerisi geliyo.. Ya intihar ya cinayet ya başka saldırı ve yaralamalar....

Üstün Öngel'in Psikiyatr konusunda yazıları var internet sayfasında. Bi okuyun. Ve bu teröre dikkat edin bundan sonra...

İkinci Olarak Psikiyatr = Medyum.. Yani medyumlarda terör. Onlarda bir teşhis koyuyor dimi..... Büyü var sende... Adam inanıyor, bittim tükendim eridim. Büyüyü kim yapmış hocam, bu yapmış. Adam cinayetten bakırköy'e. Hocam düzelir miyim? Düzelirsin ama uzun sürebilir, adam 5.kattan aşağı daha adamı aramayın gitti....

Bu konu çok uzun bir konu. Kısaca şöyle anlatmaya çalışayım;

Psikiyatrik ve psikolojik siteleri bir gezin. Medyum sitelerini gezin. Kuran'dan ve bilimden bu konularda açıklamalar yapanları gezin. Facebook'ta bunlarla ilgili grupları gezin. İnternette bu konularla ilgili ne bulursanız gezin. Birde Çevrenizdeki sorunluluların beynini gezin. Terörü görmeniz lazım... Ortada bir tesadüfün olamıyacağını planlamanın olduğunu görmeniz lazım. Bir yanılgı/hata ürünü değil tamamen bir kasıt olduğunu görmeniz lazım. Ortada bir düşüncesizliğin ifadesi/afedersiniz salağın birinin yazdığı/anlamadan yazılan yazılar değil gayet akıllı ve düşünerek yazılan bir yazı olduğunu görmeniz lazım.

Öyle şey mi olur dimi. Konu ince bir konu. Çok hassas bir konu. İnanılması zor bir konu. Bence iyice bi inceleyin bu konuyu.

Bir ayet düşünün; Rabbin için kurban kes.. Bu ayet tartışıldı tartışılıyor. Kaz mı kescem, sğır mı kescem tavuk mu kescem? Sünnet mi, farz mı, vacip mi?

Bu konuyla ilgili bir ayet; Biz cinleri yarattık... Onlar şunu yapıyor bunu yapıyor.... Tartışılıyor.. Şöyle mi diyor böyle mi diyor....

Bütün Psikiyatrik/psikolojik vakası olanlar bu ayetle muhatap. Bu ayetin ışığında hastayım diyor.. Buyrun düşünün.. Bu ayet ne diyor?

Bu konunun tartışması da buralara gelir. Psikiyatr bunu mu diyo onu mu diyo, medyum onu mu diyo bunu mu diyo? Ve daha binlerce soru....

Neyi silmeye çalışırsanız çalışın, neye inanmazsanız inanmayın ortada bir gerçek var. Gözle görünen belirgin gerçek. Adam hasta olmadığı halde hastayım diyo? Bu nasıl oluyo? Buna mantıklı bir cevap verin..
Similar topics