- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
bayan ın takıntısı.
08/07/11, 09:29 pm
bayan bir sigar çıkarttı paketten.gün de 2 pakete yakın içiyordu.çalan müziğin ritmine uyup salınmaya başladı hemen oda da.eşinden yeni ayrılmıştı.eşi şizofren idi.ama kadın havalıydı.koca nesine gerekti onun ,hem de hasta koca yı napacaktı,yaşamak varken.29 yaşların daydı.dünya dan hevesini tam alma zamanıydı.yaşamak lazımdı bu dünya da.bilgisayarının başına geçti hemen .chat programların da erkekler le konuşmaya bayılıyordu.flörtleri her zaman olmuştu.kocasını hatırlayın ca içi sıkılıyordu.niye evlenmişti sanki onla.matah bir adammıydı ki eski kocası.kadın işi ilerletmiş ,erkekler le buluşmaları artmıştı.bir de çocuk peydahlamıştı flörtlerin den.babası belli değildi sübyanın.nasıl olacaktı şimdi durum.bir baba lazım dı şu durum da.aklına eski hasta kocası gelmişti hemen.nasıl olsa o anlamazdı hiç bir şey.aradı hemen eski hasta kocayı.ama ne diller döktü haspa.fakat o ne , kocası evlenmişti bile bu ara da.kocası kendi gibi rahatsız ama namuslu birini bulmuştu.artık rahattı o. kadın hatasını anlamıştı ama,yapacak bir şey kalmamıştı. kadın evladına bir türlü baba bulamıyor du artık.o orta malı bir ... olmuştu.eski kocasına bir türlü yaklaşamıyor du artık.çünkü o bir iş bulmuş ve bir iş yeri açmıştı ve karısı ile mutluydu.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: bayan ın takıntısı.
10/07/11, 11:25 pm
.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
İYKİBEN E.
11/07/11, 02:54 pm
MERHABA.BAYANLAR A ÖFKE DUYMUYORUM.BİLAKİS ONLARIN KUTSAL KİŞLER OLDUĞUNA İNANIYORUM.ONLARA SEVGİ DUYUYORUM.