Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 106 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 106 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  dinliyorsunuz  şuanda  

koleksiyoncu
Yeni Üye
Yeni Üye
Puanlar : 8

felan filan Empty felan filan

11/05/11, 09:45 am
arklar the end hayatımın sonu bu yaşa kadar direnebildim bende sizdenim büyük ihtimalle yaş 28 1.5 aydır uyku uyuyamıyorum birileriyle konuşurken içimi korkularla doluyor 1 aydır güvenlik işinde çalışıyorum milletin şamaroglanı olduk resmen iş yerinde ama halan direniyorum dayılarımın 2 side şizo işten dolayı doktorada gidemiorum 1 ay sigortalı olmam gerekiyormuş muyene olabilmem için ama ben tanımı zaten biliyorum şizo 2 gundur dayımın ilaclarını içiyorum zyzapin yarım yarım arklar desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum hoşçakalın...

edding
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 533

felan filan Empty Geri: felan filan

11/05/11, 11:33 am
öncelikle hg geçmiş olsun . kendi kendine teşhis koyman ve dayının ilaçlarını kullanman yanlış en yakın zamanda bir psikiyatri uzmanına görünmen gerekli gerekli teşhisi sana o koyar ve ona göre ilaçlar verir ve en kısa zamanda sorunların bir nebzede olsa hafifler . senin tek yapman gereken ne yapp edip bir psikiyatri uzmanına gitmen . dayımın ikiside şizofren demişssin belki genetik olarak sende olabilirsin ama burdan sana kimse bu teşhisi koyamaz dediğim gibi en kısa zamanda doktora çık.
koleksiyoncu
Yeni Üye
Yeni Üye

14/05/11, 02:18 pm
edding ilaçların iyileştirdiğinden eminmiyiz oluruna bıraksak nasıl olur herneyse geçer desek veya doktorlara nasıl güvenelim veya benim anlattıgım belirtiler şizofreni belirtisi olabilir ve doktor şizofren ilacı verir ama belkide ben şizofren değildirim ağır depresyondurum yani bu doktorların bu işlere hakim oldugundan hep şüphe duyuyorumm dayı ne bilimmm...
koleksiyoncu
Yeni Üye
Yeni Üye

14/05/11, 02:29 pm
belki şizofren hastalıgı yeni bir semptom oluşturur farklı bşr ruh hali ve bundan kimsenin haberi yoktur keşfedilmemiş bi semptomdur psikiyatri konusu ucu açık bi alan baş kıç ağrısına benzemiyoki nebilimm ve şunuda bil dostum dayımın bi tanesine psikoz tanısı konuldu ve o da benle aynı kafada 50 yaşında bu güne kadar ne ilaç içmişliği var ne sigara içer ne alkol içer gunde 2 saat dışarı çıkar ve 1 odanın içinde bir teevizyonuyla hayat sürüyor...
edding
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 533

14/05/11, 05:37 pm
iyileşmek istiyorsan dr a güvenmek zorundasın zaten kriterler belli şizofreni tanısı koymak için bu kadar tereddüt etmene gerek yok bence .dayınada geçmiş olsun acil şifalar.
MyDyingBride
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 236

15/05/11, 01:28 pm
merhaba koleksiyoncu... öncelikle iki büyük hata yapmışsın; birincisi kendine teşhis koyman, ikincisi buna dayanarak kendi kendine ilaç alman. Birincisini yapabilmen için uzman olman gerekir- bu hastalıkla karıştırılan başka bir hastalığın da olabilir-. İlaca gelirsek, her hasta aynı ilacı kullanmaz, aynı ilac olsa bile dozları farklı olabilir, o nedenle ilaçları uzman görüşü olmadan kullanma sakın. en kısa zamanda bir uzmana görünmelisin ve tavsiyelerine uymalısın. geçmişolsun.
koleksiyoncu
Yeni Üye
Yeni Üye

16/05/11, 02:26 am
her 2 arkadaş kusura bakmayın siz heralde benim bu forumdaki muhattabım deilsiniz.. maleseff yinede sğl tşk ederm a.e.o