Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 63 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 63 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  şuanda  Forum  

tecasbcops
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1990

Tarih Yazdım! Empty Tarih Yazdım!

18/03/11, 06:16 am
Dünya psikiyatri/medyum tarihinde en temiz en leziz en tatlı en güzel uyanışı/düzelmeyi sağlayan çok nadir kişilerden biri oldum!
Bu ne demek; varlığına inanılan tüm şeylerin yok olduğunu anlayan, bozulmanın ve düzelmenin çok basit olduğunu anlayan, hayatta bozulmanın insanın kişisel hatalarına değil dürtülen inançlara bağlı olduğunu anlayan, herşeyin dış güç değil psikolojik olduğunu anlayan, Dünya'da inanılan ve değişmesi kolay olmayan hatta imkansıza yakın ve imkansızlık içeren inanışları kaldıran, anormalin normal normalin anormal olduğunu anlayan, ve şu an ki düzende/mantıkta yaşayan insanların içinde yaşaması mümkün olmayacak derecede gelişen, aynı zamanda akrabalar arası şizofrenik ortamıda yıkan, hayallerin gerçek olabileceğini gören, inanmaktan görmeye geçişi keşfeden, Dünya'daki büyük terörü keşfeden, küçük şeylerin büyütülerek nasıl sorunlaştığını keşfeden, küçük şeylerin büyütülerek insanların nasıl uyutulduğunu keşfeden, çok pis bir çöplüğün içinde yaşandığını keşfeden, çok pis bir yalanların içinde azap çekildiğini keşfeden, çok pis bir terörün içinde hayattan yok olup gidildiğini keşfeden, durumda olan insan demek! ÇOK ÇOK NADİR! ÇOK NADİR GÖRÜLÜR UYANAN!

Ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım! Çok pis bir terörün kurbanlarısınız! Tüm Dünya insanlığı olarak genel durum bu! Varları yok edin düzelin! İnandıklarınızın olmadığını görün insan olun! Dünya'ya bir kere gelirsiniz bir kere de gidersiniz! Çok ince bir çizgi düzelmek! Çizgiyi farkettinizmi iş tamam! Şüphe en iyi ilaç! Şüphesiz hiçbişey olmaz! Herşey şüpheden başlar! Şüphe yoksa düzelme olmaz! Ha siz direk görmeye geçtiniz, o zaman herşey tamam zaten! Şüpheye gerek yok!

Tarih yazdım ya da yazabilirim diyim! Çünkü kafamda bir soru işareti var! Örgüt başka bir şeyin peşinde olabilir mi? Çünkü 4 senedir hep bişeylerin peşindeydi!

Not : Yazı hava atmak gibi anlaşılmasın! Sadece Dünya'daki ve bendeki durumu anlatmaya çalışıyorum o kadar!
leponex
leponex
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 852

Tarih Yazdım! Empty Geri: Tarih Yazdım!

18/03/11, 06:18 pm
Paranoid hezeyanların tavan yapmış ama bunun farkına varacak durumda değilsin.
tecasbcops
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1990

Tarih Yazdım! Empty Geri: Tarih Yazdım!

18/03/11, 07:54 pm
Lepo uyandırcam seni... Bu terörü göstercem sana... Bişeyin hezeyan olup olmadığına kim karar verir göstercem sana!