- timuçinUsta Üye
Puanlar : 973
ne uğruna?
25/12/09, 10:55 pm
na hakkıymış? türkiyede bizimgibi vakalara verilen haklar nerelerde uygulanıyormuş? hepsi yalan dolan! bikuyuya düştük veya atıldık,kimse kimseyle uğraşmıyor! beynimizi yiyoruz! ruhumuzla yüzleşiyoruz! allah (yüce yaratıcı) kahretsin!
- kankaGedikli Üye
Puanlar : 205
Geri: ne uğruna?
26/12/09, 10:51 am
Çok doğru söylüyorsun timuçin.Yapayanlızız sanki bir kenara itilmişiz ve ne haliniz varsa görün deniliyor.Herkes kendi başının çağresine baksın anlayışı var.Kimse arayıp sormuyor.Neyin var demiyor.Haklarımız elimizden alınmış.En basitinden bir sağlık güvencemiz bile yok.Ne kadar da ihtiyacımız var oysa.Tamda ihtiyacımız olan bir dönemde.Pahalılıktan çoğumuz ilaçları bile alamıyoruz.Birçoğumuz işsiziz.Bakıma muhtacız.
BEN BURDAN YETKİLİLERE SESLENMEK İSTİYORUM.EĞER DİNLİYORSANIZ KULAK VERİN.BİZ HASTALAR EN AZINDAN BİR SSK YANİ SAĞLIK GÜVENCESİ İSTİYORUZ! LÜTFEN BU KONUDA GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPIN.BİZLERİ DE KURTARIN!
Gerçekten çok zor durumdayız biz hastalar.Hem maddi hem manevi olarak.Doktor para, ilaçlar para, muayene para, herşey para.Bizlerse kendimize bile bakamıyoruz.Lütfen duyan birileri yardımcı olsun.
Teşekkürler
BEN BURDAN YETKİLİLERE SESLENMEK İSTİYORUM.EĞER DİNLİYORSANIZ KULAK VERİN.BİZ HASTALAR EN AZINDAN BİR SSK YANİ SAĞLIK GÜVENCESİ İSTİYORUZ! LÜTFEN BU KONUDA GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPIN.BİZLERİ DE KURTARIN!
Gerçekten çok zor durumdayız biz hastalar.Hem maddi hem manevi olarak.Doktor para, ilaçlar para, muayene para, herşey para.Bizlerse kendimize bile bakamıyoruz.Lütfen duyan birileri yardımcı olsun.
Teşekkürler