Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 41 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 41 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  dinliyorsunuz  şuanda  

tecasbcops
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1990

Karışıklığı Gideriyim Empty Karışıklığı Gideriyim

24/02/11, 04:19 am
Baya kafanız karıştı aslında. Bi tarafım böyle diyo bi tarafım böle diyo gibi algıaldınız. E madem öyle diyon bu ne gibi sorular çıktı. Şu oldu bu oldu. Ben şimdi kısaca şu 2007'den itibaren olan süreci anlatıyım.

Leponex, bana 2007'de şizofren hakkında detaylı/geniş/teferruatlı bir bilgi veren site biliyor musun dediğimde bana şizofreni bilmiyoum amaşurada böyle bişey var dedi ve sanrılı bozukluk lingini verdi. O linkte düşman görme ve saldırıdan bahsetmesi benim Zeynep'i keşfetmem oldu. Zeynep ne bana aşıkmış ne düşman. O anda herşey döküldü patır patır. Meğer herşey bi oyunmuş. Zeynep tamamen yanlış kişilikte göstermiş kendini. Ve bir sürü yalan söylemiş ama düşmanlıktan değil. Meğer benim lehime değil aleyhime hareket ediyormuş/çalışıyormuş. Sonra baktım Psikiyatrlarda düşman, Medyumlarda düşman. Düşmanlığa yoğunlaştım. Baktım ki şizofren tamamen düşmanlık. Elektro şoklardan hastanelere ilaçlardan muskalara yolda bilmem napmaktan tecavüzlere, cinayetlerden intiharlara kadar herşey Zeynep'i yanlış (Düşman) tanımaktanmış. Bu kadar basit mi? Evet basit.

Ondan sonra huylanmalar/şüphelenmeler/kuşkulanmalar devam etti tabi. Zeynep(Psikiyatr/Medyum üçlüsünün aleyhime hareket ettiğini/çalıştığını anladıktan sonra düzelme üstüne düzelmeler yaşadım.

Tesadüfen rastladığım diziyle psikolojiyi bozan büyü/hastalık/program olmadığını keşfettim. Bununla beraber diğer intiharları (fizik namusu, borç namusu ve Din'in doğurduğu diğer inançlar) keşfettim. Bir taşla iki kuş derler ya aynen öyle.

Üçüncü güzel tesadüf mail. Forex. İşi hayatımdan kaldırdım.

Sonuç olarak;
Hastalık/büyü/Kader/O bu şu/Dış güç yok = Herşey kendinden

Şimdi forumda herşey kendimden değilmiş gibi, Zeynep/Psiikiyatr/Medyum düşmanmış gibi yazılarım var. Şimdi bu neyin nesi.

Dış güç/Hastalık/Büyü gibi birşeye inanmanın yanında başka bişeye daha inanmışım. İç güçmü diyim, ben mi diyim, tam anlamadım bunu işte bunu düzeltemediğim için hatlar karışıyo habire. Zeynep'i çok iyi biliyorum/eminim düşman ve salak bişey değil, O'nun bana en ufak zarar veremediğini de çok iyi biliyorum/eminim. Hastalık/Büyü/Tanrı/Evlilik/İş bunların olmadığına gayet eminim. Ama bu karışıklık neyin nesi anlamadım. Bu iç güç, iç etken hani şu telkin/kodlama/aşılama/düşünce gücünün yanlış anlaşılmış hali. Bu gibi bişeyler yaşıyorum. Kendime şunu diyorum örneğin oluyorum. Ben rahatlıyacam diye kodluyorum rahatlıyorum, ben iyiyim diyorum iyi oluyorum, ben herşeyden zevk alıcam diyorum alıyorum, ben olmayacak bişeyi yaparım diyorum yapar oluyorum gibi bişeyin bozuk hali. Bunu tam anlayamadığım için anlatamıyorum. Sizdede var bu inanç. Kendinizdende inceleyebilirsiniz. Bu ortak irade gibi bir güçte olabilir. Zeynep ve ben iki güç kendime zarar getiriyo gibi bişide oalbilir. Bişiler olabilir işte. Bimiyorum. O yüzden asla ve asla çelişkiymiş gibi anlamayın yazılarımı. Hatta bazende size uyarak ifadeler kullandım. Bunuda göz önüne alın.

Şunu ifade ediyim. Milyarda 1'im. Hayatta hiç algılamadığınız/görmediğiniz bir insanım.

Burdan ne çıkartırsınız bilmem. Yorumu size kalmış.