- gugli gugliYeni Üye
Puanlar : 3
Merhaba
03/02/10, 11:21 am
Herkese Merhaba,
Ben foruma yeni katıldım. Amacım bu hastalığı yaşayan insanların iş ve çalışma olanakları hakkında bilgi sahibi olmak. Ayrıca hastalığın hayatımıza dahil ettiği sıkıntıları paylaşarak azaltmak; yaşantımızdaki mutlulukları ve umudu ise yine paylaşım yolu ile çoğaltmak. Hepinize sağlıklı, mutlu ve umutlu günler diliyorum
Ben foruma yeni katıldım. Amacım bu hastalığı yaşayan insanların iş ve çalışma olanakları hakkında bilgi sahibi olmak. Ayrıca hastalığın hayatımıza dahil ettiği sıkıntıları paylaşarak azaltmak; yaşantımızdaki mutlulukları ve umudu ise yine paylaşım yolu ile çoğaltmak. Hepinize sağlıklı, mutlu ve umutlu günler diliyorum
- neroGedikli Üye
Puanlar : 957
Geri: Merhaba
03/02/10, 11:54 am
---
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
03/02/10, 12:38 pm
şizofreni çok çeşidi olan bir hastalık.İşini gayet güzel yapanlardan tut akıl hastanesinde yatanlara kadar çeşidi var.hastalık yoktur hasta vardır.
gugli gugli arkadaş sana da merhaba.eğer hastaysan geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin.aktif katılımlarını bekliyoruz.
gugli gugli arkadaş sana da merhaba.eğer hastaysan geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin.aktif katılımlarını bekliyoruz.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
03/02/10, 10:25 pm
ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.İŞ KONUSUNA GELİNCE,BÜYÜK FİRMALAR YA DA KAMU İŞYERLERİNDE ÖZÜRLÜ KADROLARI VAR.AMA BEN HİÇ ŞİZOFRENİM DİYEREK BİR İŞE BAŞVURMADIM.SANA İŞ BULMANDA KOLAYLIK DİLERİM.