- astalavistaAcemi Üye
Puanlar : 15
herşey birbirinemi karışıyor
08/02/11, 09:19 pm
Gün geçtikce değişik seyler olmaya baslıyor.ornek dün normal bir kız arkadasım iş yerime ziyarete geldi,hos sohbet ediyoruz,bıleklerim altından tut sana bir sey gösterecem dedi,bende hemen bu bileklerini bana tutturacak sonra bana saldırmaya ugrasıtı diye savcılıga gidecek düşüncesine girdim,neden oyle yapıcakmısın sen ne yapmaya calısıyosun dedim,kızdım oda gidiyordu.sadece bileklerimi tuttugun zaman zaman sana bilek sallayacaktım yeni ogrendim espiri olsun diye dedi.gitti,cok güvenene kadar kimse ile irtibat yapabıyorum bunu karsı tarafa belli etmemek içinde bir yandan cırpınıyorum,cinsel hayatta cok cok istenmeye basladı,valla sasırdım kaldım,herkez kötü ben iyiyim,beni,m gibi olan varmı ? varsa dogru bizmiyiz yanlışmı yapıyoruz...belki o kız arkadasımın savcılıgada gidebilirdi....
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: herşey birbirinemi karışıyor
08/02/11, 10:09 pm
biraz paranoyaklık iyidir bence...
yanlış anlama ilaçlarını kullan tabi ki...
yanlış anlama ilaçlarını kullan tabi ki...
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
şaka.
08/07/11, 12:25 am
kız arkadaşınızın yaptığı eşek şakası gibi bir şey.iyi ki dediğini yapmamışsınız sonra büsbütün şüphelere girerdiniz.
11/07/11, 05:05 am
TUT TUT EĞER ÖYLE BİŞEY OLSA İSPAT ETMEK ZORUNDA OLUR ZATEN KENDİDİ DEDİYSE ÇOKTA ÇEKİNME AMA ŞAKALAŞIRKEN ŞAMATAYA ÇEVİRMEDE ŞAKA BİTTİ DERSE DURMAYIDA BİL GÖZÜN DÖNMESİN
- Berhan70Acemi Üye
Puanlar : 15
14/08/11, 02:37 am
Bu forumun bence insanlara yararı yok yani şizofreni hastalarına, diğer forumlara, turkeyforum, zekirdek ya da ilgi alanınız hakkında bi forum sitesine karışmanız daha yararlı olmaz mı ??
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
14/08/11, 01:27 pm
Berhan70 demiş ki:Bu forumun bence insanlara yararı yok yani şizofreni hastalarına, diğer forumlara, turkeyforum, zekirdek ya da ilgi alanınız hakkında bi forum sitesine karışmanız daha yararlı olmaz mı ??
Bu forumda dertleşip birbirimize destek olmaya,şizofreni hakkında son gelişmelerden haberdar olmaya çalışıyoruz.tabii ki tek bir konu üzerinde yoğunlaşmamak lazım,hayatımız şizofreniden ibaret değil.diğer arkadaşlarımın da farklı forumlara katılımı olduğunu biliyorum.forumlara katılımı da fazla abartmamak lazım bence,forumlar ve internet dışında da ilgi alanlarımızı geliştirebileceğimiz olanaklar var.ilgin için sağol.