Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 75 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 75 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  şuanda  dinliyorsunuz  

rockermen
rockermen
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 299

UCUBE!!!! Empty UCUBE!!!!

13/01/11, 12:34 pm
Başbakan Erdoğan,Türkiye'yi Dünya'nın gözünde küçültecek muhteşem sözlerinden birini daha yumurtladı ve bir anıta ucube diyerek,tarihdeki tuhaf liderler arasında yerini sağlamlaştırdı.Bir heykeli,bir sanat eserini beğenmemiş olabilirsin ama o eseri eleştirirken sokak ağzıyla konuşamazsın.Referandum döneminde yetmez ama evet diyen sezen aksu gibi lale mansur gibi zeynep tanbay gibi halil ergün gibi sanatçıların bugün çıkıpta başbakanın bu sakil yorumunu eleştirmelerini beklerdim.Ama ben daha çok beklerim....
Misafir
Misafir

UCUBE!!!! Empty Geri: UCUBE!!!!

15/01/11, 06:19 am
Valla doğru demiş. Sanat yada heykel tamamen ucube. Tayyip'te yöneticilik yok ama insan biyolojisi ve psikolojisi mantığı iyi çalışıyo. Herhalde bundan siyasetçi olmuş adam Mutlu.

Adam iyi yalan söylüyo, adam cuk diye oturtuyo lafı, adam adamına göre konuşuyo, adam iyi kızıyo, adam bir şovla alkışı alıyo....

One minute dedi millet alkışladı. Millet sandı ki iyi laf koydu Davos'ta. Hayır. Tayyip İsrail'i yüceltti. Davos planlıydı. Konuşmaya izin verilmemesinden ne söyleyeceğine kadar herşey planlandı. Maksat Tayyip'e İsrail reklamı yaptırmak. Maksat bu ağır konuşmalara/eleştirilere rağmen İsrail'in hala katliam'a devam edebildiğini, bu eleştirileri takmadığını ve güçlü imiş gibi imaj göstermek. Şimon Peres'te politikacı Tayyip'te. Adı üstünde politika. Laf koycan ama icraat yapmıycan. Yaparsan ölürsün. Politika bu.

Sakın ha sakın müslüman milleti müslüman milletin yada Türk insanının Türk insanının yada Türk devletini Türk Devletinin düşündüğünü falan zannetmeyin. İşin içinde başka işler olunca müslüman, hristiyan, Türk, Kürt boş.

Pkk nasıl oluyorda hala sürebiliyor. Küçücük bir mesele yıllarca sürüyor (aynı şizofren gibi). 30 seneden beri eden bitmiyor. PKK bir terör, devlet bir terör. Asker, devlet ve Pkk'nın akılsızlığından ölüyor. Devlet biliyor ki bu PKK vuracak ve asker ölecek. Bile bile göz yumuyor. Başka bişey değil. Olayı çözmeyerek bir terörde devlet oluyor.
İsrail nasıl oluyorda vuruyor. Olaya engel çıkaran, durumu çözen biri yada birileri yok. İsrail bir terör, Türkiye bir terör. Filistin arada ölüyor.

Psikiyatr bir terör, medyum bir terör. Şizofren ölüyor öldürüyor.....