Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 93 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 93 Misafir

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  şuanda  dinliyorsunuz  

Misafir
Misafir

Şizofreniyi yenmeye başladım ! Empty Şizofreniyi yenmeye başladım !

29/01/12, 12:59 pm
Tanrım sana şükürler olsun Tedavimde 12.seneye geldim ve 29 yaşındayım...Kendimi cidden çok iyi hissediyorum Bu süreç çok uzun sürdüğünden dolayı şöyle yaptım da iyileşmtim diyemem Bir sürü etken var; kendi azmim var...Biraz da megalomanlaştım ama hezeyan ve paranoyaları yaşamını etkilemeden hissetmek yaşamın akışına uyabilmek inanılmaz bir mutluluk...İşimde de memnunum mesai arkadaşlarımla ve amirlerimle olan diyaloglarım da gayet güzel... Ayrıyeten bana tanrının lütfu olan 11 aydır çıktığım kız arkadaşım da var; birbirimizi çok seviyoruz ve ciddi kararlar aldık. Zaten kız ark.ım da cipralex kullanıyor Bu sayede tedavime anlayış gösterdi...Umarım burdaki herkesin karşısına böyle hayırlı bir talip çıkkar... Buraya pek girmiyorum ama farklı gelişmeler olursa haberdar ederim... Arkadaşlar mücadele edin; eve kapanarak hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Herkese acil şifalar dilerim; hoşçakalın
bekirecr
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 673

Şizofreniyi yenmeye başladım ! Empty Geri: Şizofreniyi yenmeye başladım !

29/01/12, 08:01 pm
leponex başarılar.12 yıl sonunda şizofreniyle başedebilmen güzel bir şey.kız arkadaşın da var,vakti gelince evlenirsin.o da cipralex kullanıyor diyorsun.olur.işyerin de var.ne mutlu,ben dışarı çıkamıyorum gene.sen düzelmişsin maşallah,darısı bizlerin başına.
Yakamoz
Acemi Üye
Acemi Üye
Puanlar : 20

29/01/12, 10:02 pm
Helal olsun sana Mutlu vallahi seni takdir ettimm.. Hayat kısa ve çok güzel mücadeleye değer arkadaşım bravo cheers

Bu ara şu cipralex dediğiniz ilacıü bizim şirkette bir abimiz var o kullanıyo.. Morelim altüst durumdayken bazen çaktırmadan içiyom Laughing Laughing ama ne rahatlatıyo yaa ... Ben canım sıkılıyoken ya da sinirliyken arada alıyorum bazen Mutlu
Misafir
Misafir

30/01/12, 12:03 pm
farao Arkadaşlar teşekkür ederim Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim Genlerime işlemiş yarım yaşanmışlıkların tümünün acısını çıkartmaya başladım Yüzünüzü güneşe dönün hissettiğiniz sıcaklık tanrının enerjisidir Şu kışı da atlatalım süper olacak. Ayrıyeten şizofreniyi hastalıktan ziyade ayrıcalık gibi görüyorum. Dünya nüfusunun %1 inde görülen bir ayrıcalık. Narsistleştim artık farkındayım Umarım sizler de en kısa zamanda iyileşirsiniz Hipomaniye girdim sanki Son zamanlarda acayip enerjikim. İsteyen arkadaşlarla İstanbulda buluşma ayarlayabiliriz. Mutlu Herşey gönlünüzce olsun.
Similar topics