- MisafirMisafir
Önemli Bir Nokta
22/12/10, 05:54 pm
Dopamin psikolojiyi bozan bir madde mi? Davranışı bozan bir madde mi? Fikirleri aklı bozan bir madde mi?
Büyü psikolojiyi bozan bir güç mü? Davranışı bozan bir güç mü? Fikirleri aklı bozan bir güç mü? Bir insanı kandırmak mı?
Psikolojiyi Bozan Güç, arayın tarayın bulursanız haber verin. Herkes psikolojiyi bozan bir güce büyü/biyoloji inanırken ne medyum sitelerinde ne de Psikiyatr sitelerinde böyle bir şey geçmiyor. Ben göremedim, bulamadım. !!
Halkın büyüden anladığı şey psikolojiyi bozan bir güç var değil! Annenize sorun bi büyüden ne anlıyorsun diye?
Halkın Psikiyatrik hastalıktan anladığı şey psikolojiyi bozan bir güç var değil! Annenize sorun bi psikiyatrik hastalıktan ne anlıyorsun diye?
İkinci Olarak;
Babanızla, annenizle ya da bir yakınızla doktora ya da hocaya gidin, doktor ya da hoca, yakınınızın bişeyiniz olmadığını çok iyi bildiği için, yakınız şüphelenmesin diye (mırıldanmak diyeyim bu duruma yani gözünüze soka soka demeden böyle hafif geçen bir cümle) mırıldanarak "tabi bişeyi yok ya onun neyi var ki masuz yapıyo kerata" der.. Bu ve buna benzer laflar arada kaynar. Dikkat edin bu noktaya.
Üçüncü Olarak;
Dost rumuzlu üyenin önerileri gibi, diğer Psikiyatr ve medyumların önerilerini takip edin. Ve bu önerilerin şizofrene getirdiklerini...
Büyü psikolojiyi bozan bir güç mü? Davranışı bozan bir güç mü? Fikirleri aklı bozan bir güç mü? Bir insanı kandırmak mı?
Psikolojiyi Bozan Güç, arayın tarayın bulursanız haber verin. Herkes psikolojiyi bozan bir güce büyü/biyoloji inanırken ne medyum sitelerinde ne de Psikiyatr sitelerinde böyle bir şey geçmiyor. Ben göremedim, bulamadım. !!
Halkın büyüden anladığı şey psikolojiyi bozan bir güç var değil! Annenize sorun bi büyüden ne anlıyorsun diye?
Halkın Psikiyatrik hastalıktan anladığı şey psikolojiyi bozan bir güç var değil! Annenize sorun bi psikiyatrik hastalıktan ne anlıyorsun diye?
İkinci Olarak;
Babanızla, annenizle ya da bir yakınızla doktora ya da hocaya gidin, doktor ya da hoca, yakınınızın bişeyiniz olmadığını çok iyi bildiği için, yakınız şüphelenmesin diye (mırıldanmak diyeyim bu duruma yani gözünüze soka soka demeden böyle hafif geçen bir cümle) mırıldanarak "tabi bişeyi yok ya onun neyi var ki masuz yapıyo kerata" der.. Bu ve buna benzer laflar arada kaynar. Dikkat edin bu noktaya.
Üçüncü Olarak;
Dost rumuzlu üyenin önerileri gibi, diğer Psikiyatr ve medyumların önerilerini takip edin. Ve bu önerilerin şizofrene getirdiklerini...
- MisafirMisafir
Geri: Önemli Bir Nokta
22/12/10, 05:56 pm
Bunlar ve bunlara benzer önemli noktalar çok, bu arada. Birer birer herşeyi yeniden gözden geçirin bence. Üşeniyom düşünüp düşünüp yazmaya. Çok kızarsam yazarım ama yinede.. Belli olmaz benim işim..
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
22/12/10, 06:24 pm
TECASBCOPS,NİYE YAZIYOSUN BÜTÜN BU SAÇMALIKLARI FORUMA.SAÇMALIK DİYORUM ÖZELİKLE,FARKETTİYSEN FORUMDAKİ HERKES SAÇMALADIĞINI DÜŞÜNÜYOR.TAM OLARAK AMACIN NE BUNLARI YAZARKEN.ONAYLANMAK İÇİN YAZIYOSAN,SENİ KİMSE ONAYLAMIYOR,ONAYLAMAYACAKTA,FİKİRLERİNİ VEYA YAŞADIKLARINI VEYA GÖRDÜKLERİNİ HERNEYSE,SADECE PAYLAŞMAK İÇİN YAZIYOSAN.YETERİNCE PAYLAŞTIN ZATEN,HEPİMİZ SENİ AZ ÇOK ANLADIK,AŞAĞI YUKARI AYNI ŞEYLERİ YAZIYOSUN ÇÜNKÜ AMA SEN ISRARLA YAZMAYA DEVAM EDİYOSUN.
BİZLERİ GICIK ETMEK İÇİN YAZIYOSAN,OLDUKÇA BAŞARILISIN BU KONUDA,HEPİMİZ SANA GICIK OLUYORUZ TECASBCOPS.
SONUÇ OLARAK YAZILARINDAN ANLAŞILAN TEK ŞEY ÇOK ÇOK HASTA OLDUĞUN BENCE,BEN ŞAHSEN SENİN İÇİN ÜZÜLÜYRUM TECASBCOPS.KEŞKE NE KADAR SAÇMALADIĞINI BİRAZCIK OLSUN ANLAYABİLSEYDİN.FORUMA YAZI YAZMAN BİZLERE HİÇBİŞEY İFADE ETMİYOR,BAZEN GÜLÜYOR,BAZEN DE GICIK OLUYORUZ,YAZDIĞIM GİBİ,KENDİNİ BOŞ YERE YORMA BURADA ARKADAŞIM.BURAYA YAZI YAZMAN SANA BİŞEY KAZANDIRMAZ,BUNU ANLA HİÇ OLMAZSA.
BİZLERİ GICIK ETMEK İÇİN YAZIYOSAN,OLDUKÇA BAŞARILISIN BU KONUDA,HEPİMİZ SANA GICIK OLUYORUZ TECASBCOPS.
SONUÇ OLARAK YAZILARINDAN ANLAŞILAN TEK ŞEY ÇOK ÇOK HASTA OLDUĞUN BENCE,BEN ŞAHSEN SENİN İÇİN ÜZÜLÜYRUM TECASBCOPS.KEŞKE NE KADAR SAÇMALADIĞINI BİRAZCIK OLSUN ANLAYABİLSEYDİN.FORUMA YAZI YAZMAN BİZLERE HİÇBİŞEY İFADE ETMİYOR,BAZEN GÜLÜYOR,BAZEN DE GICIK OLUYORUZ,YAZDIĞIM GİBİ,KENDİNİ BOŞ YERE YORMA BURADA ARKADAŞIM.BURAYA YAZI YAZMAN SANA BİŞEY KAZANDIRMAZ,BUNU ANLA HİÇ OLMAZSA.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
22/12/10, 06:26 pm
.
- MisafirMisafir
22/12/10, 06:44 pm
Ben dalga geçenide geçmeyenide önemsemeyip/düşünmeyip/ona bakmayıp ben cevap veririm arkadaşım. Dalga geçsede bir kişi etkilenmem. Kızsada etkilenmem. Ne yaparsa yapsın etkilenmem. İkincisi saçma düşünce diye bi kavram olmaz. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Düşünce diye bişey olmaz. Bilime inanılmaz, bilim görülür. Siz bilimi anlayamayacağınza inandığınız için (siz biyolojinizde anlama organı/hücresi/ne isim verilirse artık yok diyorsunuz) böylece anlama özürlü/hastalık/kusur/eksiklik inancıyla anlamaz oluyorsunuz. Uzman anlayışı kurmuşsunuz biyolojide anlama organı/hücresi/ne isim verilirse artık oluşması için, buda sizi yeni ve yanlış inanışlara sürüklemiş. Ve şizofrenden milliyetçiliğe, devletçilikten din'e kadar olur olmaz sanrılar kurmuşsunuz herkes gibi. Fikir fikir deyip duruyorsunuz dolayısıyla. Fikir diye bişey yok/olmaz/olamaz....
Nasıl bir bardağın cam olduğunu anlayabiliyorsanız, biyolojinizde dopamin sizi bozuyomu bpzmuyo mu anlarsınız. Siz anlama özürlü/salak/eksik/kusurlu/doğuştan kör vs. değilsiniz.
Nasıl bir bardağın cam olduğunu anlayabiliyorsanız, biyolojinizde dopamin sizi bozuyomu bpzmuyo mu anlarsınız. Siz anlama özürlü/salak/eksik/kusurlu/doğuştan kör vs. değilsiniz.
- MisafirMisafir
22/12/10, 06:46 pm
Zaten burayı bir farketseniz herşeyiniz düzelecek. Benim dediklerimi anlamaya başlayacaksınız. Yok dediklerimin/inandıklarınızın olmadığını anlayacaksınız.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
22/12/10, 07:31 pm
TECASBCOPS ARKADAŞIM KİMSE SANA DÜŞMAN DİİL BURDA,ÖZELLİKLE DE İİKİBEN ARKADAŞIMIZA ÇOK HAKSIZLIK EDİYOSUN.BİZ HASTA OLDUĞUNU ANLAMANI VE TEDAVİ OLAMNI İSTİYORUZ SADECE.AYRICA BİZ GICIK OLALIM DİYE YAZIYOSAN YAZILARINI EĞER,ASIL SEN BİZE DÜŞMANCA DAVRANIYOSUN DEMEKTİR.
SANA Bİ FAYDASI OLUYO MU BURAYA YAZI YAZMANIN,NİYE BİZİ DE KENDİNİDE YORUYOSUN BOŞ YERE.ANNENİN SANA BİŞEYİN YOK DEMESİNE ÜZÜLÜYORUM EN ÇOK.ÇOK ŞANSSIZ BİRİSİN ASLINDA SEN,İİ OLABİLMEK İÇİN AİLENDEN BİLE DESTEK ALAMIYOSUN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
SANA Bİ FAYDASI OLUYO MU BURAYA YAZI YAZMANIN,NİYE BİZİ DE KENDİNİDE YORUYOSUN BOŞ YERE.ANNENİN SANA BİŞEYİN YOK DEMESİNE ÜZÜLÜYORUM EN ÇOK.ÇOK ŞANSSIZ BİRİSİN ASLINDA SEN,İİ OLABİLMEK İÇİN AİLENDEN BİLE DESTEK ALAMIYOSUN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.