- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
TNT
01/02/11, 12:42 pm
23:00 TEHLİKELİ İLİŞKİLER (ASYLUM)
arkadaşlar, kadının, ruh hastalıkları hastahanesinde
aşık olduğu bir hasta ve olayların seyirini konualan bir sinema filmi
hep beraber izleyelim
ve sonrası yorumlarda bulunalım eğlenceli olmazmı...
arkadaşlar, kadının, ruh hastalıkları hastahanesinde
aşık olduğu bir hasta ve olayların seyirini konualan bir sinema filmi
hep beraber izleyelim
ve sonrası yorumlarda bulunalım eğlenceli olmazmı...
- MisafirMisafir
Geri: TNT
01/02/11, 06:49 pm
Teşekkürler Akşama izleyecek güzel bir film öğrenmiş oldum İzleyip yorumumu buraya yazarım
- GökyüzüGedikli Üye
Puanlar : 152
01/02/11, 08:32 pm
bende izlemek isterdim ama o saatte uyumazk zorundayım ki sabahın 5.30 da kalkabileyim...
- GökyüzüGedikli Üye
Puanlar : 152
01/02/11, 09:08 pm
yo hayır işe gitmek için
- MisafirMisafir
02/02/11, 12:54 am
Temujine teşekkür ediyorum Film orta kalite bişeydi; izlediğime pişman olmadım Boğulan çocuğa yazık oldu Yaşlı psikiyatirist de uçkuruna düşkün birisiymiş Bir de kadının kocası olan psikiyatriste acıdım; adamın yuvası dağılıverdi.
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
02/02/11, 11:18 am
beklentilerim dışında bir sinemaydı ama olsun
seneryo güzeldi zamanımı boş geçirmedim...
seneryo güzeldi zamanımı boş geçirmedim...
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
02/02/11, 04:32 pm
FİLM GÜZELDİ TİMUÇİN TŞKLR.EDGAR IN DAHA EVVEL ALDATILMIŞ BİR ERKEK OLARAK,BAŞKA BİR ERKEĞİ AYNI DURUMA DÜŞÜRMESİ BANA KADERİN İLGİNÇ CİLVELERİNİ ANIMSATTI.
BİR SAHNEDE EDGAR SEVGİLİSİ TARAFINDAN ALDATILDIĞINI DÜŞÜNMESİNE RAĞMEN,SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRMEDİ.OYSA KARISINI AYNI SEBEPTEN DOLAYI ÖLDÜRMÜŞTÜ.İNSAN DELİ OLSUN VEYA OLMASIN,AŞIK OLUNCA MI ÖLDÜRÜYOR YOKSA YETERİNCE AŞIK OLAMADIĞI İÇİN Mİ? DİYE BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ.
KADIN NE YAPMIŞ OLURSA OLSUN,FİLMİN SONUNDA KADININ DÜŞTÜĞÜ DURUMDA DRAMATİKTİ BENCE.BİZ HASTALARIN,NORMALİM DİYE ORTALIKTA DOLAŞAN İNSANLARDAN,ÜSTELİK BİR DOKTORDAN,NASIL ZARAR GÖREBİLECEĞİNİ GÖRÜNCE HASTANE VE DOKTORLARA KARŞI OLAN FOBİM KAMÇILANDI.
BİR SAHNEDE EDGAR SEVGİLİSİ TARAFINDAN ALDATILDIĞINI DÜŞÜNMESİNE RAĞMEN,SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRMEDİ.OYSA KARISINI AYNI SEBEPTEN DOLAYI ÖLDÜRMÜŞTÜ.İNSAN DELİ OLSUN VEYA OLMASIN,AŞIK OLUNCA MI ÖLDÜRÜYOR YOKSA YETERİNCE AŞIK OLAMADIĞI İÇİN Mİ? DİYE BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ.
KADIN NE YAPMIŞ OLURSA OLSUN,FİLMİN SONUNDA KADININ DÜŞTÜĞÜ DURUMDA DRAMATİKTİ BENCE.BİZ HASTALARIN,NORMALİM DİYE ORTALIKTA DOLAŞAN İNSANLARDAN,ÜSTELİK BİR DOKTORDAN,NASIL ZARAR GÖREBİLECEĞİNİ GÖRÜNCE HASTANE VE DOKTORLARA KARŞI OLAN FOBİM KAMÇILANDI.