- kinyas1Yeni Üye
Puanlar : 8
şüphelerim
01/09/16, 09:45 pm
2 senedir tedavi görüyorum.korkularım var ve hala geçmiyo.yolda yürüyemiyorum,otubese binemiyorum,evden çıkacak durumdaydım gittigimde doktora.aslında annem ---ürdü beni zorla..çünkü sinirlenmşdim ve anneme saldırmışdım.ve çok öfkeliydim kimseden konuşmayan,herkesden nefret eden biriydim .hala öyleyim.doktor depresyon demişti ilk zamanlar .ve okb ,takıntı,panik atak ve ansiyete dedi neyse.şimdi ilaçlarım cedrina 100 mg ve cipralex 20 mg .şimdi bunları kullanıyorum konrole 2 hafta var ve degişen birşey yok .hep aynı.ben bipolardan şüpheleniyorum.ama doktora sormadım sinirli biri.ve korkularım geçmemesi şizofreni olabilecegim şüphesini aklıma taktı.doktorlar dürüst degil.güvenmiyorum ,dogruyu söylemiyorlar .şizofren yada bipolar hastaların yorumlarını bekliyorum .ilaç hakkında olabılırmıyım yoksa .ilaçlarım hafifmi .şimdiden cvp veren herkese tşekkürler
- forest82Asil Üye
Puanlar : 100
Geri: şüphelerim
07/10/16, 10:41 pm
Selamlar.korkularının bilimsel adı anksiyetedir ve bu şizofren hastalarda olsada tek başına şizofreni belirtisi değildir.şizofreni belirtileri çok kapsamlıdır.mesela asosyallik hijyen eksikliği iletişim kopukluğu hissizlik insomnia vs. Pozitif belirtiler ise paranoya halusilasyonlar sanrılardır.bunların hepsini taşıyan hastalar şizofren kabul edilir.sadece anksiyete şizofren olduğunu göstermez
- kinyas1Yeni Üye
Puanlar : 8
24/10/16, 10:51 pm
bu saydıkların belirtilerden sadece halisinasyon yok.digerleri var.ilaçlarım 150 mg cedrina 50 mg lustral.senin ilaçların ne ? ve hastalıgın ne ?
- forest82Asil Üye
Puanlar : 100
08/05/17, 09:36 pm
Ben doktor değilim ama eğer bu saydığım belirtilerin hepsinin olduğundan eminsen bir süre antipsikotik tedavisi görmen iyi olur.gerçi cedrina da antipsikotik sonuçta.kendini cedrina kullandığında iyi hissediyorsan kullanmaya devam et.geçmiş olsun