Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 83 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 83 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  şuanda  Forum  

risperdion
Acemi Üye
Acemi Üye
Puanlar : 33

Zihinselmi,bedenselmi Sizce hangisi daha şanslı Empty Zihinselmi,bedenselmi Sizce hangisi daha şanslı

22/03/11, 11:53 pm
Arkadaşlar hastaligimiza birde bu şekilde yaklaşarak düşünce ve yorumlarinizi paylaşırsaniz sevinirim(dünyaya şizofren olarak gelmek veya gelmek istemeyen adlı konuma 5kişi yorum yazmış:-() bu konuda kimler açık olup çekinmeden yazacak bekliyorum tcbs sen hariç sen şimdi bir başlarsın dünyayın kurtaran filayof modunda örgütten başlar örgütten bitirirsin:-)
Misafir
Misafir

Zihinselmi,bedenselmi Sizce hangisi daha şanslı Empty Geri: Zihinselmi,bedenselmi Sizce hangisi daha şanslı

23/03/11, 01:20 am
risperidon öncelikle risperdal isimli ilaçtan nefret ettiğimi belirteyim Çünkü 1,5 sene boyunca 50 mg kalçadan iğneyle aldım ve hayatımı kararttı Saçma sapan yan etkilerle boğuştum kaldım Soruna gelirsem tekerlekli sandalyeye mahkum birisi olmaktansa böyle olmayı tercih ederdim İnş. ilerde kaza vs geçirip böyle bir duruma gelmem/gelmeyiz
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 1810

Zihinselmi,bedenselmi Sizce hangisi daha şanslı Empty Geri: Zihinselmi,bedenselmi Sizce hangisi daha şanslı

23/03/11, 07:13 am

ben şizofren olmayı,bedensel özürlü olmaya tercih ederdim.inş. bir de bedensel özürlü olmayız,allah korusun...

En son iyikiben tarafından 15/09/13, 08:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
risperdion
Acemi Üye
Acemi Üye

23/03/11, 08:29 am
Engelliler.biz isimli foruma takılaniniz oldumu bilmiyorum beni oradan edding kullanıci isimli arkadaş davet etti bu foruma.Ben cepten takılıyorum chat box bölümü falan yok engelliler sitesinde şizofren arkadaşlar arıyordum edding sayesinde geldim.ama mutlaka o foruma bi göz atın ders alıp halimize şükretmemiz gerektiğini göreceksiniz herkezın çok daha önemli çaresiz derdi var.
ibrahim uyanık
ibrahim uyanık
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 327

23/03/11, 12:56 pm
risperidon engellilerde uyazışmıştık acaip nickin vardı. şizofreni deyince engelliler korkuyor deli gelmiş diye.şizo olmak bedensel özürlü olmaktan yeğdir.ilaçlarla kendini koruyabiliyosun ama bedensel özürlünün o şansı yok bence
elimiz ayağımız tutarken bakamam diye terk ediliyoruz ,bide bedensel özürlü olsak vay halimize...
aycammm
aycammm
Asil Üye
Asil Üye
Puanlar : 93

23/03/11, 01:04 pm
ben de katılıorum sizlere,bedensel özürlü olmaktansa böyle olmayı yeğlerim.inşallah dediğiniz gibi ilerde kaza falan geçirip sakat kalmayız,ALLAH korusun.
risperdion
Acemi Üye
Acemi Üye

23/03/11, 08:40 pm
Arkadaşlar birde şöyle düşünelim biz bedensel engellilerle kendimizi kıyasladigimizda iyiki bedensel engelli değiliz derken tekerlekli sandalyede birini düşünüyoruz dimi¿birde bu soruyu tekerlekli sandalyedeki birine sorduğumuzu düşünelim bedensel engelli biri bizim hastaligimizi düşüncelerimizi nereden bilsin¿ Belkide oda hepimizin söylediğinin aksine elim ayağım tutmuyor ama deli değilim söylediklerim dinleniyor diyecek.belkide şizofren olmayı tercih ederim diyen bizlerde bedensel engelli olsaydık halimizden memnunuz aklımiz yerinde derdik kimbilir
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

23/03/11, 08:55 pm
şimdi herkesin "şizofreni hikayesi" farklı,bu durumu ağır yaşayan var,hafif atlatan var

En son iyikiben tarafından 15/09/13, 08:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
risperdion
Acemi Üye
Acemi Üye

23/03/11, 10:08 pm
Doğru söylüyor iyiki ben ben genel olarak sınıflandirarak düşünmüştüm
Misafir
Misafir

24/03/11, 12:33 am
Bedensel engelli olsanızda engelin ortadan kaldırılması mümkün. Organ nakli... Mutlu Alırsınız birinin bacağını tamam... Mutlu
Misafir
Misafir

24/03/11, 05:38 am
Ruh naklide mümkün olursa tamam bu iş... Mutlu
risperdion
Acemi Üye
Acemi Üye

24/03/11, 08:21 am
Tahta kafa aslında senin bi --- yok işine geldiği gibi davranıyorsun.organ nakli nerede lazım biliniyor sen bedensel engelli olsaydın organ nakli insanlara yapılır sen ümitlenme sana anca beygir gibi infaz yapılırdi sen umutsuz vakasın hem annen organ naklide yaptırmazdi sana senin birşeyin yok yavrum derdi.ruh nakline gelince sana ruh nakli için uygun ruhta bulunmaz o ruhu taşıyacak beden karakter ve beyin lazım sen kesin önceki hayatında öküzmüşsün
iyikiben
Usta Üye
Usta Üye

24/03/11, 08:24 am
............

En son iyikiben tarafından 25/03/11, 03:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
risperdion
Acemi Üye
Acemi Üye

24/03/11, 10:56 am
Sağol iyiki ben şekil A'da gözüktüğü gibi kılavuza gerek yok tahta kafa umutsuz vaka:-)
Similar topics