- merve110Yeni Üye
Puanlar : 3
???
10/09/12, 02:18 pm
arkadaşalr ben sitenize şizofreni ile araştırma yaparken karşılaştım
uzun süredir gerçek ile rüya arasında gidip geliyorum gördüklerim gerçek mi rüyamı bilmiyorum birşeyler yaşıyorum ve onun gerçek olduğuna inanıyorum ilk başları gece olmaya başladı bu süre zarfında ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmiyorum yarım yamalak hatırlıyorum sabah kendime geldiğimde rüya diyordum ilk günler ama duvarda aslı olan bir fotoğrafı alıp yerde uyumuşum ve o fotoğraftaki kişi ile ilgili tuaf rüyalar gördüm rüyamıydı onuda bilmiyorum ama kısacası arkadaşlar songünlerde bu gerçekmi rüyamı bilmediğim şey gün içerisindede olmaya başladı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum şuan yazıyorum ama neden yazdığımı yazdıklarım gerçek mi yoksa yine rüya mı ??????????
uzun süredir gerçek ile rüya arasında gidip geliyorum gördüklerim gerçek mi rüyamı bilmiyorum birşeyler yaşıyorum ve onun gerçek olduğuna inanıyorum ilk başları gece olmaya başladı bu süre zarfında ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmiyorum yarım yamalak hatırlıyorum sabah kendime geldiğimde rüya diyordum ilk günler ama duvarda aslı olan bir fotoğrafı alıp yerde uyumuşum ve o fotoğraftaki kişi ile ilgili tuaf rüyalar gördüm rüyamıydı onuda bilmiyorum ama kısacası arkadaşlar songünlerde bu gerçekmi rüyamı bilmediğim şey gün içerisindede olmaya başladı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum şuan yazıyorum ama neden yazdığımı yazdıklarım gerçek mi yoksa yine rüya mı ??????????
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
Geri: ???
10/09/12, 02:26 pm
.............
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
06/07/13, 09:55 pm
bence şizofeni belirtileri bunlar.rüya mı geçek mi ...normal insanlar ayırtedebiliyor tabi ki. bazı hastalar ise ayırt edemiyorlar.yazdıklarım gerçek mi yoksa rüya mı .site de yazdıklarını okuduğun zaman gerçek olduğunu anlarsınız.
- Alper ALPAcemi Üye
Puanlar : 14
21/09/13, 03:59 am
Aynıların ben de yaşadım. "Canlı rüyalar" diyolar. Bunun farkında olman bunların sanrı olmadığı anlamına gelir bence. Ama psikiyatri kliniğine gitmeni tavsiye ederim.
- bekirecrUsta Üye
17/11/14, 07:44 pm
ya burada yazıyorum araya ,reklamlar giriyor bu nasıl iş.
- bekirecrUsta Üye
18/11/14, 10:50 pm
merhaba merve yazdıklarınız gerçek tabi ki. rüya ile gerçeği karıştırmak hastalıkdan anladığım kadarıyla.bir doktora görünseniz hiç fena olmıyacak.