Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 73 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 73 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  Forum  şuanda  

Misafir
Misafir

Kredi Kartı Ücretleri ve Diğer Ücretlendirmeler Empty Kredi Kartı Ücretleri ve Diğer Ücretlendirmeler

24/12/10, 06:30 pm
Bunun kendi içinizde kavgasını yapmak yerine, bankaya sorun, sen benden bu parayı neden alıyosun, birşeyin karşılığını sen mi belirleyecen o şeyin kendisi mi, bana mantıklı bir cevap ver? Devlete verdiğiniz vergilerde öyle. Diğer şeylerde öyle. Böyle böyle sonuç almak uzun sürer. Mahkemeye gidip dava açmak hiç iş değil, ora zaten onların kapısı, hem mantıklı değil, mahkeme neyin nesi Mutlu benim meselem firmayla ilgili üçüncü kişi ne? Birşeyin fiyatını birşeyin kendisi yerine insan belirlediği müddetçe bu sorunlar çok olur..
Misafir
Misafir

Kredi Kartı Ücretleri ve Diğer Ücretlendirmeler Empty Geri: Kredi Kartı Ücretleri ve Diğer Ücretlendirmeler

24/12/10, 06:31 pm
İşte bilimide insan belirlemiş bilimin kendisi yerine, ve ortalık olmayan şeylere inanmakla dolmuş. Çekiyonuz, neden? Olmayan şeylere inanmanız yüzünden? Para sıkıntınız var neden, gerçek dışı şeylere inanmanız yüzünden. İşte bu yüzden, bişeyleri bişeyin kendisi değil insan belirliyo?
Misafir
Misafir

Kredi Kartı Ücretleri ve Diğer Ücretlendirmeler Empty Geri: Kredi Kartı Ücretleri ve Diğer Ücretlendirmeler

24/12/10, 07:21 pm
Yasayla masayla uğraşmayın. Yasa asla halkın lehine olmaz. Türk Telekomun sabit ücretini yasallaştıran şikayetleri geri çeviren devlet, bunada aynısını uygular. Yasa masa takmayacaksınız. Başka yol yok. Yasayı kafanızdan kaldırın. Ne yasası, mantık, gerçek, esas olan şey önemli. Bu bu mu kardeşim bu, bitti...
Misafir
Misafir

24/12/10, 07:33 pm
Turkcell fiyat koymuş. Dakikası 11 kurruş 12 kuruş neyse. Neye göre belirliyon bu fiyatı? Kafana göre. Bedaş'ı alacan ya ona göre. Bilmem daha fazla büyüyecen ya ona göre. Maliyet seni ilgilendirmez. Seni büyümek ilgilendirir. Ya da Mehmet Emin Karamehmet daha iyi yaşasın, bu önemli. Devlet'te eli ayağı olsun. Falan vb. artık ne iştir düşünmek lazım..
Similar topics