Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 76 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 76 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

şuanda  dinliyorsunuz  Forum  

Misafir
Misafir

Cin Suresi Empty Cin Suresi

22/12/10, 08:43 pm
Bu sureyi ve bu konudaki ayetleri iyi bir inceleyin bakalım. !! Dikkatle, özenle, itina ile... Ondan sonra da insanlara, Psikiyatriye, Medyumlara, şizofren beyinlere, Dünya'ya, söylenenlere söylenmeyenlere herşeye bir bakın...

Bu ayet terör mü, hediye mi? Kasıtlı mı, tesadüf mü? Anlaşılmış mı anlaşılmamış mı? İnsanlarla neden uyuşmuyor sorusuna ne cevap vermiş insanlar? .....
Misafir
Misafir

Cin Suresi Empty Geri: Cin Suresi

22/12/10, 08:45 pm
Yok daha çık yazacam anasını satayım, daha açık..

Kuran bilinçli/kasıtlı bir terör.. Bunun farkına varmak elinizde... Kuran Belirgin Bir Terör. Gözle Görebilirsiniz...
Misafir
Misafir

22/12/10, 08:46 pm
Kuran başlı başına şiddet ve terör...
Misafir
Misafir

22/12/10, 08:53 pm
Yok o ayet bunu demiyor, yok şunu demiyor diye kıvırmayın. Sizin inanmadığınıza inanan çok. Allah bu ayetin karmaşa yaratacağını bilmiyor muydu? Biliyorsa neden aydınlatmadı. Bilmiyorsa diye bişey düşünülemezse, hadi bakalım çözün manzarayı, bu manzaranın sorumlusu kim. Biz burçları yarattık demiş gerisi yok. Nedir nasıldır belli değil. Al önüne koy çözebilirsen çöz. Yok ya öyle der mi böyle diyo, ne diyo sence, bence böyle diyo, yok onu diyo yok bunu diyo. Bu iş böyle olmaz. Cinler bozmuyo cinin insanla ne işi olur orda başka bişey diyo. Böyle böyle iş olmaz. !!! Dikkat edin... Güvendiğiniz yerlere dikkat edin!! Terörizmin içindesiniz dikkat edin.!!!
Misafir
Misafir

22/12/10, 08:54 pm
Senin bir defa çözülememen terör/şiddet.
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

22/12/10, 09:04 pm
tecasbcops demiş ki:Yok o ayet bunu demiyor, yok şunu demiyor diye kıvırmayın. Sizin inanmadığınıza inanan çok. Allah bu ayetin karmaşa yaratacağını bilmiyor muydu? Biliyorsa neden aydınlatmadı. Bilmiyorsa diye bişey düşünülemezse, hadi bakalım çözün manzarayı, bu manzaranın sorumlusu kim. Biz burçları yarattık demiş gerisi yok. Nedir nasıldır belli değil. Al önüne koy çözebilirsen çöz. Yok ya öyle der mi böyle diyo, ne diyo sence, bence böyle diyo, yok onu diyo yok bunu diyo. Bu iş böyle olmaz. Cinler bozmuyo cinin insanla ne işi olur orda başka bişey diyo. Böyle böyle iş olmaz. !!! Dikkat edin... Güvendiğiniz yerlere dikkat edin!! Terörizmin içindesiniz dikkat edin.!!!
CIK CIK...
Misafir
Misafir

22/12/10, 09:10 pm
Cık cık deme. Gerçek bunlar....
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

22/12/10, 09:21 pm
.

En son iyikiben tarafından 10/01/12, 12:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

22/12/10, 09:27 pm
Ateizm bir fikir. Ben bir fikir sunmuyorum , fikir yazmıyorum, ben gördüğümü yazıyorum buna bir isim ver ve ona göre bana yaz. İzm diye birşey yanlış, AZİZM hariç Mutlu
Misafir
Misafir

22/12/10, 09:54 pm
Eğer Kuran' da çelişkiyi hakikaten görüyorsan demekki bu işin içinde bir iş vardır dimi iyikibencim......
Misafir
Misafir

04/01/11, 12:11 am
iyikiben demiş ki:sen şu anda peki ateist mi oldun?kuranda çelişkiler var,ben de çözemedim.
iyikiben gir bak. hatta herkes baksın. Kuran burada eleştiriliyor. Enine boyuna herşey burada..

http://forum.ateizm2.org/