Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 136 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 136 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

Forum  şuanda  dinliyorsunuz  

Birdost
Yeni Üye
Yeni Üye
Puanlar : 7

Şizofren hastalarına tam destek  Empty Şizofren hastalarına tam destek

28/11/14, 07:44 pm
Ben 21 yaşında izmir'de yaşayan bir gencim şuandan bir iki hafta önce derin düşünceler içerisindeydim genellikle din,evren var mı yok mu ve sürekli geçmişdeki anılar ve gelecegi düşünme vb konular bu arada ben üniversite 2.sınıf ögrencisiyim ve 8ay sonra dgs sınavım var.Bu düşünceler son zamanlarda çok yogunlaşmıstı hatta bi ara allah bi tek beni yaratti diger cevremdeki insanlarin ise gercek olmadigina kafama takmistim bu son nokta oldu ve bu konu hakkinda arastirma yapmaya basladim ve sonunda sizofren belirtileri oldugunu ogrendim dünyam başıma yıkıldı sanki,çok korktum stres ve korku sardı bazı geceler gözüme uyku girmiyodu birilerini gorurum bisey duyarim diye uyuyamiyordum sabah 5 e kadar uyuyamamistim sabah annem kalti ve sadece yasadiklarimi anlattim ve aglamaya basladim cok kotuydum annem hemen hastaneye gidelim dedi evde yalniz kaldigimda cok korkuyordum bazen evin balkonundan manzara ya bakiyodum ve gercek mi yoksa degilmi diye şüphe ediyordum sonunda hastaneye gittik ve doktora yasadiklarimi ve sizofren olabilecegimi soledim belirtilerinin oldugunu ve bunun beni cok rahatsiz ettigini ifade ettim fakat doktor sizofren olmadigini senin felsefeye girdigini hayati tanimaya calistigini ve bunu gibi bircok sey anlatti bana ben ama hala suphe duyuyordum kendimden bi sure sonra bu tür konulari düşünmemeye calistim ve kendim bazi seylerle oyalamaya calistim suanlik hersey yolunda ve normale döndüm tekrardan benim bu yasadiklarim 1 hafta kabus gibiydi ben bu yasadiklarimdan sunu cikartiyorum hayatta ne olacagimiz ve nasil bir hayat yasayacagimiz hic belli degil yasayip goruruz herseyi Allaha okadar sükrediyorum ki ben buraya neden yaziyorum amacim sizofren hastalara destek olmak ve herzaman onlarin yalniz hissetmemelerini saglamak onlarin herzaman arkasindayim ve onlari seviyorum ve ins ilerde destek olmak icin elimden gelen herseyi yapmaya hazirim asla pes etmeyin!!!!
Misafir
Misafir

Şizofren hastalarına tam destek  Empty Geri: Şizofren hastalarına tam destek

04/12/14, 06:02 pm
Birdost geçmiş olsun
ayışığı
Yeni Üye
Yeni Üye
Puanlar : 1

Şizofren hastalarına tam destek  Empty Geri: Şizofren hastalarına tam destek

31/12/14, 01:41 pm
Bende yeni üye oldum abime şizofreni tanısı konuldu.Yazdıklarınızı okudum abimdede benzer şeyler oluştu tabi biz başta önemsemedik ama şuan tedaviyi kabul etmiyor doktora ---üremiyoruz.İnşallah geçici bir şeydir ama kesinlikle ihmal etmeyin iyi bir uzmana gidin. Farkında değiliz ama dediğiniz gibi sabah ne şekilde kalkacağımızı bilemiyoruz
Similar topics