- KutupyıldızıYeni Üye
Puanlar : 9
Merhaba
15/07/14, 10:33 am
Ben hastalıkla ilgili bilgi almak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Geri: Merhaba
21/07/14, 12:46 pm
ben kronik şizofreniyim.isttersen biraz bahsedeyin.
sanrılar ve nöbetlerle başlıyor.........
sanrılar ve nöbetlerle başlıyor.........
- MisafirMisafir
21/07/14, 08:42 pm
Kutupyıldızı demiş ki:Ben hastalıkla ilgili bilgi almak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Sen şizofren misin ? Değil misin ?
22/07/14, 11:33 am
kronik şizofreniyim
on yedi yaşımda ilk teşhisim konulmuştu on yıl ılaç kullanmadım bir sabah gözlerimi hastanede açtım ocağın biriydi yani ikibin ondörtdun yılbaşı yedi aydır ilaç kullalnıyorum şimdi çok iyiyyim face de grup kurdum istersen şizofreni diye benim gibi haastalara ulaşmaya çalışıyorum
on yedi yaşımda ilk teşhisim konulmuştu on yıl ılaç kullanmadım bir sabah gözlerimi hastanede açtım ocağın biriydi yani ikibin ondörtdun yılbaşı yedi aydır ilaç kullalnıyorum şimdi çok iyiyyim face de grup kurdum istersen şizofreni diye benim gibi haastalara ulaşmaya çalışıyorum
- MisafirMisafir
22/07/14, 05:03 pm
kutupyıldızına sormuştum Sen kendin açıklamışsın Bana da on yedi yaşında şizofren teşhisi konulmuştu. Ama senin gibi ilaçsız yapmadım. 15 senedir ilaç alıyorum Tedavinin ilk yılları üniversite kazanıp okuduğum zamanlara denk gelmişti. Bu yüzden çok zorlanmıştım. Yani o kadar ki yaşadıklarımı TRAVMA veya BUNALIM kelimeleri bile tanımlamaya yetmez Defalarca intiharın eşiğine geldim. Bir seferinde ilaç içip ölümün kıyısına doğru yaklaşırken ve bilincim kapanmaya başlarken... Ahiret inancım sayesinde bu Rus ruletinden vazgeçtim ve kendimi acile attım. Ama çok şükür son 1-2 senedir oldukça iyiyim. Sevdiğim bir iş yapıyorum Çalışma ortamım çok güzel. Bütün bunlara şükrediyorum. Ve hepinize sabır ve azim diliyorum.
- KutupyıldızıYeni Üye
Puanlar : 9
13/08/14, 01:52 am
Doktor baslangici var dedi ilac icmiyorum daha cok konusmak iatiyorum ben de unideym cok zor benim gibi hisseden insanlarla konusmak istiyorum
- aybeyYeni Üye
Puanlar : 8
13/09/14, 12:41 am
slm bende kronik sizofren hastasıyım benim gibi olanlarla tanışmak konusmak istiyorum
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
07/11/14, 07:52 pm
kutupyıldızı hastalık hakkın da bilgi almak istiyorsun,güzel de senin psikolojik durumun ne.bir rahatsızlık var mı,yoksa bilgi almak için biraz cesurca bir davranış değil mi,bilgi alırken etkisi altında da kalabilirsin.o zaman da psikolojin olumsuz etkilenmez mi.saygılarım la.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
07/11/14, 07:55 pm
kutupyıldızı ,hastalık başlangıcı derken şizofreni başlangıcı mı.
- SerhanYeni Üye
Puanlar : 3
18/11/14, 11:23 pm
Merhaba bende 10 senedir bu hastalıkla ugrasiyorum hepimize geçmiş olsun