- MisafirMisafir
Önemli Noktalar
28/02/11, 02:53 am
Hasta olmayan foruma üye olmaz, bişeyler yazmaz, forumla ilgilenmez. Bu şekilde üye olan örgüttendir.
Hastayım deyipte anormal/anlamsız/ilginç/farklı mesajlar yazıyorsa kişi hasta değildir ve örgüttendir.
Forumlar yeni yeni senaryoların üretimi içindir.
Forumlar oyalama içindir.
Forumlar vukuat üretme içindir.
Forumlar yanlışları oturtma içindir.
Psikoloji/Psikiyatri/Medyum siteleri tamamen sahte/senaryo/terör/şiddet/oyun/vukuat vb. çalışmalarıdır.
Bu psikolojik Dünya'da en küçük bir yazıdan/sözden en büyük bir yazıya/söze kadar her kelime ayrı bir zehirdir/iştir/oyundur.
İnsancıllık/aşk/dostluk/yardım/din/bilim kullanılan malzemeler arasındadır.
Durum tamamen tedavi/yardım adı altında yapılan tehlikeli oyunlardır.
İlaç, muska, terapi oyalama amaçlı kurulmuş tezgahlardır.
Olumlu bir takım söylenen sözler (Hastalık düzelir, tedavi edilebilir gibi) tamamen avutma amaçlı sözlerdir. (Siz hiç düzelen gördünüzmü gözünüzle, millet ölüyor habire, 50 yaşına gelmiş hala bozuk olan çok, çevrenize bakın bi hala adam kıvranıyo dimi yıllardır)
Hastayım deyipte anormal/anlamsız/ilginç/farklı mesajlar yazıyorsa kişi hasta değildir ve örgüttendir.
Forumlar yeni yeni senaryoların üretimi içindir.
Forumlar oyalama içindir.
Forumlar vukuat üretme içindir.
Forumlar yanlışları oturtma içindir.
Psikoloji/Psikiyatri/Medyum siteleri tamamen sahte/senaryo/terör/şiddet/oyun/vukuat vb. çalışmalarıdır.
Bu psikolojik Dünya'da en küçük bir yazıdan/sözden en büyük bir yazıya/söze kadar her kelime ayrı bir zehirdir/iştir/oyundur.
İnsancıllık/aşk/dostluk/yardım/din/bilim kullanılan malzemeler arasındadır.
Durum tamamen tedavi/yardım adı altında yapılan tehlikeli oyunlardır.
İlaç, muska, terapi oyalama amaçlı kurulmuş tezgahlardır.
Olumlu bir takım söylenen sözler (Hastalık düzelir, tedavi edilebilir gibi) tamamen avutma amaçlı sözlerdir. (Siz hiç düzelen gördünüzmü gözünüzle, millet ölüyor habire, 50 yaşına gelmiş hala bozuk olan çok, çevrenize bakın bi hala adam kıvranıyo dimi yıllardır)