- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
MAGNEZYUM TABLET
21/02/10, 08:34 pm
HASTALIĞIMIZ STRESLE TETİKLENİYOR.SANIRIM BUNU HERKES BİLİYORDUR.STRES İÇİN B VİTAMİNİ GİBİ MAGNEZYUM TABLETTE İYİ GELİYORMUŞ.BANA ABİLİFY VE BİTKİ ÇAYLARI YETERLİ OLUYOR.İHTİYAÇ DUYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR DİYE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
- KaimAcemi Üye
Puanlar : 28
Geri: MAGNEZYUM TABLET
22/02/10, 03:31 pm
doktora gittim B12 vitamini verdi kan değeri düsük cıktı
iyi geldi sanki.
gerci ben bir kucak hap yutuyom
Doktor birsürü hap ilac iğne yazdı
Kullanıyoz bakam.
iyi geldi sanki.
gerci ben bir kucak hap yutuyom
Doktor birsürü hap ilac iğne yazdı
Kullanıyoz bakam.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
22/02/10, 05:31 pm
b12 vitamini eksikliği genel bir sorun herhalde ben de bir ara iğnesini yaptırıyordum.bu aralar bıraktım.ben de yorgunluk halsizlik oluyordu.
- ASUMANUsta Üye
22/02/10, 06:52 pm
BENCE ÇOK FAZLA İLAÇ KULLANMAK,RİSKLİ DE OLABİLİR.MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ İLAÇ KULLANMAK DAHA İYİ AMA DOKTOR ÖYLE UYGUN BULUYORSA,YAPICAK BİŞEY YOK.
- ASUMANUsta Üye
22/02/10, 06:55 pm
B 12 VİTAMİNİ,UNUTKANLIĞA DA İYİ GELİR DİYE DOKTOR BANA DA YAZMIŞTI AMA İYİ GELMEDİ.ŞİMDİ ARADA BİR NOOTROPİL İÇİYORUM.
- kara sevdaAcemi Üye
Puanlar : 22
04/05/10, 02:30 am
ben de b12 yi soracaktım. bu konuyu gördüm. siteyi inceliyorum konu tarihi eski olsada içimden geldikçe bir şeyler katmaya çalışıyorum.
ben tesadüfen evde gördüm b12 yi reçeteyi okuyup bir süre kullandım. biraz ruhhuma cesaret geldi sanki. acaba alakalımı kullanan varmı diye soracaktımki yazmışsınız. sağolun. biz elimizden geldiği kadar formumuza yazılar yazalım. aktif olmasalarda takip eden vardır. belki hastalığımız bazı zamanlarda aktifsizlik yapıyorya ondan olabilir. sonuçta okunuyordur hüsnü zannım bu yönde. hemde bu yazılar ilerki zamanda üye olacak kişiler içinde yararlı olur şimdi bana olduğu gibi.
saygılar.
ben tesadüfen evde gördüm b12 yi reçeteyi okuyup bir süre kullandım. biraz ruhhuma cesaret geldi sanki. acaba alakalımı kullanan varmı diye soracaktımki yazmışsınız. sağolun. biz elimizden geldiği kadar formumuza yazılar yazalım. aktif olmasalarda takip eden vardır. belki hastalığımız bazı zamanlarda aktifsizlik yapıyorya ondan olabilir. sonuçta okunuyordur hüsnü zannım bu yönde. hemde bu yazılar ilerki zamanda üye olacak kişiler içinde yararlı olur şimdi bana olduğu gibi.
saygılar.