- MisafirMisafir
Akıl Veren Çok Para Veren Yok
03/03/11, 05:02 pm
Toplum ne akıllı ne paralı. Akıllıymış gibi bide akıl vermeye kalkar. Siz bi iş kurayım dersiniz maddi destek istersiniz, para yerine abuk sabuk akıl verirler. İşinizi onaylamazlar, bu işin yürümeyeceğinden bahsederler, işyerinize gelip şunu şuraya koysana bu burada olur mu (Halbuki onun yeri orası) falan derler, ama evlenicem deyin abuk sabuk şeylere para bulurlar, şizofren yakınlarına çalış düzelirsin derler ama para vermezler, para bulamazlar mı bulurlar düğününüze para pulanlar ona da bulur, şizofreni iyice şizofren yapmasını iyi bilirler, şizofren sermaye yetersizliğinden batınca şizofrene kızarlar, şizofrene git askere adam ol zırvasını kurarlar para istersiniz bi sürü laf ederler, evlenince karınızla sorun yaşarsınız gelirler abuk sabuk akıl verirler (halbuki sorun para) para vermezler, arkadaşınız iş güç sahibidir giderler onu konuşurlar size bak çocuk iş güç sahibi ev aldı araba aldı sen naptın derler (unuturlar geçmişi size vermedikleri paraları, ilgisizliklerini, saçma ilgilerini), ben bu doktorlardan hocalardan bişey anlamadım derler (güzel tespit) ama yine gidip onların saçma bir mantıkla istediği 500 TL'yi verirler, ........
Akıl veren çok para veren yok. Halbuki sorunun çözümü parada. Siz siz olun işinize, evliliğinize onu bunu karıştırmayın. Ya para ver deyin ya da gözüme görünme.....
Akıl veren çok para veren yok. Halbuki sorunun çözümü parada. Siz siz olun işinize, evliliğinize onu bunu karıştırmayın. Ya para ver deyin ya da gözüme görünme.....
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: Akıl Veren Çok Para Veren Yok
03/03/11, 05:14 pm
.
- MisafirMisafir
03/03/11, 05:16 pm
Yoo hiç öyle demiyodu. Haklısın diyodu. Akıl veren çok para veren yok.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
03/03/11, 05:22 pm
.
- forexAcemi Üye
Puanlar : 15
03/03/11, 06:05 pm
https://www.youtube.com/watch?v=GTA6vzGoTyM
tecasbos cem karaca söylemiş bak burda
Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur,toplasan o öğütleri burdan köye yol olur.Ana,baba,bacı,gardaş dar günümde el olur
tecasbos cem karaca söylemiş bak burda
Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur,toplasan o öğütleri burdan köye yol olur.Ana,baba,bacı,gardaş dar günümde el olur
- MisafirMisafir
03/03/11, 06:10 pm
Heh bak güzel tespit. İşte bende hemen hemen bunu anlatmaya çalışıyorum. Herkes akıl vermesini bilir ama para ver deyince düşman gibi olur.
- MisafirMisafir
03/03/11, 06:13 pm
Bana anam yıllarca bişeyin yok (Burası Doğru Akıl Ama) diyeceğine para verseymiş daha iyi olurmuş. Şimdiye çoktan Konya'ya villamı yapmıştım.
- MisafirMisafir
03/03/11, 06:13 pm
Burada namus meselesine de dikkat!
- MisafirMisafir
03/03/11, 06:17 pm
Ulan bu şarkıyı veren forex'miş. Oğlum sen bana yazma. Benim açtığım konularda bulunma. Anlaşıldı mı?
- forexAcemi Üye
Puanlar : 15
03/03/11, 06:43 pm