- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
.
18/02/11, 01:15 pm
.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: .
18/02/11, 02:02 pm
güzel haberlerden bir tane daha,teşekkürler edding,ne güzel şizofrenlere uğraşı terapileri sunuyorlar.birtakım cahil insanlar "bunları içeri tıkalım" diyeceklerine şizofrenlerin kendilerini ifade edebilecekleri böyle ortamlar oluşturulmasına katkıda bulunsalar daha iyi olur bence...takı kursu sayesinde para da kazanabilirler yaptıkları takıları satarak
- iyikibenUsta Üye
18/02/11, 02:07 pm
kendimden de biliyorum,insanın birşeyler üretebildiğini görmesi,bir işe yaradığını hissedebilmesi kadar güzel bir şey yok...demek ki şizofreniye karşı koyabilecek gücüm var diye düşünüyorum,insanın yetilerini kaybetmediğini görmesi çok güzel birşey...
sadece uğraşı terapisi de değil,hastaların sosyal ortama uyum sağlaması da amaçlanmış.bu da çok önemli bence...
ben bir hastanede görmüştüm o kadar güzel yapma çiçekler yapmışlardı ki anlatamam...
sadece uğraşı terapisi de değil,hastaların sosyal ortama uyum sağlaması da amaçlanmış.bu da çok önemli bence...
ben bir hastanede görmüştüm o kadar güzel yapma çiçekler yapmışlardı ki anlatamam...
- iyikibenUsta Üye
18/02/11, 05:20 pm
şizo ve kendini kötü hisseden diğer arkadaşlar,sizler de üzülmeyin,ben zamanla iyileşeceğinize inanıyorum.sadece inancınızı kaybetmeyin,moralinizi yüksek tutun.her türlü hastalıkta inanç çok önemli,kanser örn:halama 3-4 ay yaşarsın dedi doktor,valla halam 25 yıldır yaşıyor turp gibi maşallah,yürüyemezsin denen felçli hasta inancı sayesinde yürüyor... bunun gibi çok örnek var,sizlerinde en azından günlük işlerinizi yapabilecek kadar iyileşeceğinizi düşünüyorum,bakarsınız çok da iyi bir işiniz olur.
- şizoUsta Üye
Puanlar : 500
18/02/11, 08:48 pm
saol iyikiben çok güzel moral veriyorsun ..bizlerin morale çok ihtiyacı var.hayata dayanmak adına.tekrar saol.
takı işleri bana sıkıcı geliyor kendi adıma.ama katılan arkadaşlara başarılar dilerim..
takı işleri bana sıkıcı geliyor kendi adıma.ama katılan arkadaşlara başarılar dilerim..