- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
.
19/12/11, 10:18 am
.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
Geri: .
27/01/12, 09:28 pm
edding yazını uzun olduğu için pek okuyamadım.ama ana başlık doğru ilaçlar düzenli kullanılmalı şizofreni de.
yeni bir ilaçdan sözediliyor.avrupa birliği onaylamış bir iğne var.ayda bir vurulacak.inveganın iğnesi.ama içeriği farklı,kimyasalı biraz değişik ve gelişmiş.türkiye de de ruhsatı alınmış ama bağkur veya s.s.k veya emekli sandığı ilacı daha ödemiyor.çünkü Hükümet le tam anlaşma olmamış daha.hayırlısı olsun ,bir an önce onaylansın da bizler de rahat olalım biraz daha.
yeni bir ilaçdan sözediliyor.avrupa birliği onaylamış bir iğne var.ayda bir vurulacak.inveganın iğnesi.ama içeriği farklı,kimyasalı biraz değişik ve gelişmiş.türkiye de de ruhsatı alınmış ama bağkur veya s.s.k veya emekli sandığı ilacı daha ödemiyor.çünkü Hükümet le tam anlaşma olmamış daha.hayırlısı olsun ,bir an önce onaylansın da bizler de rahat olalım biraz daha.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
Geri: .
30/01/12, 09:50 pm
şizofreni tenısı konulduğu zaman ilaç lar a hemen başlanmalı.ve ilaç doktor değiştirmediği sürece kullamılmalı.ben şizp tanısı ile ilgili invega içiyorum mesela.invega nını iğnesi çıktıği zaman değiştirmeyi düşünüyorum.bu hastalık bir sınav her şeyden önce ve bu sınacı kazanmak gerekli.şizofreni zor bir hastalık ve ömür boyu sürüyor genelde.roche nin çığır açacak ilacı kimbilir ne zaman çıkar veya başka şizo ilaçları acaba ne zaman piyasaya hakim olur bilmiyoruz.hayırlısı.