- Sanal CizgiYeni Üye
Puanlar : 3
Selam Herkeze onemli
24/12/10, 04:14 pm
merhaba arkadaslar
ben 6 aydir pisikoz sizofreni tedavisi goruyorum kullandigim ilac risperidon
bu ilacin ne gibi faydalari var kullanan varmi ? varsa hayatinda neler degisti bu ilaci kullananlarin bana yazarmisiniz
bende degisen bisey yok ses goruntu hala var
yada bu ilaci kullanan arkadaslar lutfen msn de konusa bilirmiyiz arkadaslik etmek istiyorum
saygilar..
not: msn de gorusmek isteyen arkadaslar lutfen ozel mesaj gondere bilirlermi msn adreslerini?
ben 6 aydir pisikoz sizofreni tedavisi goruyorum kullandigim ilac risperidon
bu ilacin ne gibi faydalari var kullanan varmi ? varsa hayatinda neler degisti bu ilaci kullananlarin bana yazarmisiniz
bende degisen bisey yok ses goruntu hala var
yada bu ilaci kullanan arkadaslar lutfen msn de konusa bilirmiyiz arkadaslik etmek istiyorum
saygilar..
not: msn de gorusmek isteyen arkadaslar lutfen ozel mesaj gondere bilirlermi msn adreslerini?
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: Selam Herkeze onemli
24/12/10, 04:36 pm
sana da merhaba sanal,geçmiş olsun,ben risperdalı 3-4 ay kullanmıştım,bende yerinde duramama yapmıştı,değiştirildi.aşırı kaygı,hiçbirşeyden zevk alamama gibi durumlar da olmuştu.ama etkisi iyi olan bir ilaçtır.düzgün kullanıyor musun da pek etkisi olmadı diyorsun?genelde duyduğum kadarıyla psikiyatristler ilk bu ilaçla başlıyormuş.
herkeste yan etki değişiyor,bunu belirtiyim.bende olan illa sende olucak diye bir durum yok.
herkeste yan etki değişiyor,bunu belirtiyim.bende olan illa sende olucak diye bir durum yok.
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
27/01/11, 02:51 pm
...
- MisafirMisafir
31/01/11, 03:19 pm
Sanal çizgi öncelikle aramıza hoşgeldiniz Risperdal consta 37,5 mg kullandım ama pek faydasını göremedim Hatta bu ilaç bende iğne fobisini de başlattı Umarım sana yarar