insanların sizinle konuşması
23/10/11, 10:18 am
selam bu gün sabah işe gitmek için OTOBUSE bindim.otobus çok kalabalıktı ve birden otobusteki herkez bana bir şeyler sormaya başladı ve benimle konuştular.o kadarki otobüsten inmek zorunda kaldım..böyle durumlarla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba..?sonradan bunun beynimin bir oyunu olduğunu anladım.ama çok rahatsız oldum
(((((
(((((
- kül kedisiGedikli Üye
Puanlar : 197
Geri: insanların sizinle konuşması
23/10/11, 01:19 pm
yok sukur oyle bisey....mesala kaldigim ulkede insanlar bazen soru sorar ve konusmay baslar yaslilari bende kacinirim
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
24/10/11, 11:14 am
.
26/10/11, 02:09 am
ilaç kullanıyorum..teşhisim KRONİK NİTELİK KAZANMIŞ PSİKOTİK BOZUKLUK..
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
26/10/11, 11:54 pm
selam,geçmiş olsun,daha kötüsünü yaşadım.şehirlerarası otobüsteydim,yani otobüsten inme şansın da fazla yok.insem de otobüsün dışarısı da beynimin oyununun etkisindeydi.baktığım herşey değişmişti.dönersen-ıslık-çal demiş ki:selam bu gün sabah işe gitmek için OTOBUSE bindim.otobus çok kalabalıktı ve birden otobusteki herkez bana bir şeyler sormaya başladı ve benimle konuştular.o kadarki otobüsten inmek zorunda kaldım..böyle durumlarla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba..?sonradan bunun beynimin bir oyunu olduğunu anladım.ama çok rahatsız oldum
(((((
bu senin yaşadığını da arasıra yaşıyorum ama artık sıradan gelmeye başladı bana bu tür durumlar,şu anda geldiğim duruma da şükrediyorum.annem hiç iyileşeceğimi zannetmiyormuş.ilaçların yanısıra kendi iç mücadelemizi de yapmalıyız arkadaşlar.hepimize bu hastalıkla mücadelede kolaylıklar diliyorum.
- MisafirMisafir
28/10/11, 06:34 pm
Şunu anlamadım duydukların gerçek sesler ve konuşmalar mıydı ? Yoksa sanrı gibi birşey miydi ? Beynimin oyunu demişsin herhalde yanılsama yaşamışsın. Geçmiş olsun.dönersen-ıslık-çal demiş ki:ve birden otobusteki herkez bana bir şeyler sormaya başladı ve benimle konuştular.o kadarki otobüsten inmek zorunda kaldım.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
25/01/12, 07:34 pm
OTOBÜSDEKİ HERKESİN SİZİNLE KONUŞMASI SONRADAN DA RAHATSIZ OLUP,OTOBÜSDEN İNMENİZ....SİZ DE FARKETMİŞSİNİZ Kİ BU BEYNİNİZİN BİR OYUNU YMUŞ MEĞER.SİZ İLAÇ KULLANMIYORMUSUNUZ.VEYA İLAÇ OLUMLU GELMEDİ Mİ SİZE.BU DURUMDAN DOKTORUNUZA BİR AÇILSANIZ,BAŞKA PROBLEMLER DE YAŞIYABİLİRSİNİZ.