- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
İLAÇ BIRAKMAK NASIL ETKİLİYOR
26/02/10, 11:39 pm
DÜN AKŞAM TV DE ŞİZOFRENİYLE İLGİLİ BİR PROGRAM SEYRETTİM.İYİLEŞTİM ZANNEDİP İLAÇ BIRAKMAK BEYİNDE HASAR YAPIYORMUŞ.HATTA KAFAMIZA GÖRE AZALTMAK BİLE RİSKLİYMİŞ.
TABİ Kİ AKUT ŞİZOFRENİ FARKLI,KRONİK ŞİZOFRENİ FARKLI.
KRONİK ŞİZOFRENİ ARKADAŞLAR İYİLEŞMEK ÇOK GÜZEL OLURDU AMA BU HASTALIKTA İLAÇSIZ İYİ OLMAK DİYE BİŞEY YOK.
İLAÇLARIMIZI DÜZENLİ ALMAYA ÖZEN GÖSTERELİM.
TABİ Kİ AKUT ŞİZOFRENİ FARKLI,KRONİK ŞİZOFRENİ FARKLI.
KRONİK ŞİZOFRENİ ARKADAŞLAR İYİLEŞMEK ÇOK GÜZEL OLURDU AMA BU HASTALIKTA İLAÇSIZ İYİ OLMAK DİYE BİŞEY YOK.
İLAÇLARIMIZI DÜZENLİ ALMAYA ÖZEN GÖSTERELİM.
- neroGedikli Üye
Puanlar : 957
Geri: İLAÇ BIRAKMAK NASIL ETKİLİYOR
27/02/10, 11:48 am
ilaç birden bırakıldımı halüsünasyon yapar.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
27/02/10, 03:07 pm
ben sizi bilmem ama ben ilacı bir kez almaya göreyim 4-5 saat sonra dişlerimi sıkma,aşırı mide bulantısı gibi fiziksel belirtiler başlıyor hemen.o yüzden çantamda sürekli yedek ilaç taşırım ya da geri dönmek zorunda kalırım.
arkadaşlar, bundan; ilaçlar bağımlılık yapar gibi bir sonuç çıkarmayın.şizofreni ilaçları bağımlılık yapmaz.doktor bıraktırmak isterse ilacı yavaş yavaş azaltarak bıraktırabilir.
arkadaşlar, bundan; ilaçlar bağımlılık yapar gibi bir sonuç çıkarmayın.şizofreni ilaçları bağımlılık yapmaz.doktor bıraktırmak isterse ilacı yavaş yavaş azaltarak bıraktırabilir.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
27/02/10, 06:02 pm
BEN KULLANMADIĞIM ZAMAN BELİRTİLER YAVAŞ YAVAŞ GERİ DÖNÜYOR.ÖNCE ANORMAL SİNİRLİLİK,PARANOYA VE HALÜSÜNASYON.