- kuzukulağıYeni Üye
Puanlar : 7
hem merhaba diyorum ..hemde acil yardım istiyorum
02/02/13, 10:50 pm
merhaba.ben yeni üye oldum.hasta yakınıyım.burada olmak sizlerle tanışmak hem bana iyi gelecek, hemde kardeşime inşallah.herkese sağlık mutluluk diliyorum.eskişehirde şizofreni ile ilgili bir dernek var mı acaba....adres ve telefon araştırdım ama bulamadım..bilen varsa yazarmısınız.dernek hakkında araştırırken forumu keşfettim internette şükür. eskişehirde tavsiye edebileceğiniz doktor varsa önerirmisiniz....erkek kardeşim 32 yaşında .7 yıl önce bu hastalıkla tanıştı bugüne dek 3 -4 kez daha böyle dönemleri oldu.ilaç kullandı geçti ama iyileşince hep bıraktı....sürekli bir doktorumuz olmadı.bu zaman zarfında 3 ayrı doktora gittik sadece ilaç yazıp geçiyorlar..bu rahatsızlık hakkında bilgili olmak istiyorum.bugünlerde gene hali değişti bir haftadır kötüye gidiyor hastalandı tekrar...garip konuşuyor.zor konuşuyor.sürekli susuyor.aniden zayıflıyor...anlatamıyorum diyor..sesler komutlar var gene.harekeketleri çok yavaşladı..forumda yazılan belirtilerin çoğunu yaşıyor...çok üzülüyorum.cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler.iyi geceler
- MisafirMisafir
Geri: hem merhaba diyorum ..hemde acil yardım istiyorum
03/02/13, 09:04 am
Eskişehir'de dernek yok diye biliyorum ama ibrahim uyanık nikli arkadaş Eskişehirde Belki o size yardımcı olabilir.
- ibrahim uyanıkGedikli Üye
Puanlar : 327
03/02/13, 12:04 pm
kuzukulağı gecmış olsun . devlet hastanesınde berkant beye danışın . gerekli görürse toplum ruh sağlığı merkezıne kayıt yaptırabılırsınız . trsm sazovada GÖRSEM binasında . dernek tren garınına gıderken bınaların altındaymış. tam randımanlı tedavi istiyorsanız berkant bey derım . yarım yarım tedavi yapıp bırakacaksanız işiniz zor .
- kuzukulağıYeni Üye
Puanlar : 7
03/02/13, 02:02 pm
tamam hemen ulaşmaya çalışıcam...inşallah kardeşimin kendisinide ikna edebilirimde bu kez sürekli bir tedavi olur... çok teşekkür ediyorum..
- MisafirMisafir
04/02/13, 12:17 pm
...garip konuşuyor.zor konuşuyor.sürekli susuyor.aniden zayıflıyor...anlatamıyorum diyor..sesler komutlar var gene...
yazmışsınız; bunlar haricinde ne var ?
yazmışsınız; bunlar haricinde ne var ?
- ahuYeni Üye
Puanlar : 2
12/03/13, 11:45 pm
MERHABA ARKADAŞLAR PARONOİD ŞİZOFRENİ RAHATSIZLIĞI OLAN ARKADAŞ VARMI HASTA YAKINI OLMASIN LÜTFEN....
- ibrahim uyanıkGedikli Üye
Puanlar : 327
13/03/13, 04:14 pm
paranoid türü bende vardı sonra kronik oldu . şimdi gecti bitti.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
03/07/13, 10:29 pm
kuzululağı merhaba.önce geçmiş olsun diyorum.sonra yakınınızı sürekli aynı doktora ---ürseniz daha çok yardımcı olur gibi geliyor bana.serbest çalışan doktorlar ,yani muayenehaneler yok artık.eskiden muayenehaneler vardı daha iyiydi.yarım saat e yakın doktorla görüşme imkanı oluyordu.hasatanelerde aynı doktora gitmek zor,muayene 5 dakika falan sürüyoriyani ilaç yazıyor dokror sadece.derdini anlatamazsın beş on dakika da, yeni bir ilaç yazma şansı yok.eski ilacı yazdırıyorsun sadece.