- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Şizofren Hastası Kendi Yazdığı Şiirlerini Satarak Geçiniyor
20/06/11, 06:20 pm
Samsun'da şizofren hastası olan 1 çocuk babası Durmuş Tunacık (34), kendi yazdığı şiirlerden oluşan kitaplarını ve kendi sesiyle doldurduğu şiir CD'sini satarak geçimini sağlıyor.
Samsun'da 22 yaşında şizofren teşhisi konulan evli ve 1 çocuk babası Durmuş Tunacık, yazdığı aşk şiirlerinden oluşan Sevda Pınarı 1 ve Sevda Pınarı 2 isimli kitap bastırdı. Yazdığı şiirleriyle geçimini sağlamak isteyen genç şair, kitaplarını ve yine kendi sesiyle doldurduğu CD'sini kapı kapı dolaşarak satmaya başladı.
Aşk üzerine şiirler yazdığını belirten Durmuş Tunacık, "Sevda Pınarı 1 isimli kitabımdan bin adet, Sevda Pınarı 2 isimli kitabımdan bin 500 adet bastırarak satışını yaptım. Şimdi kendi sesimle okuduğu şiirlerimi bir CD'de topladım ve kapı kapı dolaşarak satıyorum. İnsanların bu konuda duyarlı olmalarını bekliyorum" dedi.
http://www.haberciniz.biz/sizofren-hastasi-genc-kendi-yazdigi-siirlerini-satarak-gecimini-sagliyor-1084686h.htm
Samsun'da 22 yaşında şizofren teşhisi konulan evli ve 1 çocuk babası Durmuş Tunacık, yazdığı aşk şiirlerinden oluşan Sevda Pınarı 1 ve Sevda Pınarı 2 isimli kitap bastırdı. Yazdığı şiirleriyle geçimini sağlamak isteyen genç şair, kitaplarını ve yine kendi sesiyle doldurduğu CD'sini kapı kapı dolaşarak satmaya başladı.
Aşk üzerine şiirler yazdığını belirten Durmuş Tunacık, "Sevda Pınarı 1 isimli kitabımdan bin adet, Sevda Pınarı 2 isimli kitabımdan bin 500 adet bastırarak satışını yaptım. Şimdi kendi sesimle okuduğu şiirlerimi bir CD'de topladım ve kapı kapı dolaşarak satıyorum. İnsanların bu konuda duyarlı olmalarını bekliyorum" dedi.
http://www.haberciniz.biz/sizofren-hastasi-genc-kendi-yazdigi-siirlerini-satarak-gecimini-sagliyor-1084686h.htm
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
Geri: Şizofren Hastası Kendi Yazdığı Şiirlerini Satarak Geçiniyor
20/06/11, 07:36 pm
Ne güzel şizofrenlerin birşeyler başardığını görmek beni mutlu ediyor.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
20/06/11, 08:01 pm
ÇOK MUTLU OLDUM BU HABERE.BELKİ BENDE SENARYOMU FİLM YAPABİLİRİM BİGÜN.UMUT VERDİ BANA.
11/07/11, 04:47 am
YANİ DİYORKİ BEN DİLENMİYORUM EMEK VERMEK İSTİYORUM Bİ ŞEYLER ANLATMAK KENDİMİ İFADE ETMEK AMA EMİN OLUN BEN BUNLARIN HEPSİNİ YAŞADIM 1 KAPI AÇILIYORSA 10 KAPI YÜZÜNÜZE KAPANIR GERÇEKLER ACIDIR ONUN İÇİN FAZLA POLYANNACI DA OLMAYIN FİLM DEYİLDE TİYATRO OLABİLİR MESELA ROL YAPABİLENLERDEN BENCE YATKINIZ MESELA DÜŞÜNSENE Bİ İŞ İMKANINDAN BAHSETMİŞTİM AHA GECENİN 4,46SINDA DANK DEDİ BAKIN TİYATRO 2TL BİLET OLSA
100 KİŞİLİK EN AZ SALO9NLARDA İMKANI OLMAYANLARIN KIYAFETİ ALINIR AİLESİNE KATKI SAĞLANIR İLAÇLARI ALINIR MESELA KENDİNİ ADAM SANANLAR DA OTURUP Bİ DÜŞÜNÜR BELKİ NE DERECE BİLEREK YADA BİLMEYEREK HAYVANLIK YAPTIKLARINI
100 KİŞİLİK EN AZ SALO9NLARDA İMKANI OLMAYANLARIN KIYAFETİ ALINIR AİLESİNE KATKI SAĞLANIR İLAÇLARI ALINIR MESELA KENDİNİ ADAM SANANLAR DA OTURUP Bİ DÜŞÜNÜR BELKİ NE DERECE BİLEREK YADA BİLMEYEREK HAYVANLIK YAPTIKLARINI