- MisafirMisafir
İçimdeki şizofreni son nefeslerini veriyor !
04/03/11, 06:50 pm
Heyooo artık ruhsal özgürlüğüme kanat açmaya başladım Hezeyan, impulsivite, paranoya vs. hiçbiri beni etkilemiyor Dışarıda artık kimseden çekinmeden geziyorum Sosyal ilişkilerimde bariz iyileşmeler yaşamaya başladım. İnsanlarla iletişim kurmanın keyfini yaşıyorum Kısa bir zaman sonra yeniden memurluğa başlayacağım ve ortalığın tozunu dumana katacağım :=) Önceliğimi hayat arkadaşımı bulmaya ayırdım; yalnız laf olsun diye ilk karşıma çıkana yapışmayacağım Artık ben de seçiciyim; ruh ikizimi bulana kadar da aramaya devam edeceğim Yazın ailemle yapacağım karadeniz turunu da iple çekiyorum Bir aksilik çıkmazsa ömrümde ilk defa bu yeşil yaylalara açılıp ciğerlerime oksijen çekeceğim Şöyle bir örnek veriyim artık tecasbcops arızasının yazdıkları bile sinirimi bozamıyor Bu örnek bile çokşey anlatır :=) eheuehu Şizofreni artık son nefesini veriyor ve benden helallik istiyor Alll sana helallik !!! Burada eksik olan el işaretini siz tamamlarsınız. eheueheu
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: İçimdeki şizofreni son nefeslerini veriyor !
04/03/11, 07:45 pm
iyi çok güzel,sevindim senin adına diğer arkadaşlar da moral bulsunlar,giderek daha iyi duruma gelenler var diye...
- MisafirMisafir
04/03/11, 08:02 pm
Ulan lepo eğer iyiysek ben senin sayende düzeldim sen benim sayemde. Nankör seni. Ama bu dediğin şeyler arada olur abicim. Umutlanma. Ama benim yazdıklarımı dinlersen kökten bitirirsin işi. Ben arıza diilim.
- MisafirMisafir
04/03/11, 11:27 pm
Teşekkürler Başkalarına ümid verebilirsem ne mutlu bana ! 10 senedir ilaç yutuyorum iyileşme sabretmeden ve çabalamadan olmuyor Bu arada beni tanımayanlar kendileri sayesinde iyileşmişim gibi zırvalamalar yapmasınlar !iyikiben demiş ki:iyi çok güzel,sevindim senin adına diğer arkadaşlar da moral bulsunlar,giderek daha iyi duruma gelenler var diye...
- MisafirMisafir
05/03/11, 12:35 am
Sen boşversene. Kesin şüphelendin bazı şeylerden. Bişeyler değişti. Bi işe yaradım kabul et. Daha çok yarıyacam merak etme. Bu söylediklerimi saymıyorum ben. Bu kadar ucuz değilsin.
- GökyüzüGedikli Üye
Puanlar : 152
05/03/11, 07:57 am
leponex sevindim senin adına. Ümitlerinin tez zamanda gerçek olması temennilerimle...
- MisafirMisafir
05/03/11, 02:53 pm
Gökyüzü teşekkürler sen nasılsın iyimisin ?
- GökyüzüGedikli Üye
05/03/11, 04:16 pm
Teşekkür ederim leponex iyiyim.
- MisafirMisafir
05/03/11, 05:11 pm
Senin ilaçların ve şikayetlerin neydi ?
- GökyüzüGedikli Üye
07/03/11, 11:19 am
Sevgili leponex;
ben şizofren yakınıyım, unuttun galiba. Daha önce chatboxtan konuşmuştuk.
- MisafirMisafir
07/03/11, 08:59 pm
Gökyüzü şizofren diye bişey var mı gözünü seveyim. Sallama be! Göz var nizam var.
- MisafirMisafir
07/03/11, 11:31 pm
Unutmuşumdur O zaman yakını olduğun şizofren için sormuş olayımGökyüzü demiş ki:Sevgili leponex;
- GökyüzüGedikli Üye
08/03/11, 09:53 am
Peki leponex. Ses halüsinasyonları mevcut kardeşimde. Ancak başka şeylerde var her ne kadar inkar etsede. En son kullandığı ilaçları bende bilmiyorum.
- MisafirMisafir
09/03/11, 10:10 pm
Dışarıda tipi halinde kar var Sıcak çayım demlenmek üzere Ailemle birlikte huzurluyum Bundan ala mutluluk mu olur ? Hepimizin tanrıya şükretmesi lazım Sadece kötü zamanlarda başın derde girince değil Şükretmek çok önemli Nacizane tavsiyemdir ki zaten biliyorsunuzdur