Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 86 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 86 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

şuanda  Forum  dinliyorsunuz  

Misafir
Misafir

Nah Bioenerji Empty Nah Bioenerji

22/12/10, 06:11 pm
http://www.medyummustafakilic.com/index.html

Medyum mustafa hoca zatı üstadları şovunu yapıyor. Benim bir yeteneğim gücüm var. Neymiş, şunlar şunlar şunlar.. Nah var... Sahtekar seni..

Bioenerji.. Napıyomuş Mustafa, elini ---ürüyomuş, kişi düşüyomuş. (Terörüzme malzeme ayrıca bu)

Şimdi insaoğlunda ne böyle bir yetenek mümkün, ne de yetenek diye bişey mümkün. Hiç bir insanda yetenek diye bişey olmaz. Nasıl düşüyor özlem orda anlatıyım.

Şimdi Mustafa önce diyor, ben elimi böyle ---ürecem şöyle yapıcam siz düşeceksiniz. Özlem bunu kafaya kuruyor. Mustafa elini kaldırıyor orada telepatik olarak bir iç çekilme hissi gibi bi his gönderiyor "hani bir halüsinasyon yaşadım dersiniz ayağımda bişey yokken varmış gibi gelir doktor doktor gezersiniz" Özlem bu hissi/halüsinasyonu yaşıyor ve düşüyomuş gibi olup arkaya doğru düşüyor. Kendi yapıyor Özlem yani Mustafa'nın bişey yaptığı yok. Özlem zaten yaşadığını ifade ediyor içe çekilme gibi bir his diyor. İşin püf noktası burada işte. Özlem orda uyanamıyor, uyansa Mustafa'yı kovacak zaten ekrandan....

Mustafa benim gücümü farkettiniz mi artık falan diyor. Buda terör. (Cinler Kibirlidir diye sözedilen ifade burada canlandırılıyor) Şizofrenler Mustafa'yı cin vasfında görürler...